01.04.07, 10:17
Panie Januszu ma wielką prośbe, jestem w trudnej sytacji życiowej.Mam 26 lat , za miesiąc bede po rozwodzie, za 2 miesiąc studia.I pojawia się pytanie co dalej, mam wrażenie że jakiś ważny etap mojego życia dobiega końca, ale chyba pierwszy raz w życiu zupełnie nie wiem czego mam się spodziewać. Chciałam prośić o analiez daty urodzenie 20.06 1981 roku, ale pod kątem aktualnej sytacji, czy też tego roku. Rok 2007 po połączeniu liczb daje 9, ja jestem numerologiczną 9, czy to moze mieć jakiś wpły na istotny przełom w moim życiu? Z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • lulu81 Re: pytanie 01.04.07, 10:22
      lulu81 napisała:

> Panie Januszu ma wielką prośbe, jestem w trudnej sytacji życiowej.Mam 26 lat ,
      > za miesiąc bede po rozwodzie, za 2 miesiąc studia.I pojawia się pytanie co dale
      > j, mam wrażenie że jakiś ważny etap mojego życia dobiega końca, ale chyba pierw
      > szy raz w życiu zupełnie nie wiem czego mam się spodziewać. Chciałam prośić o a
      > naliez daty urodzenie 20.06 1981 roku, ale pod kątem aktualnej sytacji, czy też
      > tego roku. Rok 2007 po połączeniu liczb daje 9, ja jestem numerologiczną 9, cz
      > y to moze mieć jakiś wpły na istotny przełom w moim życiu? Z góry dziękuje
      Za dwa miesiące kończe studia.(uciekł mi wyraz)
    • janus50 Re: pytanie 05.04.07, 00:19
      20-6-1981
      droga życia 9 - Jesteś humanistą, idealistą, osobą światłą i wykształconą.
      Pociągają cię poszukiwania intelektualne, metafizyka i okultyzm. Chcesz
      zbudować nowy, lepszy świat, w którym wszyscy będą żyć szczęśliwie. Pracujesz
      na niego bezinteresownie, wiedząc, że wszystko, co czynisz dla ludzkości,
      stanowi źródło twojego bogactwa wewnętrznego. Jesteś osobą pełną współczucia
      dla innych, posiadasz dużą intuicję, która sprawia, że ludzie chętnie
      powierzają ci swoje tajemnice. Niekiedy całkowicie oddajesz się problemom
      innych nie umiejąc odróżnić, komu można pomóc, a komu nie. Masz tendencję do
      przyjmowania na swe barki problemów całego świata, identyfikacji z cierpieniami
      całej ludzkości. Może to prowadzić do zanegowania samego siebie i w efekcie do
      frustracji i dyskomfortu wewnętrznego spowodowanego świadomością, że ani nie
      przeżywasz własnego życia, ani nie pomagasz wszystkim, którzy tego potrzebują.
      Jest to jedna z lekcji „dziewiątki" — nauczyć się żyć ze swą potrzebą niesienia
      pomocy tak, by nie zapomnieć o sobie, albowiem rezygnując z własnego rozwoju,
      nie mamy czym dzielić się z innymi.
      Dziewięć to liczba próby — im wyżej wchodzimy, tym więcej trudności napotykamy.
      Równocześnie zapewnia ona subtelne zdolności psychiczne, szczodrość, dobroć,
      tolerancję, uwaga i altruizm.
      Osoba wibrująca negatywnie staje się natomiast egoistyczna i uparta.
      Niecierpliwi się, gdy jej polecenia nie są wykonywane natychmiast i z najwyższą
      dokładnością. Zamiast zajmować się innymi — myśli tylko o sobie i w efekcie
      traci wiarę. Ulega wpływom, jest pasywna i kłamliwa. Staje się nieśmiała,
      lękliwa. Zarówno wibrując pozytywnie, jak i negatywnie, „dziewiątki" są
      wystawione na swej drodze na ekstremalne emocje. To wewnętrzne napięcie może
      doprowadzić do zaburzeń na tle nerwowym. Sukces osiągnięty poprzez postawę
      negatywną oznacza spełnienie materialne, lecz życie będzie krótkie i ubogie
      duchowo, gdyż „dziewiątki" przychodzą na ten świat, by służyć ludzkości. Celem
      twoim jest przenikanie tajemnic natury ludzkiej i zgłębianie wiedzy
      niedostępnej percepcji zmysłowej. Wyzbycie się potrzeb materialnych jako
      niepotrzebnego bagażu często bywa konsekwencją zdobytej przez ciebie mądrości.
      Jako pozytywnie wibrująca „dziewiątka" jesteś dobrym, czułym i uważnym
      partnerem. Negatywne cechy tej liczby czynią cię osobą niewierną, niemoralną,
      dążącą do dominacji i wykorzystywania partnera. W każdym przypadku masz
      neurotyczną potrzebę nieustannego potwierdzania, że jesteś kochany.

do 28 roku życia w pierwszym cyklu 6 - Silne więzy rodzinne. Wcześnie wpajana
      potrzeba odpowiedzialności i służenia. Dyscyplina. Możliwości konieczności
      brania na siebie ciężarów i odpowiedzialności niewspółmiernych do dziecięcych
      sił. Pragnienie założenia rodziny. Talent artystyczny, zmysł estetyczny.
      Potrzeba poczucia bezpieczeństwa.
      Możliwe negatywy: duszna atmosfera rodzinna, która może zahamować rozwój.
      Przesadnie surowe wychowanie. Czasami słabe zdrowie. Zbyt wczesny związek
      małżeński, który kończy się klęską. Trudności w dokonywaniu wyborów.

jednocześnie do 27 roku zycia w pierwszym szczycie o wibracji 8 - należy wziąć
      życie w swoje ręce z odwagą i determinacją, rozwinąć umiejętność podejmowania
      decyzji i błyskawicznej oceny sytuacji. Okres sprzyjający aktywności, władzy,
      sukcesowi, sprawom finansowym, interesom. Może też być to okres rozwoju
      duchowego i przeżyć mistycznych.
      Możliwe pozytywy: sukces i ekspansja. Prestiż, awans. Pieniądze i władza.
      Możliwe negatywy: problemy finansowe. Klęska, upadek. Proces. Rozczarowanie i
      oszustwo w spółce.

czarne szczyty czyli wady z którymi należy walczyć: główny 3 - skłonność do
      gadulstwa lub popadania w gburstwo
      wtórne: 1 - tendencja do skrajnej upartości albo do podchodzenia do własnych
      zamierzeń na zasadzie „chciałbym a boję się”. Może też wystąpić tendencja do
      zaczynania wielu rzeczy na raz i nie kończenia.
      oraz 4 - Tendencje do bałaganiarstwa i spóźniania się. Zagubienie w
      szczegółach. Przechodzenie od pracoholizmu do lenistwa. Agresja. Narzucanie
      sobie i innym ograniczeń.

cdn...
    • janus50 Re: pytanie 05.04.07, 00:22
      cd

rok 2007 to dla ciebie rok własny 8 - Ten rok przyniesie ci pewność siebie,
      sukces materialny i wynikające stąd poczucie władzy i wolności. Jesteś panem
      swojego życia i wszystko jest w twoich rękach. Sytuacja ta jest bardzo
      korzystna, ale nie pozbawiona pułapek. Wibracja „ósemki" obdarza cię niezwykłą
      mocą twórczą. Należy użyć jej w sposób konstruktywny i za wszelką cenę unikać
      destruktywnych aspektów tej liczby, które będą starały się przeniknąć do
      twojego życia. Twoja osobowość ma w tym czasie magnetyczną siłę, która skłania
      innych do podporządkowania się twojej woli. Wykorzystaj to mądrze i uczciwie.
      Etyczne postępowanie jest niezbędnym warunkiem powodzenia twoich działań.

rok uniwersalny wynikający z prostego zliczenia liczby roku (2007 = 9) moim
      zdaniem nie ma aż tak wielkiego znaczenia, może w pewnym stopniu wzmocnić twoją
      urodzeniową 9, jednak decydujące znaczenie ma rok własny..

POzdrawiam
    • lulu81 Re: pytanie 05.04.07, 15:14
      Dziękuje bardzo za odpowiedz. Mam jeszcze jedno skromne pytanko, co to jest rok własny?
      • janus50 Re: pytanie 06.04.07, 00:07
        witaj
        Dzień, miesiąc i rok, w którym się urodziliśmy, to jakby fala radiowa
        wyemitowana przez niewidzialną stację nadawczą. Znalazłszy się w polu jej
        oddziaływania, wpisujemy się w pewien rytm zjawisk, zgodny z naszym
        indywidualnym cyklem życiowym. Z chwilą, kiedy wraz z datą urodzenia
        otrzymujemy przekaz energetyczny w postaci wibracji Liczby Drogi Życia,
        uruchamia się specyficzny, indywidualny rytm naszego życia, wyznaczany Cyklami
        Życia i jego Szczytami życiowymi, i od tej chwili każdy dzień, tydzień,
        miesiąc, rok oraz kolejny etap naszej wędrówki wyznaczony istotnymi datami,
        będzie wyrazem naszego indywidualnego cyklu uczestniczenia w procesie przemian.
        Tak więc posiadamy nasze indywidualne lata, miesiące oraz dni własne.
        Lata własny trwają zawsze od 1 października roku poprzedzającego do 1
        października roku obliczanego.

Rok własny obliczamy następująco: dzien urodzenia + miesiąc urodzenia + rok
        obliczany. Np dla daty 25-7-1974 i roku 2007 - obliczenie wygląda następująco:
        2+5+7+2+7=23 czyli 2+3=5 tak więc rok własny będzie miał wibrację 5 i zaczął
        się 1 października 2006 a skończy 1 października 2007.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka