kasiak37 11.01.08, 19:38 mialam okazje dzis kupic bardzo tanio...Fajne,kwitnace i pieknymi listkami...Tylko w koncu nie kupilam bo byly tak przelane i to chyba niejednokrotnie ze az na podlozu byly zielone glony...Moze kupic jedna na probe? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doroq Re: miniaturowe orchidee 11.01.08, 20:48 W jakiej cenie były miniaturki .Ja szukam dość długo ale niestety nie mogę spotkać. Odpowiedz Link
kasiak37 Re: miniaturowe orchidee 11.01.08, 21:22 mieszkam w DE,kosztowaly 4.99 euro za sztuke a "normalne" orchidee najtaniej chodza po 7.99 a dzis widzialam po 12.99. Odpowiedz Link
paniszprottka Re: miniaturowe orchidee 11.01.08, 22:10 u mnie w poznaniu widzialam za ok 20zl takie malutkie. Odpowiedz Link
katrin.1 Re: miniaturowe orchidee 19.01.08, 14:34 Droga Paniszprotko!Gdzie w Poznaniu widziała Pani te miniaturki?Od niedawna pasjonują mnie storczyki,tylko ceny mnie skutecznie "studzą" Odpowiedz Link
paniszprottka Re: miniaturowe orchidee 19.01.08, 21:25 Katrin.1, widzialam je na Solaczu, ul Wolynska, kwiaciarnia zaraz przy przystanku "Wolynska", dojazd tramwajami 9 i 11. Odpowiedz Link
katrin.1 Re: miniaturowe orchidee 19.01.08, 22:33 Dzięki serdeczne za dokładne namiary.Pozdrawiam z Os.Sobieskiego! Odpowiedz Link
paniszprottka Re: miniaturowe orchidee 20.01.08, 17:17 Dzisiaj widzialam jeszcze za 29zl absolutnie sliiiiczne miniaturki na ul. Wojska Polskiego, kwiaciarnia przylegajaca do Chaty Polskiej. Jezdza tam jakies autobusy, ale niestety nie wiem, ktore konkretnie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
estorilla Re: miniaturowe orchidee 24.01.08, 15:25 potwierdzam kwiaciarnie na wolynskiej-miniaturki po 27 zlotych, bardzo ladne :) ta kwiaciarnia to taka szklarnia jakby :) duzy wybor kwiatow i roznych kwaitowych artykolow i mila i kompetentna obsluga. maja wszystko-od storczykow po bonsai :) Odpowiedz Link
gazetaforum Re: miniaturowe orchidee 29.01.08, 21:05 a dolna Polska?? śląsk. gdzie??? dajcie namiary Odpowiedz Link
zet_11 Re: miniaturowe orchidee 01.02.08, 15:59 Ja swoja kolekcję storczyków uzupełniam na allegro / Najczęściej od jednego z dostawców. Sprzedaje on również bardzo ciekawe miniatury storczyków oraz młode rośliny. Ja polecam tą formę zakupu. Tu link na jego stronę www.orchid.zafriko.pl/ Odpowiedz Link
zet_11 Re: miniaturowe orchidee 13.02.08, 20:56 dla tych którzy mają ochotę na maluchy www.orchid.zafriko.pl/str/hodowla_storczykow/storczyki_w_agarze Odpowiedz Link
rawe Re: miniaturowe orchidee 15.02.08, 00:40 nie wiem gdzie mieszkasz, ale przejdz sie do obi. w berlinie kupowałam na przecenie za 3.5 - 5, fakt ze nie maja juz za wielu pączkow. ale niektore były na tyle duze ze rozsadzilam i po 3 mcach mi druga czesc zakwitła. tylko falki jakos mnie nie lubia. choc jeden wlasnie paczek puszcza.. tylko rosnie niestety niemiłosiernie powoli.. Odpowiedz Link