Dodaj do ulubionych

Dopasowanie 7 i 9

01.07.17, 21:31
Witam
Poznałam ostatnio mężczyznę i zastanawiam się czy coś z tego będzie,
jestem 7 ( 8 05 1992) więc interesują mnie trwałe związki, on jest 9 ( 20 08 1988)
sprawdzałam w internecie jak to wygląda pod względem numerologicznym i mam mieszane uczucia.
Z jednej strony jest udany a na niektórych stronach piszą, że nie udany, to jak to w końcu jest?
Może mi ktoś pomoże?
Proszę o pomoc

Pozdrawiam i dziękuję smile
Obserwuj wątek
    • teresa.numerolog Re: Dopasowanie 7 i 9 01.07.17, 23:48
      Pani Malnilo, każda data urodzenia jest tak bardzo skomplikowana, że nie wystarczy sprowadzić jej do jakiejkolwiek pojedynczej liczby i z tej liczby wyciągać poważne wnioski...
      Tu nieco więcej na ten temat: numerter.blogspot.com/2016/11/data-urodzenia-ktora-liczba-jest.html

Pani Malnilo, na podstawie Pani daty urodzenia i oddzielnie na podstawie daty urodzenia Pana, i oddzielnie na podstawie Waszych dat urodzenia rozpatrywanych łącznie → metody numerologiczne, którymi się posługuję, wskazują, że możliwy byłby związek partnerski Pani i Pana, ale z zastrzeżeniem, że może być bardzo trudno utrzymać ten związek po ok. 2025-2028.
      Jeśli chciałaby Pani uzyskać odpowiedź bardziej szczegółową odnośnie okresu od 2017 do ok.2025-2028 (i ew. okresu późniejszego), to proszę podać datę poznania i/lub datę rozmowy bardzo ważnej emocjonalnie dla Was/Pani i/lub inne daty bardzo ważne emocjonalnie dla Was/Pani.

Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka