Dodaj do ulubionych

Do Pana Janusza

14.06.06, 21:18
Witam smile Aż głupio mi prosić o pomoc z interpretacji daty urodzenia bo widzę
że sporo jest tu do Pana takich próśb i ma Pan pełne ręce roboty smile
Jeżeli znajdzie Pan czas to z góry dziękuję.

14.01.1975 - wybieram sie na studia i nie wiem czy dobrze wybrałam. No i czy
w mojej dacie wskazuje coś na to że mam trudności w ułożeniu sobie życia ?
Brak zaufania do partnera i skłonności do polegania tylko na sobie ?
Przy okazji podam jeszcze daty urodzenia osób z którymi wiele mnie łaczy i
moje życia ma z nimi dużo wspólnego
29.10.1983
30.07.1974

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10489406
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Do Pana Janusza 18.06.06, 18:14
      witaj
      od 28 do 56 roku życia przebywasz w drugim cyklu życiowym o wibracji 5 z 14,
      właśnie ta 14 może powodować ciągłe kręcenie się w kółko, co za tym idzie,
      problemy z podejmowaniem właściwych decyzji, brak stabilności, ciągłe wzloty i
      upadki.
      cykl 5 - Bardzo silna motywacja do pracy i tworzenia swej rzeczywistości
      fizycznej. Liczne obowiązki. Zabezpieczenie materialne i komfort mieszkaniowy.
      Stabilizacja, tryb życia mało ruchliwy.
      Zmiany w sprawach osobistych i zawodowych. Podróże. Różnorodne zainteresowania.
      Nie należy brać na siebie zbyt ciężkiej odpowiedzialności. Zadbać o minimum
      niezależności w sferze uczuć. Łatwe przygody. Okres dynamiczny i zróżnicowany.
      Zmiana kierunku życia co rok lub co dwa lata. Co osiemnaście miesięcy ważny
      istotny przełom.
      lekcja: akceptować zmiany, świadomie je przeżywać wyciągając z nich wnioski.
      Nauczyć się gospodarować swą wolnością bez szkody dla innych. Nie nadużywać
      zmysłów, nie wyniszczać ciała. Nauczyć się najpierw tworzyć, a potem
      współtworzyć, wzbogacając siebie i innych. Zrozumieć mechanizm inspiracji.
      Budować pomost między swą fizycznością a wnętrzem. Poprzez pracę nad sobą stać
      się czystym i godnym narzędziem twórczej inspiracji. Rozwijać swe talenty.
      negatywnie: zmiany w wyniku impulsywnych decyzji. Niestałość. Rozproszenie.
      Nadużywanie zmysłów i seksu. Zahamowania możliwości rozwoju. Nieostrożność,
      wypadki. Klęski zawodowe w wyniku nieakceptacji poprzez środowisko, chybionych
      pomysłów lub dzieł. brak środków do życia. Ograniczenia. Tendencja do
      zasklepienia się, do unikania ludzi. Czasem problemy zdrowotne.

jednocześnie od momentu ukończenia 35 roku życia znajdujesz się w drugim
      szczycie o wibracji 11, jest to dość trudny szczyt, który przy odpowiednim
      zaangażowaniu może dać tobie maksymalny rozwój, potrwa on do 44 roku życia.
      : wzniosłe aspiracje. Nauka altruizmu, tolerancji, wglądu w drugiego człowieka.
      Należy unikać angażowania się w sprawy czysto finansowe.
      pozytywnie: ambicja, sukces, poważanie. Zrealizowanie pewnego ideału.
      Porozumienie na planie subtelnym. Oryginalne projekty. Intuicja służąca celom
      praktycznym.
      ważna zmiana: podniesienie standardu życia i pozycji zawodowej, często dzięki
      przyjaciołom lub współpracownikom. Niekiedy spełnienie poprzez związek
      uczuciowy lub małżeństwo. Jeśli wibrujemy negatywnie — straty są bardzo
      poważne, rozstania bardzo bolesne, służące ewolucji wewnętrznej, dojrzewaniu
      wiedzy.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka