anemari56 16.06.08, 23:16 Co takiego niezwyklego jest w dacie 16.07.1952,ze obarzyla osoba tak trudnymi doswiadczeniami zyciowymi.Czy jest szansa na poprawe losu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
livvix Re: trudne doswiadczenia 17.06.08, 13:00 W tej dacie masz sporo trudnych aspektow.Przy DŻ 4 i dniu ur 16 tworzy sie juz z miejsca wielka blokada ,bo to sa liczby spezeczne.Zjednej strony jestes silna energiczna,przezorna,efektywna i masz realistyczny umysl a z drugiej strony okazujesz sie niepraktyczna idealistka,rozdarta miedzy sprzecznosciami nie pasujesz do schematow spolecznych,trudnosc sprawia Ci wyrazanie uczuc. Ponadto 16 jest liczba karmiczna i stawia czlowieka wobec odpowiedzialnosc i milosci.Dlug ten przynosi trudnosci w zyciu uczuciowym i rodzinnym,czesto osoby takie przyciagaja partnerow ktorzy ich rania.Transformacja osobowosci zachodzi czesto takze poprzez ciezka chorobe.TERAZ AZ DO 2012 ROKU JESTES WLASNIE W 2 CYKLU 7/16.Ale juz od marca 2009 zaczniesz doswiadczac takze wibracji 8/17.A 17 to opieka boska. Jeszcze jesli chodzi o sprzecznosci to widze ze w 4 szczycie w ktorym jestes obecnie jestes w 6/24 .A to przynosi problemy uczuciowe i czasmi zwiazane jest z opieka nad dziecmi lub osoba starsza.Ta 6 w kotekscie tej 7 z cyklu tez moga wnosic w twoje zycie troche balaganu. Odpowiedz Link
anemari56 Re: trudne doswiadczenia 17.06.08, 14:24 Dziekuje Ci bardzo,tu nie chodzi o mnie ,ale o moja kolezanke.Rzeczywiscie jest ciezko chora od dawna i w dodatku ma chore dziecko.Zainteresowalam sie numerologia od czsu jak moja kuzynka uczac sie numerologii zrobila mi portret bylam zaskoczona ze tyl;e mozna z cyferek o czlowieku wyczytac.Dlatego i ja zdobylam pare ksiazek i poglebiam ta wiedze,ale nie umie jeszcze zbyt wiele powiedziec. Odpowiedz Link
smonisia Re: trudne doswiadczenia 17.06.08, 17:35 hey livvix czy moglabys mi powiedziec o czym u niej swiadczy 3ci szczyt 11/2 i czy 6ka jesli pojawi sie w 2gim szczycie to tez problemy uczuciowe i rodzinne? (ma 6 i 6 w 2gim i 4tym szczycie- czyli "powtorka z rozrywki"? Odpowiedz Link
livvix Re: trudne doswiadczenia 18.06.08, 15:56 11/2 jesli dobrze pamietam to takze moze oznaczac problemy w zwiazku,jesli wezmiemy pod uwage negatywny wplyw tej wibracji. Odpowiedz Link
smonisia Re: trudne doswiadczenia 18.06.08, 16:41 masz racje ,juz tez do tego doszlam dzieki Odpowiedz Link
anemari56 Re: trudne doswiadczenia 18.06.08, 20:23 Interesuje mnie,czy wszystkie osoby majac ta karmiczna 16-tke np w ktoryms z cykli,maja podobne doswiadczenia,czy to jest uzaleznione takze od innych liczb w portrecie?Jakie liczby moga zniwelowac wpływ np tej nieszczesnej 16,czy to jest w ogole mozliwe? Odpowiedz Link
ychtis Re: trudne doswiadczenia 19.06.08, 19:57 Mnie sie wydaje ze skoro to jest liczba karmiczna to trzeba to przepracowac,chetnie upewnilabym sie jak to jest bo............... Odpowiedz Link
calineczka000 Re: trudne doswiadczenia 28.06.08, 10:40 Czy liczba karmiczna ,niewazne jaka najsilniej wplywa na czlowieka ,kiedy jest podliczba drogi zycia?czy wtedy kiedy powstaje z imion?czy z sumowania dnia i msc ur?Jaka jest roznica np miedzy 13 ktora daje 4 w drodze zycia a 13 powstala w ktoryms ze szczytow,albo w celach np? Odpowiedz Link
janus50 Re: trudne doswiadczenia 29.06.08, 14:49 Witaj LIczby karmiczne wynikające z daty urodzenia i będące podliczbami szczytów, cykli, lat własnych czy wibracji urodzeniowej, są o tyle trudniejsze, że daty urodzenia nikt i nic nam nie zmieni. Podczas gdy te same liczby karmiczne pojawiające się w wibracjach własnych, można skutecznie skorygować poprzez zmianę numerorologiczną. Tak więc uważam, że liczy karmiczne pojawiające się w związku z datą urodzenia są trudniejsze. Pozdrawiam Odpowiedz Link