tenere1 Re: Swięto SK cd. 21.05.07, 11:17 Straszliwa "ludozerka". Ucieklem. W zeszlym roku mozna bylo spokojnie pospacerowac. W tym roku, w ciagu dnia, ciezko bylo przejsc. Ale jak ktos tak lubi, to jego sprawa ;) eM. Odpowiedz Link
achzarit Re: Swięto SK cd. 21.05.07, 11:25 A koncerty? Odsłonięcie pomnika? Impreza przed Maską? Mnie to wszystko ominęło z okazji święta SK moja młodzież zafundowała sobie zapalenie gardła i tylko jakieś odgłosy z daleka do nas dochodziły. Odpowiedz Link
tenere1 Re: Swięto SK cd. 22.05.07, 16:05 Piatkowa impreza w Masce? Milo i milo. Zespol gral. Ludzie tanczyli. Byla okazja spotkac starych znajomych, tych blizszych i tych dalszych. Na szczescie do lozka blisko ;) eM. Odpowiedz Link
legwan4 Re: Swięto SK cd. 22.05.07, 21:13 Święto SK -fajny pomysł,tłumy spore.Szkoda,że było zamieszanie w Masce.Impreza zaczęła się ok19.30.Stoły zastawione były od 17.Jedzonko stało na powietrzu,napoje gazowane otwarte,tatarek przyciągał meszki.Można było trochę później otworzyć napoje i powystawiać jedzenie.Miła niespodzianka dla gości przed główną imprezą-poczęstunek winem i słodyczami.W sobotę nie mniejsze tłumy.Żałuję,że nałożyło się Święto SK z Nocą Muzeów. Odpowiedz Link
knypek_mkp Re: Swięto SK cd. 22.05.07, 05:54 tlum byl taki, ze do dzis nie widzialam pomnika :) za tloczno.moze trzeba taka impreze rozlozyc na 2 dni? Ja oprzyszlam tam wieczorem kolo 18, a co sie dzialo w poludnie? az strach myslec. Kolezanka z redakcji, ktora tam byla mowila, ze potworny tlok. Odpowiedz Link
clarissa3 Re: Swięto SK cd. 22.05.07, 11:45 Myślę że gdyby scena ustawiona była na pl Przymierza, tak że jej front byłby na Zwycięzców, to przepły byłby trochę lepszy. A swoją drogą to i w tym i w tamtym roku z podziwu wyjść nie mogłam co to ludzie taszczą ze sobą na takie imprezy: rowery, wózki, psy ... Też uciekłam w obawie przed zadeptaniem. Odpowiedz Link
tempak1 Re: Swięto SK cd. 22.05.07, 16:36 macie racje, mnie skutecznie odstraszały bazarowe stragany bardziej przypominające odpusty :( swoją drogą wszedzie wyciąganie pieniędzy grając na uczuciach dzieciaków. Mojej córce jakaś wesz ukradła nawet balon w kształcie jej ulubionego puchatka, co za ludzie ... Odpowiedz Link
romaa Re: Swięto SK cd. 23.05.07, 13:33 Wszystko fajnie, tylko aż dziw że nie wstyd organizatorom robić imprezę na tak dziurawych chodnikach i ulicy. Francuska, szczególnie np w okolicy fioletowych delikatesów przypomina kartoflisko. A po deszczu to juz po prostu pole minowe. nie da sie przejść... dla osób starszych lub mam z wózkami to się robi powoli niebezpieczne!cos wiadomo w kwestii remontu ulicy??? Odpowiedz Link
kuleczka_re Re: Swięto SK cd. 25.05.07, 09:56 Nie pamiętam gdzie, ale czytałam (chyba w Rzepie),że w przyszłym roku Francuska przejdzie generalny remont: zwężenie jezdni z 9 na 7 m. jezdnia wyłozona kostką bazaltową i w ogóle ma być udostepniona do ruchu tak jak Nowy Świat czyli w tygodniu tylko autobusy i taksówki a w weekendy to w ogóle : tylko deptak. pzdr Odpowiedz Link
tapeta Re: Swięto SK cd. 23.05.07, 16:54 straszny odpust. te wszystkie straganiki z pańską skórką balonami i "obarzankami" źle znoszę takie klimaty. Odpowiedz Link
de_treville Re: Swięto SK cd. 28.05.07, 19:26 Forum malkontentow... Gdyby jednak ktos byl ciekawy, to tu sa zdjecia, dorzucilem tez pare moich fotoforum.gazeta.pl/72,2,746,62733503,62733503.html M. Odpowiedz Link
legwan4 Re: Swięto SK cd. 28.05.07, 21:08 Zdjęcia oddały,to co fajne :)))nie widać kiepszczyzny.... Odpowiedz Link