Dodaj do ulubionych

co z siódemkami

18.01.06, 14:16
co zrobić kiedy przez cale zycie interesujesz sie tyloma rzeczami i nie wiesz
na czym sie skupic.interesuje mnie tyle zawodow nareszcie ograniczylam sie do
3 ale dalej stoje w miejscu.musze sie w koncu zdecydowac co robic.sa zwiazane
ze szkoleniami i podrózami -turystyka.jesli jestem w9 i w 6 cyklu to
połaczenie takie co moze przynieść?
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: co z siódemkami 18.01.06, 14:44
      poproszę datę urodzenia...
      • ab7777 Re: co z siódemkami 18.01.06, 20:14
        No pocieszę Cię ,że wszystkie siódemki tak mają , mnie interesuje wiele
        dziedzin i też się nie mogę zdecydować na jedną , zwłaszcza tez podróże al;e
        przestałam sie tym przejmować i staram się realizować w wielu dziedzinach ,
        pozdrawiam
        • amatemi Re: co z siódemkami 19.01.06, 08:32
          nie wiem czy maja tak wszystkie osoby z droga zycia 7smile
          ale ja tez tak mam. I dopoki znajduje czas i pieniadze to robie wszystko, co
          lubie. Jest jeszcze wiele rzeczy, ktore chcialabym robi, ale sadze ze na
          wswzystko przyjdzie porasmile))
          Mysle, ze nie trzeba decydowac sie na jedna dziedzine. Warto probowac w zyciu
          tego, co sie chce sprobowacsmile))W koncu jestesmy tu zeby doswiadczac, kazdy na
          swoj sposobsmile))

Pozdrawiam serdecznie,
          amatemismile
    • wodniczek7 Re: co z siódemkami 19.01.06, 13:53
      moja data ur to 8.02.1977.mi niestety brakuje pieniedzy na moje zainteresowania
      a jest ich wiele i nie są tanie,kombinuje cały czas jak je scalic w jedno ale
      sie nie da chyba.
      • ab7777 Re: co z siódemkami 19.01.06, 18:08
        No jest to dośc meczące i czasami masz już dosyć tego niezdecydowania,ja
        interesuję się tak wieloma rzeczami,że czasami ludzie patrzą na mnie dziwnie,bo
        jak pogodzić zainteresowanie np.geografią , astronomia , architekturą z
        językami, psychologią itd.winkale cóz trzeba sobie jakoś radzić , Janus50
        powiedział mi ,że tylko dokładna analiza numerologiczna imienia i nazwiska
        mogłaby udzielic mi odp.na nurtujące pytania pozdrawiam
        • amatemi Re: co z siódemkami 20.01.06, 11:02
          Moim zdaniem wszystkie odpowiedzi mamy w sobie. Wystarczy wiec tylko zaufac
          sobie i posluchac swoich odpowiedzi na pytania. Są takie jakie powinny bycsmile)
          Numerolog nie moze dac nam gotowych odpowiedzi, moze jedynie byc pomoca w
          naszym otwieraniu sie na zaufanie do nich.
          Jesli daje nam gotowe odpowiedzi, mozemy to porownac do zazywania witamin w
          kapsulkach.
          Gdy jemy pozywienie bogate w witaminy, nasz organizm pracuje aby je wydobyc z
          pokarmu i odpowiednio wykorzystac. Jesli dostarczamy witaminy w postaci
          kapsulek, organizm przestaje pracowac , poniewaz dostaje gotowe substancje. Po
          pewnym czasie organizm sie rozleniwia i czeka tylko na dostawe, nad ktora juz
          nie musi pracowac.
          Numerolog ma pomoc w rozruchu, a nie rozleniwicwink))))

Pozdrawiam serdecznie,
          amatemismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka