monamala 23.03.06, 21:38 prosze o interpretacje mojej daty urodzenia-01-11-1978r, gdyż od kilku lat wydaje mi się że mam jakiegoś życiwego pecha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: prośba do pana janusza 24.03.06, 15:05 1-11-1978 dzień urodzenia 1 - Masz silną wolę, jesteś niezależna od nikogo, starasz się liczyć tylko na siebie. Lubisz planować, ale nie realizujesz planów, odkładasz wszystko na później. Jesteś dobrym obserwatorem i dlatego posiadasz dobre rozeznanie w różnych sytuacjach życiowych. Twoja obserwacja może być niewłaściwa pod wpływem emocji. Na świat patrzysz oczami rozumu, a nie serca. z całej daty 1 - Ucz się niezależności od najmłodszych lat. Masz realizować wszystkie swoje projekty do końca sama. Praca twoja nad poszerzaniem wiedzy ma trwać do końca życia. Z ciałem i umysłem rozwijaj sprawy duchowe, inaczej nie będziesz wiedziała, że są na świecie inne wartości. Jesteś urodzonym przywódcą, nie lubisz iść w tłumie, i właśnie, dlatego w tym, co robisz masz być perfekcjonistką. Rysem twojego charakteru jest ambicja. W negatywie możesz się realizować jako upadająca gwiazda lub sfrustrowany dyrektor. Jedynka harmonijna w pozytywie może osiągnąć doskonałe spełnienie życia i doprowadzić do celu innych ludzi w całkiem nowych sferach działania. Uważaj na emocje, jednym uczynkiem niewłaściwym, spowodowanym emocją, możesz przekreślić cały dorobek życia. Prowadź, nie możesz być jedną z tłumu, nie bierz wzorców, idź swoją własną drogą. do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 2 z 11 - Cykl nie dobry do wywyższania się, wypychania do przodu. Nie jest zbyt mocny, ale piękny dla pracy zbiorowej. Jest to nauka dyplomacji i harmonii z otoczeniem. Unikaj nadwrażliwości na własny temat. jednocześnie do 35 roku życia w 1 szczycie o wibracji 3 - Bardzo przyjemny okres życia. Wiele niespodzianek i nie planowanych wydarzeń. Dużo przyjaciół, znajomych. Związki, flirty. Znakomity okres twórczy dla artystów. twoje czarne szczyty czyli wady: główny 5 5 - tendencja do próbowania wszystkiego w sferze używek i seksu. Ciągłe wzloty i upadki emocjonalne. Kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń. wtórne 1 i 6 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Możesz zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej. 6 - Jesteś pełen ideałów i zasad, uważasz, że każdy musi się tobie podporządkować i prawu, które sam stanowisz. Uważasz, że nigdy nie popełniasz błędów. Cała harmonia, równowaga, zdolności giną w twoim wysokim mniemaniu o sobie. W domu jesteś skrajnie apodyktyczny, na zewnątrz masz tendencje do drobnomieszczaństwa. Masz tendencje do różnego rodzaju fobii i gadulstwa. Nadopiekuńczość. W zasadzie z samej daty poza ewent pierwszym cyklem 2 z 11, który może powodować pewne problemy nic nie wskazuje na trudności... Może w twoich wibracjach z imion i nazwiska jest jakaś dysharmonia... Po ukończeniu 28 roku zycia wchodzisz w mocny cykl 1, więc powinno się tobie powodzić zdecydowanie lepiej. POzdrawiam Odpowiedz Link