Dodaj do ulubionych

Pytanie do eksperta - Pana Janusza

06.01.06, 22:43
Mam wrażenie, że moje życie ciągle zmienia kierunek, mało co udaje mi sie
doprowadzić do końca. Jestem już tym zmęczona, cierpię na brak stabilizacji.
Proszę o interpretację mojej daty urodzenia 19,04,1975 i mojego partnera -
30,06,1967. Jeżeli ma to jakieś znaczenie - jesteśmy razem od 07.02.2004.
Trochę to tak wygląda jakbyśmy zupełnie do siebie nie pasowali, a jednak coś
nas siłą przy sobie trzyma.
Może my przerabiamy jakieś lekcje karmiczne? Czy jest nam razem po drodze?
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Pytanie do eksperta - Pana Janusza 10.01.06, 13:23
      19-4-1975
      jako numerologiczna 9 masz jakby zaprogramowaną pewną niestabilność w
      związkach, dochodzi do tego aktualny szczyt 5 czyli kręcenie się w kółko wokół
      własnych doświadczeń, uczucie braku rozwiązań problemów... po 36 roku życia
      powinno się to znacznie poprawić bo wchodzisz w szczyt 1, który pokryje sie z
      drugim cyklem również 1, czyli otwierają się nowe drogi, nowe sukcesy, idziesz
      prostą drogą do celu i odnosisz sukcesy w każdym aspekcie życia.
      30-6-1967
      twój partner to numerologiczna 5 czyli poczucie niezależności i wolności,
      preferuje wolne związki, również kręci się w kółko i nie za bardzo wie czego
      chce, szczególnie że w czarnych szczytach 1 - 2 - 3 więc pełna opcja, uparty,
      przewrażliwiony na własnym punkcie i gaduła lub też może popadać w gburowatość.
      aktualnie w drugim cyklu 3 - lubi towarzystwo i imprezy, jednocześnie do 40
      roku zycia w drugim szczycie 8 - mocne ukieronkowanie wzglendem pomnażania dóbr
      materialnych..
      w sumie huśtawka emocjonalna w pełnej opcji w waszym związku
      Pozdrawiam
      • poszukujacswiatla Re: Pytanie do eksperta - Pana Janusza 10.01.06, 18:03
        Czyli wygląda na to, że kilka najbliższych lat będzie conajmniej trudnych (
        zacznę się przyzwyczajać) Rozumiem, że nasz związek nie rokuje zbyt dobrze....
        mam nadzieję, że druga połowa mojego życia będzie przyjemniejsza od pierwszej i
        że kiedyś będę miała rodzinę sad( Serdecznie dziękuje i pozdrawiam Panie Januszu.
        • janus50 Re: Pytanie do eksperta - Pana Janusza 10.01.06, 20:17
          z numerologią jest trochę tak jak z pogodą, czy jak pada deszcz to znaczy że