noemi36 22.01.06, 21:19 Co dalej z moim zyciem - 17.01.1970r. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: prośba do Pana Janusza 23.01.06, 12:30 17.1.1970r. z całej daty: 8 . Masz panować w świecie materialnym. Nie dla ciebie iluzja, natchnienie i poezja. Poznaj prawo rządzące wielkimi fortunami, wymaga to od ciebie ogromnej dyscypliny w stosunku do wymaganej sytuacji. Miej silną wolę i żelazną rękę. Nie możesz sobie pozwolić na słabość. Nie pozwól żeby pieniądze rządziły tobą, bo stracisz, ty sam musisz być panem pieniądza. od 28 roku życia w drugim cyklu jo wibracji 8, cykl ten potrwa do 56 roku życia, kolejny cykl to również 8 potrwa on do końca życia - cykl 8 - w tym cyklu jesteś zainteresowana praktyczną stroną życia. Duże i dużo przedsięwzięć związanych z pieniędzmi. Budowanie własnej stabilizacji. Cykl bardzo dobry na pomnażanie dóbr materialnych, na karierę zawodową. jednocześnie do 37 roku życia w drugim szczycie o wibracji 7 z 16 - Bardzo dobry okres do pracy i nauki, analizy, filozofii. Jest to wibracja, która rozwija twoje wewnętrzne pokłady psychiczne. Następuje rozwój osobowości. Niczego nie szukaj dla własnych, egoistycznych celów. Nie wszystko, nad czym pracujesz należy zakończyć. Szczęście, passa przychodzi sama, ucieka, jeśli ją prześladujesz. Miej cierpliwość. Twoja praca powinna być zorganizowana, powinien panować w niej spokój i równowaga. Ten szczyt 7 pochodzi od wibracji 16 – jest to tak zwana „karmiczna waląca się wieża związkowa”. Może ona powodować komplikacje w związkach. Twoje czarne szczyty czyli wady: 7 - tendencja do maksymalnego zamykania się w sobie, szukania winy u innych, upierdliwości, zazdrości. W grę mogą wchodzić wszelkiego rodzaju nałogi. W karierze zawodowej bardzo dobrze, jednak w związkach trochę pod górkę niestety. Jeżeli jest tobie bardzo trudno to zamów pełną analizę numerologiczna. za pomoca transformacji numerologicznej, która poprawia wibracje z imion i nazwisk, bardzo czesto udaje się pomóc.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
noemi36 Re: prośba do Pana Janusza 26.01.06, 18:16 Witam ponownie Panie Januszu.Zastanawiałam się nad tym wszystkim co mi Pan napisał, i przyznaję że wszystko się zgadza. Jeśli chodzi o związki także. Bardzo bym chciała sobie jakoś pomóc, bo nie ukrywam, że wcale nie jest mi z tym dobrze, są momenty że czasami jest bardzo źle. Miałam kiedyś pełną analizę numerologiczną, robioną przez Panią Rok, i z tego co słyszałam, to taką analizę robi się tylko raz w życiu, dlatego czuje sie bezdradna, i zastanawiam się czy całe życie ma być tak pod górkę? Jeśli mógłby mi Pan coś doradzić to byłabym bardzo wdzięczna. Mam też prośbę jeśli chodzi o moją córkę, czy mógłaby Pan napisać parę słów na jej temat? - urodzona 04.11.1986r. Jeśli to nie jest tajemnicą, to skąd Pan czerpie wszystkie wiadomości?, czy sa może jakieś książki, publikacje? bardzo dziękuję za poświęcony czas i pozdrawiam serdecznie Renata Odpowiedz Link
janus50 Re: prośba do Pana Janusza 26.01.06, 18:53 muszę przyznać że jestem szczerze zaskoczony tym, że ktoś tobie powiedział o tym, że analiżę numerologiczną robi się raz w życiu, pierwszy raz o tym słyszę a co nieco już o numerologii wiem, na pewno wiele jeszcze muszę się nauczyć.. Jestem mocno przekonany o tym, że nie ma ograniczeń co do ilości analiz.. POzdrawiam. PS względem córki postaram się jak najprędzej... Odpowiedz Link
noemi36 Re: prośba do Pana Janusza 26.01.06, 19:24 Jestem zaskoczona, bo cały czas żyłam w świadowmości że jednak tylko jeden raz, że to juz jest na całe życie, ale skoro tak nie jest, to czy może mi Pan polecić kogoś do kogo moge się zwrócić? pozdrawiam Renata Odpowiedz Link
janus50 Re: prośba do Pana Janusza 26.01.06, 19:27 jak zwykle polecam osobę do której ja osobiście mam największe zaufanie, od której ja z kolei próbuje się uczyć. mogę podać adres mailowy: info@numerologia.net.pl Powodzenia! Odpowiedz Link
noemi36 Re: prośba do Pana Janusza 26.01.06, 19:30 Dziękuje bardzo I będę bardzo zobowiązana, jesli znajdzie P Odpowiedz Link
noemi36 Re: prośba do Pana Janusza 26.01.06, 19:32 Uciekło, za szybko nacisnęłam enter , jeszcze raz bardzo dziekuję, i będę bardzo zobowiązana jesli znajdzie Pan chwilke, żeby napisać pare słów na temat mojej córki. pozdrawiam serdecznie Renata Odpowiedz Link
noemi36 Re: prośba do Pana Janusza 30.01.06, 12:36 Witam Panie Januszu, Jesli znajdzie Pan chwilkę, czy mogłabym prosić pare słów na tema mojej córki ? Data urodzenia : 04.11.1986, pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
janus50 Re: prośba do Pana Janusza 30.01.06, 13:29 4-11-1986 dzień urodzenia 4 - Sukcesy odnosisz w handlu, ogrodnictwie, przemyśle tekstylnym. Masz duże wyczucie proporcji i formy. Wszystko, co stworzysz możesz sprzedać. Nie lubisz zmieniać swoich poglądów, raczej narzucasz je innym. Sam dla siebie jesteś prawem. Masz duże przeżycia na tle emocjonalnym. Jesteś kochliwy. z całej daty 3 - Dziel się wiedzą, bądź przydatną dla innych. Rozdając wiedzę, stajesz się światłem dla innych. Przeznaczeniem Twoim jest być związaną ze sztuką, ze wszystkim, co piękne i harmonijne, co daje radość innym. Największym środkiem twojego przekazu jest słowo. Wszędzie się czujesz dobrze, gdy przy tobie są ludzie. aktualnie do 28 roku życia w pierwszym cyklu w wibracji 2 - W tym cyklu dzieci są nadmiernie przewrażliwione, zanim coś się stanie to już płaczą. W późniejszym wieku cykl ten nie jest dobry dla wywyższania się, wypychania do przodu. Bądź obserwatorem, miej cierpliwość i takt, wchłaniaj wiedzę i doświadczenia. Unikaj nadwrażliwości na własny temat, bądź obiektywna. Każda sprawa ma dwie strony – obejrzyj i pomyśl. Cykl ten jest dobrym czasem na pracę zespołową i skupianie się na detalach. jednocześnie do 33 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 6 - Ograniczenia i obowiązki związane z rodziną. Mogło to oznaczać problem psychiczno – moralny z rodzicami lub wczesne założenie własnej rodziny. czarne szczyty: 2 - doły psychiczne, przewrażliwienie na punkcie swojej własnej osoby. POzdrawiam Odpowiedz Link
noemi36 Re: prośba do Pana Janusza 30.01.06, 16:40 Bardzo dziękuje Panie Januszu. Dostałam juz analizę numerologiczna od Pani Iwony, jeszcze raz bardzo dziekuję za kontakt. pozdrawiam serdecznie Renata Odpowiedz Link
janus50 Re: prośba do Pana Janusza 30.01.06, 18:12 proszę bardzo!! to osoba bardzo fachowa i doświadczona, godna jak najbardziej zaufania!! Wszystkiego co najlepsze i pozytywnych wibracji! POzdrawiam! Odpowiedz Link