Dodaj do ulubionych

ogromna prośba do P. Janusza

23.07.06, 00:11
przede mną zmiana pracy (wielka szansa w maju 2007), czy uda się to
zrealizować. Chodzi mi o to, że aktualnie od 4 lat jestem w tzw. małżeństwie
weekendowym. Czy uda się to zrealizować? Moja data urodzenia 27.03.1974r.
charakterystykę już mi Pan opisywał, a czy da się wyczytać czy moje starania o
przejście służbowe (które trwają już od 5 lat) udadza się? Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: ogromna prośba do P. Janusza 23.07.06, 19:43
      witaj
      rok 2007 będzie dla ciebie rokiem własnym o wibracji 3 - Planeta Jowisz,
      przyporządkowana tej wibracji, zwana jest przez astrologów planetą wielkiego
      szczęścia. Przed tobą rok sukcesu i czerpania zysków z twoich wysiłków, ale pod
      warunkiem, że naczynie nie jest puste. Masz w tym czasie również skłonność do
      przesady i rozrzutności, istnieje więc groźba, że możesz roztrwonić zarówno
      zdobycze materialne, jak uczuciowe i intelektualne. Krótko mówiąc — zmarnować
      dobre pomysły, kontakty towarzyskie, zaprzepaścić szansę.
      Niewątpliwie jest to rok, w którym dojdzie do głosu twoja potrzeba wyrażenia
      samego siebie. Możesz dokonać tego na każdym polu i w każdej dziedzinie —
      zależnie od twoich predyspozycji. Możesz wyrazić siebie w kuchni jako gospodyni
      domowa, w miłości albo na polu literatury, jeśli zajmujesz się pisaniem. Jesteś
      w tym roku artystą we wszystkim, co robisz, a w każdym razie masz potrzebę, by
      tak było. Wibracja liczby 3 oświetla cię jak blask reflektorów na scenie.
      Czujesz się wybrany, wyjątkowy, popularny, ale równocześnie musisz bardzo
      uważać na to, co mówisz i robisz — ta rola to twoja wielka szansa na sukces.

maj 2007 będzie twoim miesiącem własnym o wibracji 8 - Niezależnie od tego, kim
      jesteś i co robisz, w tym miesiącu wszystko będzie zależało od ciebie. Tematem
      przewodnim tego okresu będą pieniądze, a testowany będzie twój stosunek do
      wartości materialnych. Miesiąc No. 8 przyniesie ci satysfakcję finansową, która
      może stanowić pokusę sięgnięcia po władzę, w sensie określonym okolicznościami
      twojego życia. Możesz poczuć się szczególnie mocny jako ostoja rodziny,
      wymagający jako wspólnik czy szef. Ta wibracja uczyni cię osobą dającą innym
      poczucie bezpieczeństwa, więc twoje przywództwo będzie naturalne i akceptowane,
      a jako podwładny możesz oczekiwać awansu. Jeśli nie jesteś dobrze zestrojony z
      wibracją „ósemki", uważaj, by poczucie mocy nie zawróciło ci w głowie. Miesiąc
      ten jest dobrym okresem do uporządkowania spraw materialnych, dokonania
      poważnych operacji finansowych, inwestowania, zakupu akcji. Miesiąc ten może ci
      też uświadomić, że poczucie bezpieczeństwa budowane na wartościach materialnych
      jest bardzo kruche...

Jak widzisz, okres o który pytasz jest bardzo pozytywny, ale już dziś zacznij
      do niego się przygotowywać i pracować a zbierzesz obfite plony!!

Pozdrawiam i życzę szczęścia!!
      • gonia301 Re: ogromna prośba do P. Janusza 24.07.06, 11:57
        Serdecznie dziękuję za szybką odpowiedź. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka