anulka2605 31.12.07, 12:37 Bardzo proszę o interpretację znających sie na "materii". Z góry dziękuję,aha oczwiście życze pomyślnego Nowego 2008.pzdr.cieplutko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
riobraavo Re: 26.05.1982r. proszę o interpretację 04.01.08, 12:24 Szóstka, która umie zadbać o swój interes. Myślę, że potrafisz się zatroszczyć o siebie, owszem możesz zrobić coś dla innych, ale jak stwierdzisz, że ktoś próbuje cię nadmiernie wykorzystać mówisz nie dziękuję. Możesz być nieco impulsywną osobą, musi się u ciebie trochę nazbierać (być może zbyt długo czekasz z powiedzeniem tego co cię irytuje w zachowaniu drugiej osoby, co sprawia, że mocno już wkurzona w pewnym momencie wygarniasz wszystko co ci nie pasuje i to ostrych słowach; możesz wyponieć wszystkie potknięcia, o jakich pamiętasz). Osoba z ciebie powinna być pracowita (gdy mówimy o pozytywnej realizacji liczb), z głową na karku. Czy w tobie nie ma trochę sprzeczności? Nie tak łatwo zmieniasz zdanie o innych. To za sprawą czwórki, ona ma dobą pamięć zarówno do przyjemnych i nieprzyjemnych rzeczy, które ją spotkały ze strony innych osób. Wystarczy, że ktoś miał raz czy dwa zaliczył u ciebie wpadkę (powiedział np. coś kontrowersyjnego) i uważasz, że jest spalony, chociaż on wcale taki jak się poźniej okazuje zły i niemądry nie jest. Co ty na to? Odpowiedz Link
anulka2605 Re: 26.05.1982r. proszę o interpretację 04.01.08, 17:36 Jestem pod dużym wrażeniem!Nie mogę niczemu zaprzeczyć. Wygląda na to,ze taka ze mnie "szóstka" egoistka-zgadza sie.Raczej jestem impulsywna i jak mi cos lezy na sercu to mówię bo nie lubie w sobie tłumic emocji-zwłaszcza tych negatywnych.Potrafię byc równie przyjemna jak i nieprzyjemna....Padam ze skrajności w skrajność (stwierdzil moj kolega i miał racje.Czy jestem pracowita? hmmm zalezy od sytuacji,zwłaszcza jezeli postawi mnie sie pod sciana dostaje powera.Więcej tych wad jak zalet.... Gratuluje trafności! Riobraavo znasz sie na rzeczy))tylko pogratulować!!! Dziękuję! Odpowiedz Link
riobraavo Re: 26.05.1982r. proszę o interpretację 04.01.08, 22:24 a to tak mi się, na szybko skojarzyło. Ale jak sama stwierdziłaś nie ze wszystkim trafiłam, nie umiem tak dogłębnie przeanalizować daty. Odpowiedz Link
anulka2605 Re: 26.05.1982r. proszę o interpretację 05.01.08, 09:36 To sztuka nie znac kogos i ocenić jaki ktoś jest...mi duzo pomogłaś tą swoją interpretacją,duzo w niej prawdy i zdałam sobie sprawe z paru rzeczy których wczesniej nie potrafiłam "wyłapać". Dziekuję i pozdrawiam rio! Odpowiedz Link