swinka4 02.10.06, 12:13 Kogo wkręcono w jakieś urzędnicze absurdy - niech opisze swoją sprawę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lutofcaku Re: urzędnicze absurdy 02.10.06, 13:05 swinka4 napisała: > Kogo wkręcono w jakieś urzędnicze absurdy - niech opisze swoją sprawę. Wkęcono nas wszystkich otwierając Krajowy Rejestr Karny przy Zwycięzców. Decydent wykazał się ilością szarych komórek nie więcej niż 3. Rejestr nie ma parkingu, a dzielnicy za rozjeżdżone okoliczne chodniki i trawniki nie płaci. Szczególne przykre jest, że dotyczy to urzędu, którym kierują uchodzący za elitę intelektualną prawnicy. Jeżeli udało nam się wychodować nawet w tej grupie zawodowej kompletnych bezmózgowców, to jesteśmy narodem wybranym. Odpowiedz Link
kuleczka_re Re: urzędnicze absurdy 02.10.06, 14:22 POPIERAM!!! od dawna dziwi mnie że nikt jeszcze nie zawiązał jakiegoś komitetu protestacyjnego w kwestii umiejscowienia rejestru. Nie tylko koszmar dla okolicznych mieszkańców ale równiez dla interesantów którzy koczują pod urzędem w oczekiwaniu na swoją kolejkę. pzdr Odpowiedz Link
jolajola1 ja mieszkam na Rejestrem 02.10.06, 14:58 i mówie wam, komitety, protesty,itepe, już były pisma do Ministra Sprawiedliwości, do sadów dwóch instancji... a w zimie rano, gdy z psem wracałam ze spaceru, to czesto kolejka nie chciała mnie do własnych drzwi dopuścic, wyzwiska leciały, co sie pani pcha z tym psem, tu ludzie stoją.... ręce opadły Odpowiedz Link
lutofcaku Re: urzędnicze absurdy 03.10.06, 03:51 Stosunek do "petenta" w KRK odwzorowuje szerszy problem podejścia urzędnika do klienta w RP. To pozostałość po PRL. Urzędnik rządzi i urzęduje, klient stoi i czeka na deszczu. Urzędnicy już dawno zapomnieli kto im daje jeść, skąd się biorą pieniądze w budżecie. Rejestr karny ma szeroki hall od strony Saskiej. Jest on jednak zamknięty i niedostępny dla tłuszczy. kuleczka_re napisała: > POPIERAM!!! od dawna dziwi mnie że nikt jeszcze nie zawiązał jakiegoś komitetu > protestacyjnego w kwestii umiejscowienia rejestru. Nie tylko koszmar dla > okolicznych mieszkańców ale równiez dla interesantów którzy koczują pod urzędem > > w oczekiwaniu na swoją kolejkę. > pzdr Odpowiedz Link
marian_na48 Re: urzędnicze absurdy 02.10.06, 15:40 a wspaniałej skądinąd drogerii Blue spadły obroty, bo klientom nie chce sie przedzierac przez tłumek blokujący drzwi Odpowiedz Link