ewka772 01.12.05, 09:30 Witam, widzę że jesteś na tym forum GURU, więc proszę może kiedyś znajdziesz chwilkę i napiszesz mi parę słów o mnie ... : moja data urodzenia 18 -05-1977 godzina około 11.40 mój adres: ewka772@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Do Janusa50 01.12.05, 11:05 sorry, zdecydowanie nie jestem guru, przynajmniej sie tak nie czuję, moja wiedza jest jeszcze skromna. Ale słuzę pomocą jak tylko mogę. Odpowiedz Link
quesera1 Re: Do Janusa50 11.04.15, 15:03 Witam! Mam na imię Elżbieta, drugiego imienia nie mam, i trzecie z bierzmowania też Elżbieta, i tylko jedno nazwisko. Mam pytanie jak może mi pan pomóc co pan o tym myśli; Czy idę drogą w portrecie numerologiczny z jedną Elżbietą, czy liczy się to imię podwójnie ? Nie wiem jaki mam cykl życiowy z imienia i nazwiska? (oczywiscie cykl życiowy potrafię sobie wyliczyć) Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: quesera1 16.04.15, 12:32 Witaj quesera1 napisał(a): > Witam! > Mam na imię Elżbieta, drugiego imienia nie mam, i trzecie z bierzmowania też E > lżbieta, i tylko jedno nazwisko. Mam pytanie jak może mi pan pomóc co pan o tym > myśli; Czy idę drogą w portrecie numerologiczny z jedną Elżbietą, czy liczy si > ę to imię podwójnie ? Jeśli imię jest w ten sposób zdublowane, liczymy je tylko jeden raz... Nie wiem jaki mam cykl życiowy z imienia i nazwiska? (ocz > ywiscie cykl życiowy potrafię sobie wyliczyć) Nie wiem co masz na myśli pisząc cykl życiowy z imienia i nazwiska. Nie niczego takiego, cykle wynikają z daty urodzenia. Może chodzi tobie o wibracje imienne? Jeśli tak, to podaj zawartość liter z posiadanego imienia i nazwiska. Jeśli nosiłaś inne nazwisko/nazwiska to również nalezy je uwzględnić. Najlepiej na zasadzie: np. A - 2-4 razy, B - 1 raz itd. Pozdrawiam > Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
ewka772 Re: Do Janusa50 01.12.05, 11:16 Przepraszam nie chciałam Cię urazić...ale widzę że większość ludzi zwraca się do Ciebie z prośbą ... więc będę wdzieczna za pomoc... jestem laikiem w dziedzinie numerologii... chciałabym się dowiedzieć coś więcej na swój temat bo jak na razie moje życie jest bardzo poplątane... ale to już rozmowa na priv... serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam Odpowiedz Link
ewka772 Re: Do Janusa50 01.12.05, 15:47 To znowu ja ... bardzo proszę o parę słów...moje życie to pasmo różnych trudnych wyborów, cieżkich prób z których sama nieraz zastanawiałam się jak wyszłam... teraz mówię że urodziłam się pod szcześliwą gwiazdą... Ale to ciągła walka... parę razy w życiu się zakochałam ale zawsze coś stało na przeszkodzie ... z jednego zwiazku (nieformalnego) mam córeczkę... pracuję i staram się realizować ... mimo to chciałabym mieć kogoś przy sobie... myślę o meżczyźnie.. Pomimo tego nie wyobrażam sobie życia u boku mężczyzny... a moja intiucja mówi mi abym się nie łudziła.... wiem że to zagmatwane ale może mnie trochę oświecisz...?! Odpowiedz Link
janus50 Re: Do Janusa50 01.12.05, 16:04 Oczywiście. Ale bardzo proszę o odrobinę cierpliwości. Obliczenie jednej daty, interpretacja i napisanie to nie mniej jak pół godz. Często nawet wiele dłużej. Napiszę napewno. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
janus50 Re: Do Janusa50 02.12.05, 14:23 z dnia urodzenia 18 - Żyjesz szybko, coś cię pędzi, dużo podróżujesz. 1 – daje niezależność, 8 – odpowiedzialność społeczną, 9 – uniwersalnego zabarwienia, odpowiedzialność za całe grupy społeczne. Nie lubisz szukać doradców i rzadko ich potrzebujesz. Interesuje cię: religia, administracja państwowa, kościelna. 8 – ma prawo się zniechęcać, początki są trudne, czasem kilkakrotnie zaczynasz od nowa i wtedy przychodzi sukces. Przez 8 jesteś emocjonalny, 9 daje ci intelekt, zdolności analizowania, prowadzenie dyskusji, JESTEŚ ZNAKOMITYM MÓWCĄ. Odpowiada ci zawód krytyka sztuki i dramatu. ŚLUB NIEWSKAZANY OD 1-GO DO 18-GO. z całej daty 11 - LICZBA MISTRZOWSKA Przyszłaś na świat ze specjalnym zadaniem, tzw. stara dusza. Mistyk, który ma kontakt z wyższymi energiami. Ty widzisz i słyszysz, ale uznania w życiu doczesnym się nie doczekasz. Masz wiele oryginalnych pomysłów i idei, ale jesteś niepraktyczna jako partnerka życiowa. Bardzo duże wewnętrzne spięcia emocjonalne. Twoje postępowanie powinno być zgodne z najbardziej wzniosłymi i surowymi zasadami etyczno-moralnymi. Twoje życie jest służbą wobec ludzkości, dlatego nie zauważasz problemów najbliższych. Możesz być niezrozumiana przez otoczenie. Cechy pozytywne – emocjonalność, otwartość, szczodrość, sztuka, uduchowienie, idealizm, kapłaństwo, męczeństwo. Cechy negatywne – nieróbstwo, brak zrozumienia, fanatyzm, wynoszenie siebie ponad drugich, narzucanie drugim swojej woli. Jedenastki realizujące się w pozytywie to kapłani i wielcy artyści – nigdy niezrozumiani przez innych. Jedenastki na niskim poziomie to bardzo bogaci skąpcy. pozdrawiam Odpowiedz Link
ewka772 Re: Do Janusa50 02.12.05, 14:36 wiele z tego prawdy... tak mi sie wydaje, pracuję jako garfik kompuetrowy, kocham sztukę, jeśli znajduję czas to dużo maluję... i tworzę... Co do nieróbtswa to się nie zgodzę, owszem miewam okresy gdy nic mi się nie chce, ale czasem bywa tak że pracuje na trzy etaty na raz... ale to akurat przymus.. - samodzielność i niezalżnośc tak - jak najbardziej - co do mojego polotu mówcy - wiem że ludzie chętnie mnie słuchają.. - martwi mnie fakt że nie widzę cierpienia moich bliskich... tym bardziej że uważam się za osobę dla której rodzina jest najważniejsza - lubie pieniądze ale chętnie nimi delektuję się i rozrzucam... Jestem wdzieczna zainterprecję... bardzo słuszną ... mam tylko nadzieję że pomimo mojego trudnego charakteru będę umiała założyć normalną rodzinę.. Pozdrawiam I dziękuję Ewelina Odpowiedz Link
janus50 Re: Do Janusa50 02.12.05, 15:02 po ukończeniu 28 roku życia weszłaś w cykl 9, niezbyt sprzyjający związkom.. do 33 roku życia jesteś w szczycie 5 z 14 Odpowiedz Link
ewka772 Re: Do Janusa50 02.12.05, 15:55 Hm... jeśli możesz to powidz mi w takim razie... czy mężczyzna który jest urodzony 2.09.1976r - ma szanse ze mną wytrzymać, przeżyliśmy bardzo burzliwy związek... dużo cierpienia a mimo to nie możemy o sobie zapomnieć... Odkąd poznałam Tomka, bo tak ma na imię, nie związałam się z nikim a ponoć jestem bardzo kochliwa.... Odpowiedz Link
janus50 Re: Do Janusa50 02.12.05, 16:11 kochliwa nie znaczy od razu niewierna ukochanemu mężczyźnie.. Postaram się odpowiedzieć w najbliższych dniach. Dzis załatwiłem hurtem chyba wszystkich i jestem wrakiem energetycznym.. Chcę przez najbliższe dni uprawiać lenistwo i to bardzo intesywnie... Pozdrowionka Odpowiedz Link
ewka772 Re: Do Janusa50 05.12.05, 16:05 witam, odpoczywaj.... jak będziesz mieć chwilkę to bardzo chętnie skorzystam jeszcze z Twojej pomocy.... Pozdrawiam Ewelina ps. Jestem wierną osobą....) Tylko odkąd zerwałam z Tomkiem.. to nie związałam sie z nikim i tak powraca do mnie jak bumerang od dwóch lat.... :::_)) dlatego pytam się o niego. Odpowiedz Link
ewka772 Re: Do Janusa50 06.12.05, 16:03 Witam, jeśli możemy to proszę wróćmy do mojego tematu... bardzo mnie zaintrygował ten okres w którym się teraz znajduje... fakt że tak czuję, nie chce się angażować w poważny związek bo chcę więcej uwagi poświęcic Ani, mojej córce, wiem jestem bardzo zagmatwana... mam nadzieje ze to minie... Odpowiedz Link