zablocka11 05.01.06, 13:30 Bardzo prosze o interpretacje daty urodzenia mojego syna-09.05.1983.Dziekuje za odpowiedz,pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amatemi Re: Piotr 07.01.06, 17:45 witam Pania, czy syn wyrazil zgode na interpretacje jego daty urodzenia? Pozdrawiam serdecznie, amatemi Odpowiedz Link
zablocka11 Re: Piotr 09.01.06, 10:52 --Do amatemi Nie, nie pytalam o zgode,chcialam zrobic niespodzianke ,przeslac synowi ta interpretacje Jego daty urodzin.Milego dnia zycze zablocka11 Odpowiedz Link
amatemi Re: Do amatemi 11.01.06, 09:02 witam musi sie Pani zglosic do kogos innego. Numerologia dla mnie jest nauka pomagajaca w odnajdywaniu zrodla problemu (technika wspomagajaca pozostale). I tylko wtedy zabieram sie za interpretacje. Czasem interpretuje date osoby zwiazanej z tą, ktora do mnie przychodzi (kiedy problem jest w relacjach i meczy tego, ktory z nim przyszedl). Opis ogolny znajdzie Pani w kazdej ksiazce dotyczacej numerologii. Tytuly ksiazek sa wymienione w watku "literatura numerologiczna". Pozdrawiam Pania serdecznie, amatemi))) Odpowiedz Link