magdalena.1230 05.11.08, 10:59 Panie Januszu , proszę powiedzieć czy wg moich obliczeń znajduję się teraz w 6 czy w 7 roku osobistym? Moja data 14.09.1990. -- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Rok osobisty 05.11.08, 14:12 Witaj Wg. systemu, którego ja używam, od 1 października weszłas w rok własny 2009 i aktualnie ma on wibrację 7. Rok własny 6 zakończył się z ostatnim dniem września. Pozdrawiam Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: Rok osobisty 06.11.08, 12:53 Panie Januszu , moją datę podałam również na forum Ezoteryka-Porady i wg: Pana Macieja byłam w siodmym roku numerologicznym, ale od pazdziernika weszłam w osmy. Zodiakalnie jestem Panną - Ps: W programie Ezo Tv , dowiedziałam się że zodiakalne panny są teraz w roku osobistym 8. Pogubiłam się w tym roku osobistym ( pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
janus50 Re: Rok osobisty 06.11.08, 15:14 Witaj Przypuszczam, że Pan Maciej liczy wg. systemu preferowanego przez Panią Gladys Lobos. Problem w tym, że jedynie ona ten system stosuje (oraz oczywiście numerolodzy, którzy wyszli spod jej ręki). Cały numerologiczny świat liczy wg. systemu dzień+miesiąc+rok badany. Pani Lobos jest niezwykle popularna w Polsce jednak na świecie jest praktycznie nieznana. Nie wchodzę w to który system jest lepszy, wychodzę z założenia, że jeśli 99% numerologów stosuje taki a nie inny systemm to mają chyba rację. System ten był badany na Kalifornijskim Instytucie Badania Liczb, konfrontowany z wieloma dziesiątkami tysięcy dat urodzenia, to chyba coś znaczy. Co do EZO tv, to miażdżąca większość produkujących się tam Pań ma niestety bardzo niski poziom wiedzy numerologicznej. Jak można stwierdzić, że Panny są w roku 8, co ma piernik do wiatraka? Rok własny nie wynika przecież ze znaku zodiaku.... Tak więc stosuję system o którym wspomniałem wyżej i on daje taki wynik a nie inny. Pozdrawiam Odpowiedz Link