jaa1971 12.06.09, 20:42 Czy czarny glowny szczyt 6 moze oznaczac bezplodnosc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Czarny glowny szczyt 6 ? 12.06.09, 23:26 Witaj Takich historii to szuka się raczej w astrologii. Numerologiczna szóstka odpowiada za układ krwionośny, serce i tkankę skórną. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jaa1971 Re: Czarny glowny szczyt 6 ? 13.06.09, 00:36 ale czy 6 w glownym czarnym szczycie nie odpowiada za problemy z rodzina? Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: Czarny glowny szczyt 6 ? 13.06.09, 10:29 Witaj Czarne szczyty nie odpowiadają za fizyczne przypadłości. Co do klopotów z rodziną to raczej rodzina ma kłopoty z osobą która posiada czarny szczyt sześć a nie odwrotnie. Szóstka w czarnym szczycie mówi o dażeniu do dominacji w rodzinie, o zmuszaniu bliskich do akceptowania "jedynej słusznej postawy" wskazanej przez osobę pozostającą pod działaniem szóstki w czarnym szczycie. Taka osoba może przejawiać autokratyczną postawę w rodzinie, która może przybrać czasem formę regularnego terroru. Szóstka w czarnym szczycie nie ma bezpośredniego związku ze stanem zdrowia. Szóstka w ogólnym znaczeniu odpowiada za serce, układ krążenia i skórę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
wesna2 Re: Czarny glowny szczyt 6 ? 13.06.09, 14:38 W jednym z programów ezotv p.Danuta mówiła ,że 6 w minusie u mężczyzn to mogą być problemy z uwalnianiem się od różnego rodzaju uzależnień: emocjonalnych, towarzyskich, akoholu,narkotyków itp. Jeżeli chodzi o choroby to tak jak napisał pan Janusz,u kobiet to też może byc informacja, żeby badać swoje piersi, może(ale nie musi) wskazywać na problemy ginekologiczne ale nic o bezpłodności Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
janus50 Re:wesna2 13.06.09, 15:55 Witaj wesna2 Pani Danuta z ezotv ma niestety bardzo minimalne pojęcie o numerologii. Już raz tam napisałem smsa aby wyrazić swoje oburzenie na żenująco niski poziom jej wiedzy numerologicznej. W odpowiedzi otrzymywałem przez rok czasu chore smsy z cylu "zadzwoń natychmiast bo jutro zdarzy się coś bardzo ważnego". Wyjątkowo nachalne i odrażające. Jedyną z występujących tam osób które mają jakąś wiedzę jest Pani Walicka. Nie wiem dlaczego wiąże się szóstkę z organami rozrodczymi, myślę że to po prostu brak podstawowej wiedzy. Pani Danuta z ezotv nie jest dla mnie żadnym autorytetem, z całym szacunkiem. > mówiła ,że 6 w minusie u > mężczyzn to mogą być problemy z uwalnianiem się od różnego rodzaju > uzależnień: emocjonalnych, towarzyskich, akoholu,narkotyków itp. Jeśli się mówi coś takiego, to wybacz. Przecież to piątka a nie szóstka. Ta Pani zrobiła by dużo dobrego dla świata gdyby nie zabierała głosu na temat numerologii. Pozdrawiam Odpowiedz Link
wesna2 Re:wesna2 13.06.09, 17:40 Witaj Janus Bardzo możliwe, dlatego napisałam skąd pochodzi moja wiedza.Nawet się cieszę bo też mam 6 w wyzwaniachJa dopiero od niedawna interesuję się numerologią.Kupiłam książkę Rekusa ale przyznam,że jestem trochę rozczarowana.Jak dla mnie za mało wyjaśnień jeżeli chodzi o podliczby i nie tylko Odpowiedz Link
janus50 Re:wesna2 14.06.09, 17:21 Witaj ponownie Myślę że najlepszym podręcznikiem do numerologii wydanym w języku polskim jest mimo wszystko książka Pani Nataszy Czarmińskiej. Co do Pana Rekusa, to on produkuje swoje książki (nie można powiedzieć że pisze) kopiując teksty innych autorów. Dwie pierwsze były jeszcze do zaakceptowania. Dalsze to już totalny galimatias, teksty pomieszane i prezentowane niezgodnie z intencją ich prawdziwych autorów, ogromna ilość błędów, sprzeczne ze sobą wątki. Zdecydowanie nie są godne polecenia. Zresztą wiedza Pana Rekusa, nie ta prezentowana w książkach, które opatrzył swoim nazwiskiem, ale ta jego osobista, jest bardzo mizerna. Rozmawiałem z nim kilka razy i nie potrafił odpowiedzieć na najprostsze pytania. Muszę zajrzeć do swoich materiałów powtarzał. Z kolei doskonałym podręcznikiem w światowej numerologii jest książka Florence Campbell "Your Days are Numbered" to światowy bestseller od 1930 roku, gdy została po raz pierwszy wydana. Pozdrawiam Odpowiedz Link
wesna2 Re:wesna2 14.06.09, 19:10 Witaj Janusz Dzięki,książkę Nataszy Czarmińskiej już zamówiłam,a co sądzisz o ksiązkach Gladys Lobos?Nie chciłabym znowu się rozczarowaćBo jakoś do ksiązki M.Brzozy nie mam przekonania, być może dlatego,że tylko ją przeglądałam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re:wesna2 15.06.09, 00:01 Witaj ponownie Pani Brzoza "pisała" swoje książki na tej samej zasadzie na jakiej robił to Pan Rekus. Stąd dość trudny odbiór takich "dzieł" ponieważ kopiowane wątki pochodzą od wielu autorów, z których każdy ma swój indywidualny styl i rytm. Poklejenie tego razem daje dość koszmarny efekt. Pani Lobos oczywiście jak najbardziej polecam, choć nie zgadam się z dwoma elementami numerologii którą ona preferuje. Po pierwsze obliczanie roku własnego, a po drugie uporczywe wmawianie nam (Polakom) że Y jest spółgłoską. Pozdrawiam Odpowiedz Link