Dodaj do ulubionych

1.05.1967 podobno

08.08.06, 21:22
967
Obserwuj wątek
    • jack1567 Re: 1.05.1967 podobno 08.08.06, 21:25
      Miało być podobno "11". Czym ta wibracja sie przejawia? Meczy mnie, nakreca,
      zmusza do dziwnych dzialan. Nie nadaje sie na przywodce stada! Prosba o
      interpretacje
      • janus50 Re: 1.05.1967 podobno 15.08.06, 11:02
        1-5-1967

dzień urodzenia 1 - Jesteś intelektualistą; niezależnym, logicznym, umiejącym
        panować nad sobą, obdarzonym silną osobowością. Przybywasz na ziemię wyposażony
        w nieprzeciętny umysł, jesteś pełen inicjatywy, potrzeby swobodnej ekspresji i
        rozwijania swoich talentów. Twoją wadą może być brak umiejętności
        współdziałania z innymi.
        pozytywnie: jesteś aktywny, ambitny, gdyż czujesz, że posiadasz wszystkie
        niezbędne atuty, by osiągnąć sukces. Twoim żywiołem jest ogień, a więc twoje
        ego będzie ekspansywne. Twój sposób bycia naznaczony jest pewną agresywnością.
        Jesteś błyskotliwy, masz predyspozycje przywódcze.

z całej daty 11/2 - Ci, którzy wibrują pozytywnie, mogą korzystać z pomocy i
        inspiracji sił kosmicznych. Jest to droga ideału, intuicji, natchnienia i
        oryginalności, a także pracy dla celów grupowych, społecznych. „Jedenastka" ma
        obowiązek inicjowania innych, dzielenia się wiedzą wewnętrzną, którą
        nagromadziła w wielu poprzednich wcieleniach. Dlatego teraz posiada umiejętność
        odkrywania sekretów życia. Wiele osób naznaczonych tą wibracją ma specjalną
        misję do spełnienia, która zostanie im objawiona w stosownym momencie we śnie
        lub za sprawą jakiegoś ważnego wydarzenia. Wibracja ta daje odwagę i
        oryginalność oraz dużo energii.
        Jesteś osobą posiadającą predyspozycje przywódcze, lecz musisz bardzo
        umiejętnie dysponować swymi wysokimi wibracjami i wykorzystywać je dla celów
        praktycznych. Masz również zalety wychowawcy i umiejętność przekazywania
        wiedzy, która zostanie szybko zauważona i stanie się źródłem twoich
        sukcesów. „Jedenastki" mają ugruntowane przekonania i są zawsze gotowe do walki
        o ich urzeczywistnienie.
        Artyzm i indywidualny wyraz wszystkiego co robią, sprawia, że są poszukiwanymi
        towarzyszami, a ich życie jest aktywne i wypełnione wyzwaniami. Niekiedy twoje
        wspaniałe projekty są niestety nierealne, a oryginalność zamienia się w
        ekscentryczność, gdyż brak ci poczucia rzeczywistości. Metafizyczny kontakt,
        jaki posiadasz ze swym wnętrzem i siłami życia, oraz mediumiczność zapewniająca
        przepływ informacji z przyszłości i innych wymiarów powodują, że widzisz to,
        czego nie dostrzegają inni. Dzięki tym darom możesz stać się prekursorem,
        twórcą rzeczy zupełnie nowych, wyprzedzających epokę, mistrzem duchowym. Nawet
        jeśli nie wykorzystujesz w pełni swoich możliwości, jesteś osobą obdarzoną
        wyjątkową intuicją i orientujesz się szybciej niż inni, w jakim kierunku należy
        iść. Masz dostęp do intuicyjnej wiedzy o wszechświecie i człowieku, możesz być
        wspaniałym nauczycielem, wychowawcą, lekarzem, psychologiem, astrologiem lub...
        numerologiem. Z pożytkiem dla siebie i innych posługujesz się technikami
        dywinacyjnymi, takimi jak l-Ching lub tarot. Interesuje cię wszystko, co ma
        związek z upowszechnianiem prawdy i postępem. Wielu wielkich polityków,
        okultystów, pisarzy, matematyków, rewolucjonistów w różnych dziedzinach życia i
        odważnych publicystów wywodzi się właśnie spośród „jedenastek".

droga życia 11 realizuje się zazwyczaj w pierwszym etapie życia jako 2 - Droga
        współpracy i przyjaźni, na której możesz osiągnąć sukces i harmonię, ale możesz
        być także targany przez wątpliwości i stwarzać niejednoznaczne sytuacje, które
        zatrzymują cię w miejscu.
        Jest to droga wykonawców czyichś planów, a także urodzonych doradców,
        mediatorów, tzw. szarych eminencji.
        Jesteś z natury osobą wrażliwą, uczuciową, łagodną, nastawioną pacyfistycznie i
        podchodzącą do wszystkiego z rezerwą. Liczba 2 jest liczbą współzależności,
        współpracy, pracy w zespołach, umiesz więc podtrzymywać ducha grupy, ułatwiasz
        kontakty i koncentrację wysiłków dla osiągnięcia wspólnego celu. Dlatego też
        nie znosisz żyć w samotności. Życie bez wchodzenia w relacje z innymi jest dla
        ciebie nic niewarte, gdyż spełniasz się poprzez kontakt i stałą wymianę
        energii. Równocześnie posiadasz dużą niezależność psychiczną i świetnie radzisz
        sobie sam tam, gdzie inni poszukują pomocy i towarzystwa. Jesteś znakomitym
        słuchaczem, wiernym, lojalnym przyjacielem, utrzymującym w sekrecie powierzone
        ci tajemnice. Jesteś szczery i przyjaźnie nastawiony do świata. Twoja rezerwa,
        która często odczytywana jest jako chłód, służy za ekran ochronny, gdyż osoby
        spod „dwójki" z reguły są nieśmiałe i bardzo uczuciowe. Masz ogromną potrzebę
        kochania i bycia kochanym. Żywisz się spokojem, harmonią i ciszą. Masz także
        niespotykaną u innych osób umiejętność dokonywania kompromisów.
        Co prawda brak ci agresywności i talentów przywódczych, jesteś jednak
        niezastąpionym współpracownikiem stanowiącym ogniwo na linii szef — zespół. Bez
        ciebie często szefowie nie byliby szefami. Negatywnymi cechami wywołanymi przez
        tę wibrację są nadwrażliwość, nadmierny introwertyzm, niezrównoważenie,
        niestałość, podporządkowanie, uległość. Brak ci wiary w siebie i nie umiesz
        wybrać kierunku w życiu, zdecydować się na cokolwiek. Jesteś pesymistą albo
        naiwnym optymistą, którego optymizm nie wynika z rozpoznania własnej sytuacji,
        lecz raczej z braku refleksji. Można cię poznać po nonszalancji i hipokryzji.
        Żyjesz beztrosko, leniwie, pasywnie, podporządkowany otaczającym cię ludziom i
        bierny wobec zdarzeń. Nagromadzone emocje eksplodują w wybuchach złości. Jesteś
        niepewny siebie i możesz stać się zbyt sentymentalny, wylewny, gadatliwy i
        natrętny.

od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 1 - Sytuacje, które są okazją
        do wykazania własnej inicjatywy. Możliwość dowodzenia, kierowania. Promocja i
        poprawa pozycji zawodowej. Konkretne i ambitne plany. Realizacja. Autonomia.
        lekcja: nie realizować swych pragnień i ambicji kosztem innych. Zrozumieć, że
        nikt nikomu nie odbiera szans na sukces ani nie zajmuje miejsca. Wszyscy mamy
        miejsca, na jakie zasługujemy i w każdej chwili dzięki naszej wewnętrznej pracy
        możemy je zmienić. Dlatego dążenie do władzy i dominacji, branie dla siebie
        najwięcej, mija się z celem.
        negatywnie: może się wyrazić w przeciwnościach, zahamowaniu własnej inicjatywy,
        wrogości wobec otoczenia, trudności w zapewnieniu sobie bytu.

jednocześnie od 25 do 34 roku życia w drugim szczycie o wibracji 6 - trzeba
        udźwignąć odpowiedzialność, wywiązywać się ze swych zobowiązań rodzinnych i
        zawodowych. Czas miłości, życia rodzinnego i sukcesu. Należy akceptować
        obowiązki, być wyrozumiałym i zgodnym. Równowaga musi być zachowana w każdej
        dziedzinie. Czas życia rodzinnego, miłości, odpowiedzialności rodzicielskiej i
        zawodowej. Sprzyja rozwojowi twórczości i tworzeniu harmonii — w sztuce, w
        sobie i wokół siebie.
        Pozytywnie: szczęśliwa rodzina, sukces, bezpieczeństwo. Kariera zawodowa,
        wyrażająca się w pełnieniu coraz bardziej odpowiedzialnych funkcji.
        Negatywnie: rozwód. Ciążące obowiązki rodzinne. Plajta. Problemy w domu. Brak
        zabezpieczenia w życiu. Problemy zdrowotne w rodzinie.

czarne szczyty czyli wady: główny 0 (brak)
        wtórne 4 i 4
        4 - Tendencje do bałaganiarstwa i spóźniania się. Zagubienie w szczegółach.
        Przechodzenie od pracoholizmu do lenistwa. Agresja. Narzucanie sobie i innym
        ograniczeń.

wiele sprzeczości w twoich wibracjach, dzień urodzenia 1 oraz cykl 1 budzą
        pragnienie działania i dowodzenia, w sprzeczności z tym jest realizująca się
        jako 2 droga życia, gdzie dwójka nie jest skłonna do żadnych działań
        ofensywnych, jej domeną jest praca grupowa, nie wychodzenie przed orkiestrę,
        dązenie do stabilizacji i porozumienia kosztem własnych interesów. Do tego
        blokujące działanie czwórek w czarnych szczytach dopełnia i pogłębia
        dysharmonię wibracyjną..

Pozdrawiam

• jack1567 Re: 1.05.1967 podobno 17.08.06, 22:31
          Ciekawe bardzo. Ale jakies wewnetrznie sprzeczne momentami. Troche jak moj
          zywot. Dziekuje.
    • coucou86 Re: 1.05.1967 podobno 09.08.06, 21:13
      Hej ja tez czekam na odp. od Pana Janusza, Też jestem 11. I również się
      męczę.Nie potrafie rozwijac pozytywnych cech 11, a widze w sobie duzo
      negatywnych dwójki(1+1).Wiem ze liczby mistrzowskie wymagają od człowieka, aby
      bardzo nad sobą pracowal, ale wydaje mi się ze ja jednak jestem jakąs upadłą 11
      sad
      • jack1567 Re: 1.05.1967 podobno 09.08.06, 21:54
        Daj spokój. Nie mozesz byc upadłą! No co Ty... Zresztą pamiętaj, że zawsze
        możemy się podnieść. A potem to już zostaje tylko praca, ciężka praca nad sobą
        z przerwami na przyjemności albo... upadanie smile) Buziak
      • mila03 Re: 1.05.1967 podobno 10.08.06, 19:16
        ja też jestem 11 i czekam na odp. od Pana Janusza
    • coucou86 Re: 1.05.1967 podobno 09.08.06, 23:02
      smiletak, to jest bardziej sensowne niż upadanie z przerwami na przyjemnosci. I
      pracę oczywiściewinka swoją drogaą-choć jestem daleka od zrzucania winy za moje
      przywary i błędy na numerki to jednak coś w tej 11 jest!smile
      Pozdrawiam serdecznie i życzę zadowalającej interpretacji!
    • jack1567 Re: 1.05.1967 podobno 14.08.06, 17:54
      Ponawiam prosbe o interpretacje. 01.05.1967
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka