bubu76 26.01.06, 12:31 Bardzo proszę o analizę mnie jeśli chodzi o związki. Czy mam predyspozycje szanse byc w jakimś stałym długim związku? Bardzo prosze o odpowiedź. Marzena 26.04.1976 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubu76 26.04.1976 zmiana tytułu-NEGATYWNA OSEMKA? 26.01.06, 15:20 Panie Januszu Z racji 8 z dnia i 8 z całej daty ktos okreslił mnie jako negatywna ósemkę. Jak pan zapatruje się na ten problem. Czy stąd również moga wynikać moje problemy w związkach?(samosia, twarda i rządzi się zawsze i wszędzie no i ostatnie zdanie musi należeć do mnie?, poza tym w natalnym uran w opozycji do słońca!) pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link
janus50 Re: 26.04.76 bardzo proszę Panie Januszu 27.01.06, 12:29 jak tylko będę miał chwilę czasu to napiszę na pewno, do 16 dziś na 100% POzdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: Do Pana Janusza 27.01.06, 13:26 26-4-1976 dzień urodzenia 26 - Nie ma takiej rzeczy, z której byś czegoś nie zrobiła (guziki, śrubki). Tak głęboko zagłębiasz się w sens życia, że uniemożliwia ci to myślenie o przyszłości. Zaczynasz wiele prac na raz i nie jesteś w stanie ich dokończyć, przyjmujesz bez wahania wysokie stanowiska, a to przekracza twoje możliwości zawodowe. Zawsze możesz być gdzieś w środku (urzędnik). Z biegiem lat może się w tobie zrodzić natura gderliwa. Potrafisz dać sobie radę w każdych warunkach. z całej daty 8 - Masz panować w świecie materialnym. Nie dla ciebie iluzja, natchnienie i poezja. Poznaj prawo rządzące wielkimi fortunami, wymaga to od ciebie ogromnej dyscypliny w stosunku do wymaganej sytuacji. Miej silną wolę i żelazną rękę. Nie możesz sobie pozwolić na słabość. Nie pozwól żeby pieniądze rządziły tobą, bo stracisz, ty sam musisz być panem pieniądza. od 28 roku życia w drugim cyklu o wibracji 8 z 26, potrwa on do 56 roku życia - w tym cyklu jesteś zainteresowana praktyczną stroną życia. Duże i dużo przedsięwzięć związanych z pieniędzmi. Budowanie własnej stabilizacji. Cykl ten pochodzi od karmicznej 26, oznacza to że pozostały jakiech karmiczne zaległości z poprzednich wcieleń, niedokończenie jakiejś misji, zadań, itp. Dlatego, aby spłacić ten dług karmiczny musisz wszystkie przedsięwzięcia wykonywać z maksymalną perfekcją i zawsze do końca.. Jednocześnie od 28 do 37 roku życia w drugim szczycie o wibracji 4 z 13 - Wszystko jest bardzo stabilne i wolno się toczy, tworzą się fundamenty przyszłości. Szczyt wymaga pracy i nieustannej cierpliwości, pojawiają się ograniczenia. W grę może wchodzić przesadne zaangażowanie w pracę albo wręcz przeciwnie totalne lenistwo. Agresja. W tym szczycie wchodzi w wibrację 4 karmiczna 13, która powoduje porażki w swoich dążeniach. Działa tak samo jak 7 z 16 czyli karmiczna waląca się wieża co może powodować problemy w związkach. Twoje czarne szczyty: 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Może Pani zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej. 3 - to mogą być dwie skrajności – albo tendencja do gburstwa albo do gadulstwa. 4 - zagubienie w szczegółach, wprowadzanie ograniczeń, tendencja do lenistwa i spóźniania się lub zbytniej pracowitości. Ukryta agresja. Tyle z samej daty. Nie rozumię sformułowania negatywna 8. Dla mnie w numerologii określenie negatywna względem jakiejś wibracji oznacza, że dana osoba realizuje się w negatywie, a więc wypełnia atrybuty danej wibracji wyłącznie jako negatywy. Tak więc np jeśli ktoś może być genialnym lekarzem to w negatywie nie będzie życia ratował lecz je niszczył. Jedyna niepozytywna wibracja u ciebie to moim zdaniem 26, która tworzy drugi cykl 8, ale przecież nie powoduje w żadnym razie że jesteś urodzeniową negatywną 8. Może stwarzać tobie pewne problemy ale łatwo możesz sobie z tym poradzić jeśli będziesz perfekcyjna w tym co robisz. Mam nadzieję, że wypowie się jeszcze yata i anatemi, obie mają ogromną wiedzę.. POzdrawiam Odpowiedz Link
bubu76 Re: Do Pana Janusza 27.01.06, 18:40 sliczne dzieki. sama prawda, zwłaszcza to zmaganie z materią. Niejako zawsze to odczuwałam, że zmaganie z forsa jest mi po prostu przeznaczone. Ale jak moja numerologia ma sie do tworzenia zwiazków, trwałych zwiazków? pozdrawiam m. Odpowiedz Link
bubu76 Re: Do Pana Janusza 30.01.06, 11:16 panie januszu oprocz walki z materia, jak to wyglada jesli chodzi o zwiazki? pozdrawiam m. Odpowiedz Link
janus50 Re: Do Pana Janusza 30.01.06, 11:29 jedyna wskazówka jak jest w twojej dacie urodzenia wzgl. związków to niestety drugi szczyt 4 z 13. nie sprzyja on trwałym związkom. Po zakończeniu tego szczytu powinno być zdecydowanie lepiej. Jednak to tylko liczy wynikające z daty. Nie wiem jak się mają do tego twoje wibracje z imion i nazwiska, mogą one łagodzić skutki 13, mogą też je wzmagać.. POzdrawiam Odpowiedz Link