Dodaj do ulubionych

prośba o interpretację daty urodzenia

18.03.06, 21:26
urodzilam się 3 czerwca 1979 roku,kim jestem?
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prośba o interpretację daty urodzenia 20.03.06, 11:13
      3-6-1979
      dzień urodzenia 3 - Jesteś obdarzony niezniszczalnym organizmem regenerującym
      się natychmiast. Posiadasz głęboką wyobraźnię literacką. Wpisane są w ciebie
      wszelkie zainteresowania artystyczne. Grożą ci załamania na tle emocjonalnym,
      ale sam potrafisz z tego wyjść. Kochasz mieć wokół siebie audytorium złożone z
      ludzi, których kochasz, niewiele potrzeba abyś czuł się szczęśliwym
      człowiekiem.
      z całej daty 8 - Masz panować w świecie materialnym. Nie dla ciebie iluzja,
      natchnienie i poezja. Poznaj prawo rządzące wielkimi fortunami, wymaga to od
      ciebie ogromnej dyscypliny w stosunku do wymaganej sytuacji. Miej silną wolę i
      żelazną rękę. Nie możesz sobie pozwolić na słabość. Nie pozwól żeby pieniądze
      rządziły tobą, bo stracisz, ty sam musisz być panem pieniądza.
      do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 6 - Ograniczenia i obowiązki
      związane z domem. Mogą dotyczyć przeżyć moralno-psychicznych związanych z
      rodzicami lub małżeństwo we wczesnym wieku spowodowane niezamierzoną ciążą.
      Może być tez realizowany jako konieczność opieki nad bliską osobą.
      jednocześnie do 28 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 9 - dogodny okres
      do kończenia wszystkich spraw, tych starych i nowo zaczętych. Różne sprawy
      niezależnie od naszej woli, zostaną zakończone samoistnie. Olbrzymie rezultaty
      osiąga się na polu społecznym i zawodowym. Niestety sprawy osobiste dają tylko
      rozczarowanie. Jeżeli w grę wchodzi małżeństwo może zostać zakończone rozwodem.
      Przewodnim hasłem tego szczytu jest: wszystko dla innych nic dla siebie. W tym
      szczycie jest się osobą opuszczaną przez przyjaciół i partnerów. Może się też
      realizować w ten sposób, że przyciągamy do siebie nie tych, co byśmy chcieli.
      czarne szczyty czyli wady: główny 1
      1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na
      zasadzie chciałabym a boję się. Możesz zaczynać wiele spraw na raz i nie
      kończyć żadnej.
      wtórne 2 i 3
      2 - doły psychiczne, przewrażliwienie na punkcie swojej własnej osoby.
      3 - to mogą być dwie skrajności – albo tendencja do gburstwa albo do gadulstwa.

POzdrawiam

• justynella Re: prośba o interpretację daty urodzenia 20.03.06, 11:35
        napisalam do pana na poczte, moze pan zinterpretowac moja date ?
        z gory serdecznie dziekuje ..
      • jumelle Re: prośba o interpretację daty urodzenia 20.03.06, 17:43
        dziękuje za interpretacje mojej daty, a zcy mogę jeszcze poprosić o jakieś
        informacje o człowieku z 9 kwietnia 1978,kim on jest, moge na niego liczyć, czy
        to nie właściwa osoba dla mnie
        z góry dziękuje
        i pozdrawiam
        Jumelle
    • jumelle Re: prośba o interpretację daty urodzenia 24.03.06, 19:20
      proszę o interpretację jeszcze tej daty 09 kwietnia 1978
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka