malgorzata100 14.09.07, 11:41 Panie Januszu, będę bardzo wdzięczna za opisanie roku osobistego 5 - czego można się spodziewać, jak najlepiej wykorzystać czas? Jeśli można proszę też o charakterystykę urodzeniową czwórki z 22 - ur. 2.02.1971. Ślicznie dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgorzata100 Re: rok osobisty 5 20.09.07, 09:40 Panie Januszu, Z taką pewną nieśmiałością chciałabym się przypomnieć... I zaczęły mnie dręczyć wątpliwości - cały czas byłam przekonana, że wkroczyłam teraz w rok 5 osobisty, a w postach na forum znalazłam drugi sposób liczenia i wychodzi, że to jednak rok czwarty. Patrząc na wydarzenia z życia, bardziej mi jednak ta piątka pasuje.. Odpowiedz Link
janus50 Re: rok osobisty 5 20.09.07, 10:57 witaj aktualnie odpowiadam na wpisy z 7 września, twoj jest nieco późniejszy. Tak się składa, że w twoim przypadku, zarówno wg. jednego jak i drugiego systemu, jesteś aktualnie w roku własnym 4. Wg. systemu jaki ja stosuję - 2 + 2 + 2 + 0 + 0 + 7 = 4/13. Wg systemu Gladys Lobos - 22 + 2 + 0 + 0 + 7 = 4/31. Ciekaw jestem z czego wnioskujesz, że jesteś w roku 5?. Trzynastka też powoduje różne perturbacje, które bywają podobne do efektów działania piątki, a którą wchodzisz od października. Interpretację daty napiszę dla ciebie gdy dojdę do twojego wpisu w kolejności daty wpisania. Pozdrawiam Odpowiedz Link
malgorzata100 Re: rok osobisty 5 20.09.07, 12:14 Januszu, dziękuję za odpowiedź - myślałam, że już zginęłam w tym tłumie pytających Zatem grzecznie czekam na odpowiedź Co do roku, w którym jestem - ok, chyba się zgadza, wg Ciebie od października będę w piątce, więc proszę o charakterystykę roku piątego. Słyszałam po prostu, że ten nowy rok numerologiczny zaczyna się w 2007 roku od 11 września, dlatego napisałam, że już dotyczy mnie piąty rok. Odpowiedz Link
yata1 Re: rok osobisty 5 26.09.07, 20:43 Witam serdecznie Janus, buziaki, widze, ze trwasz niezlomnie na posterunku Malgorzato Każdy Rok Numerologiczny rozpoczyna się dokładnie w dniu nowiu księżyca po 4 września.Wobec powyzszego w roku 2007 ROK NUMEROLOGICZNY zaczyna sie 11 wrzesnia.I to sie zgadza z tym, co napisalas.) Mnie sie bardziej sprawdza rok numerologiczny liczony wg.Lobos, choc poczatkowo uznawalam te druga metode. Tobie obie metody wykazuja ten sam rok, wiec problem masz z glowy Zatem weszlas juz w 5 rok numerologiczny. 5 –wszystko zalezy jak wykorzystalas ten poprzedni rok,rok 4- liczba pracy.Jesli zylas zgodnie z ta energia to trzeba przyznac ,ze latwo nie bylo bo pracy moc , a efektow natychmiastowych brak.Kazdy lubi widziec efekty swojej pracy, ale neistety w roku 4 musialas sie uzbroic w cierpliwosc.Musialas wykazac sie nie lada wytrzymaloscia charakteru i silnej woli.Pewnei odczulas,ze wszystko idzie jak po grudzie,ze napotykasz opor ,trudnosci i jakbys nosila zbedny balast. Sadze,ze nei raz mialas wszystkiego dosc, popadalas w zniechecenie i pesymizm.Nic dziwnego bo w tym czasie dominowala praca, obowiazki, wysilek , a slonczyly sie ( rok 3) zabawy i rozrywki.Jednak te prace trzeba bylo wykonac bowiem postep byl mozliwy tylko dzieki wiekszemu nakladowi Twojej pracy. Jesli dzialalas zgodnie z energia czworki , jesli wlasciwie ja wykorzystalas to teraz w roku 5 mozesz oczekiwac profitow z tego tytulu. Energia piatki ruch, zmiany, podroze, ktore beda bardzo korzystne(takze mozliwe wyjazdy zza granice kraju), kontakty z ludzmi.Wazne, zeby sie nei zamykala na to co nowe , zebys chwytala okazje w lot, oczywiscie bez zbednego ryzyka.Wez to pod uwage bowiem w ten rok jest wpisane ryzyko spowodowane nieostroznoscia, rozkojarzeniem , nieuwaga.Dlatego tez ze szczegolna starannoscia zwroc uwage na to co podpisujesz.Dzialaj zatem z rozwaga , ale tez odwaznie przyj do przodu. 5-ka sprawia,ze pojawiaja sie szanse na zaangazowanie sie w dzialalnosc, ktora moze okazac sie owocna. Oklicznosci beda sprzyjaly przeniesieniu, zmiany srodowiska lub jego modyfikacji.Nie bedziesz narzekala na nude bo energia piatki sprawi ,ze ten czas bedzie dynamiczny,zroznicowany,obfitujacy w wiele niespodzianek.A poza tym wzrosnie Twoja atrakcyjnosc seksualna Bedzisz przyciagac plec przeciwna bo energia piatki jest niezwykle magnetyzujaca. Janusz, moze jeszzce cos dodasz Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: rok osobisty 5 26.09.07, 21:29 Wszelki duch Pana Boga chwali!! Yata kopę lat! Strasznie się stęskniłem. Oczywiście do twojego opisu nic dodać nic ująć. Pozdrowionka serdeczne! PS - jak tam astrologia? Odpowiedz Link
malgorzata100 Re: rok osobisty 5 27.09.07, 08:22 Witam! yata, Janusz wielkie dzięki za charakterystykę roku... wygląda na to, że ta piątka wyznacza interesujący czas i pełen wyzwań, byle z rozsądkiem Czekam jeszcze - jeśli można oczywiście - na charakterystykę urodzeniową czwórki z daty urodzenia (podałam jw.) Pozdrawiam Was bardzo serdecznie Odpowiedz Link
malgorzata100 Re: rok osobisty 5 10.10.07, 09:07 A ja wciąż cierpliwie czekam na charakterystykę z daty urodzenia... ;-( Pozdrawiam! Odpowiedz Link