magdala555 22.11.05, 23:19 Jaka rolę pełni imię w numerologicznym spojrzeniu na czlowieka? Jaki ma wpływ na los człowieka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: numerologiczna wibracja imion 24.11.05, 11:43 imiona i nazwisko(nazwiska) moga mieć kolosalne znaczenie, ponieważ mogą harmonizować, wzmacniać lub działać destruktywnie na drogę życia wynikającą z daty urodzenia. Dlatego czasami bywa, że interpretacja wibracji urodzeniowych nie jest do końca zgodna lub nawet zasadniczo się nie zgadza z rzeczywistością. To znak, że wibracje z daty urodzenia stoją w konflikcie z wibracjami z imion i nazwisk... Pozdrowionka Odpowiedz Link
magdala555 Re: numerologiczna wibracja imion 25.11.05, 13:07 Dziękuję Janus, pięknie napisane.Pozdrowienia! Czy zauważyliście że ludzie o takich samych imionach pomimo reszty danych rózniacych sie mają coś wspólnego w cechach osobowości? Wiem że to z pozoru pytanie nie na to forum ale kazde słowo ma przypiana pewna wibrację numerologiczną , imię oczywiście też.Takie było zalożenie mojego pytania, jezeli zagmatwałam myśl głownaprzepraszam! Odpowiedz Link