olaaprilka 05.03.06, 22:05 Chciałam jeszcze raz poprosić, urodziałam się 22.04.1969r. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Do Pana Janusa50, prośba 06.03.06, 10:22 22-4-1969 dzień urodzenia 22 - jesteś pod wpływem świata obiektywnego i subiektywnego. Naucz się osiągać równowagę. Na skrzyżowaniu pomiędzy ideałami a pragnieniami. Nieograniczone możliwości w obu kierunkach. Jesteś na tej ziemi, aby przekazać prawdę boską, prawdę kosmiczną, którą aby przekazać, musisz poznać. Nie będziesz w stanie urzeczywistnić wszystkich możliwości, tak wielkie mogą one być... z całej daty 33 - Liczba ta odzwierciedla ideał miłości uniwersalnej, ogarniającej wszystkich ludzi. Wprowadza idealną harmonię między wszystkimi cechami składającymi się na osobowość i umysłowość danej jednostki. 33 posiada takie cechy jak: uczciwość, prawdomówność, umiłowanie sprawiedliwości oraz poszanowanie tradycji. Może być wielkim mówcą, pisarzem, poetą lub malarzem. Posiada nieprzeciętne zdolności twórcze, gdyż jak nikt inny odczuwa piękno i potrafi je wyrazić poprzez słowo, linię, kolor, teksturę i formę. Nadzwyczajna intuicja i wrażliwość pozwalają na zgłębianie wiedzy tajemnej, filozofii, mistyki i zjawisk paranormalnych. od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 22 - jest to cykl mistrzowski, który daje niesamowite możliwości działania w sferze materialnej i uniwersalnej. Mistrzowskie 22 wręcz w magiczny sposób przyciąga pieniądze i sukcesy. Wszystko jest albo białe albo czarne, dokładnie określone. Jeżeli nie będziesz realizowała tego cykle na wysokim poziomie 22, przejdzie on w wibracje 4. Wprowadza ona ograniczenia, stereotypy, zagubienie w szczegółach, tendencje do lenistwa i spóźniania się. Może powodować skrajne zachowania np. ekstremalny pedantyzm lub skrajne bałaganiarstwo. Agresja. jednocześnie od 30 do 39 roku życia w drugim szczycie o wibracji 11 - Wyznaczanie swoich zasad i celów innym. Bardzo silne wewnętrzne spięcia emocjonalne. Niezrozumienie przez otoczenie. Bardzo duży potencjał twórczy. Jeżeli szczyt nie realizuje się na wibracjach mistrzowskiej 11, to realizuje się na wibracji 2. Różnica jest taka, że mistrzowska 11 jest silnym przywódcą a 2 jest posłusznym naśladowcą. czarne szczyty czyli wady: 3 - tendencje do przechodzenia od gadulstwa do gburstwa.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
olaaprilka Re: Do Pana Janusa50, prośba 06.03.06, 11:33 Bardzo Panu Dziękuję. To niesamowite, zobaczyłam siebie w pana opisie. Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej na temat wibracji i cykli, o których pan pisał (może jakaś wskazówka gdzie szukać). Niestety od dawna coś mnie blokuje (może to ma jakiś związek z wibracjami) i nie pozwala mi "rozwinąć skrzydeł". Pozdrawiam Ola. Odpowiedz Link
janus50 Re: Do Pana Janusa50, prośba 06.03.06, 18:43 Witaj Powinnaś zlecić pełną analizę numerologiczną swojej osoby. Być może w wibracjach z imion i nazwisk kryje się jakiś hamulec. Podrowionka Odpowiedz Link
olaaprilka Re: Do Pana Janusa50, prośba 08.03.06, 07:57 Witam ponownie Napisał Pan: Powinnaś zlecić pełną analizę numerologiczną swojej osoby. > Być może w wibracjach z imion i nazwisk kryje się jakiś hamulec. Odszukałam w internecie pewną kobietę, która tym się zajmuje. Wysłałam do niej dwa maile z prośbą ale nie odpowiada. Może Pan mi kogoś poleci? Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: Do Pana Janusa50, prośba 08.03.06, 11:01 Witaj Ja jak zwykle polecam osobę, do której osobiście mam ogromne zaufanie i bardzo ją cenię za wielką wiedzę. Kontakt to info@numerologia.net.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link