jumelle 18.03.06, 21:26 urodzilam się 3 czerwca 1979 roku,kim jestem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: prośba o interpretację daty urodzenia 20.03.06, 11:13 3-6-1979 dzień urodzenia 3 - Jesteś obdarzony niezniszczalnym organizmem regenerującym się natychmiast. Posiadasz głęboką wyobraźnię literacką. Wpisane są w ciebie wszelkie zainteresowania artystyczne. Grożą ci załamania na tle emocjonalnym, ale sam potrafisz z tego wyjść. Kochasz mieć wokół siebie audytorium złożone z ludzi, których kochasz, niewiele potrzeba abyś czuł się szczęśliwym człowiekiem. z całej daty 8 - Masz panować w świecie materialnym. Nie dla ciebie iluzja, natchnienie i poezja. Poznaj prawo rządzące wielkimi fortunami, wymaga to od ciebie ogromnej dyscypliny w stosunku do wymaganej sytuacji. Miej silną wolę i żelazną rękę. Nie możesz sobie pozwolić na słabość. Nie pozwól żeby pieniądze rządziły tobą, bo stracisz, ty sam musisz być panem pieniądza. do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 6 - Ograniczenia i obowiązki związane z domem. Mogą dotyczyć przeżyć moralno-psychicznych związanych z rodzicami lub małżeństwo we wczesnym wieku spowodowane niezamierzoną ciążą. Może być tez realizowany jako konieczność opieki nad bliską osobą. jednocześnie do 28 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 9 - dogodny okres do kończenia wszystkich spraw, tych starych i nowo zaczętych. Różne sprawy niezależnie od naszej woli, zostaną zakończone samoistnie. Olbrzymie rezultaty osiąga się na polu społecznym i zawodowym. Niestety sprawy osobiste dają tylko rozczarowanie. Jeżeli w grę wchodzi małżeństwo może zostać zakończone rozwodem. Przewodnim hasłem tego szczytu jest: wszystko dla innych nic dla siebie. W tym szczycie jest się osobą opuszczaną przez przyjaciół i partnerów. Może się też realizować w ten sposób, że przyciągamy do siebie nie tych, co byśmy chcieli. czarne szczyty czyli wady: główny 1 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Możesz zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej. wtórne 2 i 3 2 - doły psychiczne, przewrażliwienie na punkcie swojej własnej osoby. 3 - to mogą być dwie skrajności – albo tendencja do gburstwa albo do gadulstwa. POzdrawiam Odpowiedz Link
justynella Re: prośba o interpretację daty urodzenia 20.03.06, 11:35 napisalam do pana na poczte, moze pan zinterpretowac moja date ? z gory serdecznie dziekuje .. Odpowiedz Link
jumelle Re: prośba o interpretację daty urodzenia 20.03.06, 17:43 dziękuje za interpretacje mojej daty, a zcy mogę jeszcze poprosić o jakieś informacje o człowieku z 9 kwietnia 1978,kim on jest, moge na niego liczyć, czy to nie właściwa osoba dla mnie z góry dziękuje i pozdrawiam Jumelle Odpowiedz Link
jumelle Re: prośba o interpretację daty urodzenia 24.03.06, 19:20 proszę o interpretację jeszcze tej daty 09 kwietnia 1978 pozdrawiam Odpowiedz Link