Dodaj do ulubionych

Do Janusa50

01.12.05, 09:30
Witam, widzę że jesteś na tym forum GURU, więc proszę może kiedyś znajdziesz
chwilkę i napiszesz mi parę słów o mnie ... : moja data urodzenia 18 -05-1977
godzina około 11.40
mój adres:
ewka772@gazeta.pl
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Do Janusa50 01.12.05, 11:05
      sorry, zdecydowanie nie jestem guru, przynajmniej sie tak nie czuję, moja
      wiedza jest jeszcze skromna. Ale słuzę pomocą jak tylko mogę.
      • quesera1 Re: Do Janusa50 11.04.15, 15:03
        Witam!
        Mam na imię Elżbieta, drugiego imienia nie mam, i trzecie z bierzmowania też Elżbieta, i tylko jedno nazwisko. Mam pytanie jak może mi pan pomóc co pan o tym myśli; Czy idę drogą w portrecie numerologiczny z jedną Elżbietą, czy liczy się to imię podwójnie ? Nie wiem jaki mam cykl życiowy z imienia i nazwiska? (oczywiscie cykl życiowy potrafię sobie wyliczyć)
        Z góry dziękuję i pozdrawiam
        • janus50 Re: quesera1 16.04.15, 12:32
          Witaj
          quesera1 napisał(a):

> Witam!
          > Mam na imię Elżbieta, drugiego imienia nie mam, i trzecie z bierzmowania też E
          > lżbieta, i tylko jedno nazwisko. Mam pytanie jak może mi pan pomóc co pan o tym
          > myśli; Czy idę drogą w portrecie numerologiczny z jedną Elżbietą, czy liczy si
          > ę to imię podwójnie ?

Jeśli imię jest w ten sposób zdublowane, liczymy je tylko jeden raz...

Nie wiem jaki mam cykl życiowy z imienia i nazwiska? (ocz
          > ywiscie cykl życiowy potrafię sobie wyliczyć)

Nie wiem co masz na myśli pisząc cykl życiowy z imienia i nazwiska. Nie niczego takiego, cykle wynikają z daty urodzenia.
          Może chodzi tobie o wibracje imienne?
          Jeśli tak, to podaj zawartość liter z posiadanego imienia i nazwiska. Jeśli nosiłaś inne nazwisko/nazwiska to również nalezy je uwzględnić. Najlepiej na zasadzie: np. A - 2-4 razy, B - 1 raz itd.
          Pozdrawiam

> Z góry dziękuję i pozdrawiam
    • ewka772 Re: Do Janusa50 01.12.05, 11:16
      Przepraszam nie chciałam Cię urazić...ale widzę że większość ludzi zwraca się do
      Ciebie z prośbą ... więc będę wdzieczna za pomoc... jestem laikiem w dziedzinie
      numerologii... chciałabym się dowiedzieć coś więcej na swój temat bo jak na
      razie moje życie jest bardzo poplątane... ale to już rozmowa na priv...
      serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam
    • ewka772 Re: Do Janusa50 01.12.05, 15:47
      To znowu ja ... bardzo proszę o parę słów...moje życie to pasmo różnych
      trudnych wyborów, cieżkich prób z których sama nieraz zastanawiałam się jak
      wyszłam... teraz mówię że urodziłam się pod szcześliwą gwiazdą... Ale to ciągła
      walka... parę razy w życiu się zakochałam ale zawsze coś stało na przeszkodzie
      ... z jednego zwiazku (nieformalnego) mam córeczkę... pracuję i staram się
      realizować ... mimo to chciałabym mieć kogoś przy sobie... myślę o meżczyźnie..
      Pomimo tego nie wyobrażam sobie życia u boku mężczyzny... a moja intiucja mówi
      mi abym się nie łudziła.... wiem że to zagmatwane ale może mnie trochę
      oświecisz...?!
      • janus50 Re: Do Janusa50 01.12.05, 16:04
        Oczywiście. Ale bardzo proszę o odrobinę cierpliwości. Obliczenie jednej daty,
        interpretacja i napisanie to nie mniej jak pół godz. Często nawet wiele dłużej.
        Napiszę napewno.
        Pozdrawiam.
    • ewka772 Re: Do Janusa50 02.12.05, 08:31
      Będę czekać, wielkie dzięki..
    • janus50 Re: Do Janusa50 02.12.05, 14:23
      z dnia urodzenia 18 - Żyjesz szybko, coś cię pędzi, dużo podróżujesz.
      1 – daje niezależność, 8 – odpowiedzialność społeczną, 9 – uniwersalnego
      zabarwienia, odpowiedzialność za całe grupy społeczne. Nie lubisz szukać
      doradców i rzadko ich potrzebujesz. Interesuje cię: religia, administracja
      państwowa, kościelna.
      8 – ma prawo się zniechęcać, początki są trudne, czasem kilkakrotnie zaczynasz
      od nowa i wtedy przychodzi sukces.
      Przez 8 jesteś emocjonalny, 9 daje ci intelekt, zdolności analizowania,
      prowadzenie dyskusji, JESTEŚ ZNAKOMITYM MÓWCĄ.
      Odpowiada ci zawód krytyka sztuki i dramatu.
      ŚLUB NIEWSKAZANY OD 1-GO DO 18-GO.
      z całej daty 11 - LICZBA MISTRZOWSKA
      Przyszłaś na świat ze specjalnym zadaniem, tzw. stara dusza. Mistyk, który ma
      kontakt z wyższymi energiami. Ty widzisz i słyszysz, ale uznania w życiu
      doczesnym się nie doczekasz. Masz wiele oryginalnych pomysłów i idei, ale
      jesteś niepraktyczna jako partnerka życiowa. Bardzo duże wewnętrzne spięcia
      emocjonalne. Twoje postępowanie powinno być zgodne z najbardziej wzniosłymi i
      surowymi zasadami etyczno-moralnymi. Twoje życie jest służbą wobec ludzkości,
      dlatego nie zauważasz problemów najbliższych. Możesz być niezrozumiana przez
      otoczenie.
      Cechy pozytywne – emocjonalność, otwartość, szczodrość, sztuka, uduchowienie,
      idealizm, kapłaństwo, męczeństwo.
      Cechy negatywne – nieróbstwo, brak zrozumienia, fanatyzm, wynoszenie siebie
      ponad drugich, narzucanie drugim swojej woli.
      Jedenastki realizujące się w pozytywie to kapłani i wielcy artyści – nigdy
      niezrozumiani przez innych. Jedenastki na niskim poziomie to bardzo bogaci
      skąpcy.
      pozdrawiam
      • ewka772 Re: Do Janusa50 02.12.05, 14:36
        wiele z tego prawdy... tak mi sie wydaje,
        pracuję jako garfik kompuetrowy, kocham sztukę, jeśli znajduję czas to dużo
        maluję... i tworzę... Co do nieróbtswa to się nie zgodzę, owszem miewam okresy
        gdy nic mi się nie chce, ale czasem bywa tak że pracuje na trzy etaty na raz...
        ale to akurat przymus..
        - samodzielność i niezalżnośc tak - jak najbardziej
        - co do mojego polotu mówcy - wiem że ludzie chętnie mnie słuchają..
        - martwi mnie fakt że nie widzę cierpienia moich bliskich... tym bardziej że
        uważam się za osobę dla której rodzina jest najważniejsza
        - lubie pieniądze ale chętnie nimi delektuję się i rozrzucam...

Jestem wdzieczna zainterprecję... bardzo słuszną ... mam tylko nadzieję że
        pomimo mojego trudnego charakteru będę umiała założyć normalną rodzinę..

Pozdrawiam
        I dziękuję
        Ewelina
        • janus50 Re: Do Janusa50 02.12.05, 15:02
          po ukończeniu 28 roku życia weszłaś w cykl 9, niezbyt sprzyjający związkom..
          do 33 roku życia jesteś w szczycie 5 z 14
          • ewka772 Re: Do Janusa50 02.12.05, 15:55
            Hm... jeśli możesz to powidz mi w takim razie... czy mężczyzna który jest
            urodzony 2.09.1976r - ma szanse ze mną wytrzymać, przeżyliśmy bardzo burzliwy
            związek... dużo cierpienia a mimo to nie możemy o sobie zapomnieć... Odkąd
            poznałam Tomka, bo tak ma na imię, nie związałam się z nikim a ponoć jestem
            bardzo kochliwa.... wink
            • janus50 Re: Do Janusa50 02.12.05, 16:11
              kochliwa nie znaczy od razu niewierna ukochanemu mężczyźnie.. Postaram się
              odpowiedzieć w najbliższych dniach. Dzis załatwiłem hurtem chyba wszystkich i
              jestem wrakiem energetycznym.. Chcę przez najbliższe dni uprawiać lenistwo i to
              bardzo intesywnie...
              Pozdrowionka
              • ewka772 Re: Do Janusa50 05.12.05, 16:05
                witam, odpoczywaj.... jak będziesz mieć chwilkę to bardzo chętnie skorzystam
                jeszcze z Twojej pomocy....
                Pozdrawiam
                Ewelina
                ps. Jestem wierną osobą....smile) Tylko odkąd zerwałam z Tomkiem.. to nie
                związałam sie z nikim i tak powraca do mnie jak bumerang od dwóch lat.... :::_))
                dlatego pytam się o niego.
                • ewka772 Re: Do Janusa50 06.12.05, 16:03
                  Witam, jeśli możemy to proszę wróćmy do mojego tematu... bardzo mnie
                  zaintrygował ten okres w którym się teraz znajduje... fakt że tak czuję, nie
                  chce się angażować w poważny związek bo chcę więcej uwagi poświęcic Ani, mojej
                  córce, wiem jestem bardzo zagmatwana... mam nadzieje ze to minie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka