anonimek88 26.01.07, 22:14 Mam ogromną prośbe o interpretację takiej oto daty urodzenia 29.03.1979. Będę wdzięczna za każdą wskazówkę, choc nie ukrywam,że interesują mnie szczegóły, jaka jest osoba ukrywająca sie pod tą datą , z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: data... 31.01.07, 01:11 29-3-1979 droga życia 22/4/40 - Ta droga łączy w sobie pozytywne i negatywne aspekty wszystkich innych liczb. Podobnie jak „jedenastki" — osoby spod 22 umieją znaleźć wyjście z sytuacji, które dla innych wydają się być nie do rozwiązania. Jest to rodzaj praktycznego geniuszu. Posiadając inspirację i inteligencję „jedenastki", 22 umie jednocześnie zrealizować je na planie materialnym. Potrafi osiągnąć każdy ceł, gdyż nie zna granic swych możliwości — są tak szerokie. To właśnie może stać się źródłem sławy i prestiżu. 22 po mistrzowsku prowadzi innych. Jesteś osobą pomysłową, szczerą, uczciwą, postrzegasz życie w kategoriach uniwersalnych. Masz żywy charakter, choć nieobcy jest ci chłód i rezerwa. Lubisz atmosferę napięcia i często twoje życie zamienia się w nieustanną walkę. Twoja misja — konstruowanie dla ludzkości — wymaga pełnego zaangażowania. Musisz jednak unikać przepracowania, które może spowodować rozchwianie emocjonalne. Jeśli wibrujesz negatywnie, twoje plany przekraczają twoje możliwości. Stajesz się nieczuły i obojętny, naruszasz wszelkie prawa i reguły, mylisz miłość z nienawiścią. Działasz pod wpływem wybujałych ambicji, stajesz się despotyczny, samolubny, nie słuchasz nikogo. Często prowadzi to do destrukcji, głębokiej depresji lub nawet choroby psychicznej. Dopóki nie uzyskasz równowagi wewnętrznej i zrozumienia praw kosmicznych, nie powinieneś zajmować się okultyzmem i magią, gdyż moc we władaniu niedojrzałej osoby uczyni więcej złego niż dobrego. Dążąc do stabilizacji rodzinnej, która daje ci oparcie, dosyć wcześnie rozpoczynasz życie miłosne. Niestety, twoje zaangażowanie zawodowe i nieumiejętność zrozumienia potrzeb drugiej osoby powodują rozdźwięki w związkach. Charakterystyczne dla ciebie napięcie wewnętrzne często uniemożliwia współżycie z drugą osobą, a potrzeba stymulującej atmosfery współzawodnictwa jest przyczyną konfliktów. Twoją najważniejszą lekcją jest nauczyć się dawać, dzielić się, zauważać i rozumieć innych. Tworzyć na skalę uniwersalną, z myślą o ludzkości. Pracować nad soba tak, by uzyskać akceptację otoczenia. Nauczyć się odpoczywać, wyłączać z wiru zdarzeń i starać się rozpoznać swoje rzeczywiste potrzeby emocjonalne. jeśli nie realizujesz drogi życia 22, wtedy jej wibracja wyniesie 4 - ta droga wymaga dużo wysiłku, ale i konstrukcje stworzone dzięki niej są najsolidniejsze. A o to właśnie tym razem chodzi: żeby nauczyć się konstruować bazę, organizować życie, czyli budować rzeczywistość od podstaw. To jest tak, jak budować dom: najpierw trzeba zrozumieć potrzeby, jakim ma służyć, następnie zebrać odpowiednie środki, a potem wziąć się do pracy, l nigdy nie będziemy się czuć w nim bezpiecznie i wygodnie, jeśli nie zaakceptujemy jego rozmiarów, planu wnętrza, sposobu urządzenia, czyli jego ograniczeń. Tego właśnie uczymy się dochodząc do programu „cztery" — poczucia istoty stabilnej konstrukcji, która zapewnia bezpieczeństwo dzięki swym ograniczeniom, odpowiadającym naszym rzeczywistym potrzebom. Jeśli jesteś „czwórką", umiesz jasno widzieć swoje cele, kończyć zaczęte rzeczy, utrzymywać porządek w sobie i wokół siebie, postępować metodycznie, ale wystrzegaj się fanatyzmu i pedanterii!: one są tylko przykrywką dla niepewności i lęku. Twoje życie wypełnione będzie zapewne ciężką, systematyczną pracą przynoszącą owoce, jesteś praktyczny, wytrwały i uczciwy we wszystkim, co robisz. Dzięki tym niezwykłym zaletom zjednasz sobie zaufanie i miłość, choć nie należysz do osób potrafiących okazywać uczucia i można ci zarzucić pewien brak fantazji. Masz umiejętność analitycznego myślenia, dostrzegania szczegółów, planowania, organizowania, znajdowania metod na wszystko i we wszystkim. Jesteś ostrożny w dobieraniu przyjaciół, zachowujesz spokój i dystans wobec problemów życia codziennego. Posiadasz silną wolę, czasem graniczącą z uporem. Można ci zaufać, gdyż jesteś lojalny, wiemy i odpowiedzialny. Rzadko się mylisz. Twoja zachowawczość, przywiązanie do przeszłości i owoców swej wytrwałej pracy powoduje często brak elastyczności i ograniczoność, które nie pozwalają na zmiany, a więc utrudniają rozwój. Jeśli wyrażasz tę wibrację negatywnie, możesz stać się osobą leniwą, nietolerancyjną, obsesyjną, zbyt ambitną, przesiąkniętą rutyną. Twoja odwaga zamienia się wówczas w potrzebę dominacji i autorytatywność. Stajesz się nerwowy, kłótliwy i skutecznie burzysz każdą harmonię np. psując nastrój przyjęcia, wywołując podskórne konflikty między członkami zespołu w pracy itd. do ukończenia 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 3 - Działalność związana z komunikacją wszelkiego rodzaju. Pomoc przyjaciół lub znajomych. Twórczość, oryginalność, realizacja w dziedzinach artystycznych, handlowych lub związanych ze środkami przekazu. Szczęśliwe życie uczuciowe. Sukces materialny, ale też duża łatwość wydawania pieniędzy. Nauczyć się dobrze gospodarować swą energią, by unikać jej rozproszenia. Nie spędzić tych lat wyłącznie na bankietach! Dostrzec identyczność mechanizmów rządzących nami, naszym wnętrzem i Wszechświatem, które zapewniają nam nieskończoną ilość niepowtarzalnych form i ich przeobrażania. Unikać ingerencji w cudze życie. Możliwe negatywy: strata energii, czasu, pieniędzy. Marnotrawstwo, poszukiwanie łatwego życia, zmienność. Czasem klęska i zahamowanie rozwoju osobowości i własnej ekspresji. jednocześnie do 32 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 5/14 - trzeba zrozumieć znaczenie i granice swej wolności. Wchodzić w nowe doświadczenia zachowując elastyczność i czujność. Nie brać na siebie zbyt ciążących i długoterminowych zobowiązań. Podróże wzbogacają i stają się źródłem satysfakcji. Okres zaspokajania zmysłów, a dla niektórych — spotkania z wiedzą ezoteryczną. Możliwe pozytywy: wolność, przygody, doświadczenia, odkrycia, spotkania, ekspansja. Interesujące, aktywne życie. Niespodziewane pozytywne wydarzenia. Możliwe negatywy: niestałość, zaniedbania lub upodobanie do ryzyka i łatwych przygód. Nadmiar i przesada. Ryzyko wypadków. Problemy prawne. Rozbite życie uczuciowe. Problemy seksualne. czarne szczyty czyli wady: główny 5 - tendencja do próbowania wszystkiego w sferze używek i seksu. Ciągłe wzloty i upadki emocjonalne. Kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń. wtórne: 1 - tendencja do skrajnej upartości albo do podchodzenia do własnych zamierzeń na zasadzie „chciałbym a boję się”. Może też wystąpić tendencja do zaczynania wielu rzeczy na raz i nie kończenia. oraz 6 - Jesteś pełen ideałów i zasad, uważasz, że każdy musi się tobie podporządkować i prawu, które sam stanowisz. Cała harmonia, równowaga, zdolności giną w twoim wysokim mniemaniu o sobie. W domu jesteś skrajnie apodyktyczny, na zewnątrz masz tendencje do drobnomieszczaństwa. Masz tendencje do różnego rodzaju fobii i gadulstwa. Pozdrawiam Odpowiedz Link
helena541 Re: data... 31.01.07, 07:14 Bardzo proszę o interpretację daty urodzenia 22.10 1954r.Nie wiedzie mi się w zyciu ,dlaczego ,co robię żle?Czy imię też ma na to wpływ?.Mam na imię Urszula.Bardzo proszę,jeżeli to możliwe też o szczegóły ,będę bardzo ale to bardo wdzięczna. Odpowiedz Link
helena541 Re: data... 31.01.07, 07:21 Ja też bardzo proszę o interpretację takiej daty urodzenia 22.10 1954r.Nie wiedzie mi się w życiu.Nie wiem dlaczego ,czy robię cos nie tak? Czy imię ma na to jakiś wpływ? Mam na imię Urszula.Interesują mnie też szczegóły.Będę bardzo ale to bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link