mariolka99 17.09.04, 21:20 Prowadzący konkurs mówi do laureata: - Gratulujemy Panu zwycięstwa. Czy w nagrodę wybiera Pan A) Weekend z żoną w Marriott-cie czy B).. -"B" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka99 Re: ... 19.09.04, 11:04 Są trzy rodzaje ludzi: 1. Tacy co uczą się czytając 2. Tacy co uczą się obserwując 3. Cała reszta, która musi osobiście nasikać na elektryczne ogrodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
vivern ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 10:30 W czasach agroturystyki, pewien mieszczanin wybral sie na wczasy - na wies. W niedziele, nudzilo mu sie nieco, wiec przeszedl sie po wsi. Natknal sie na gospodarstwo, w którym zobaczyl w zagrodzie swinke z drewniana noga. Zaintrygowalo go to do tego stopnia, ze odszukal gospodarza i pyta: - Gospodarzu, a dlaczego ta swinka ma jedna noge drewniana? - Aa, ja panu zaraz wszystko opowiem jak to bylo. To bylo dwa lata temu. Nie! Trzy lata temu. U nas byla powódz, wszystko zaczelo plywac, a mysmy spali. Ale swinka, swinka prosze pana wiedziala, co nam grozi. Przeskoczyla swoja zagródke, podplynela do chaty, obudzila nas i mysmy sie uratowali, gdyby nie ona... - Dobrze, dobrze, ale dlaczego ona ma noge drewniana? - Aa, ja jeszcze nie skonczylem, zaraz panu wszystko opowiem jak to bylo. To bylo chyba 2 lata temu. Ktos podlozyl ogien w gospodarstwie i my bysmy sie popalili wszyscy, ale swinka, swinka wiedziala, co nam grozi. Przeskoczyla swoja zagródke i wyciagnela mnie spod palacej sie belki. Ja wyciagnalem rodzine, inwentarz.... - Anno dobrze, ale dlaczego ta swinka ma jedna noge drewniana? - Aa, ja juz panu wszystko opowiem jak to bylo. To bylo chyba zeszlego lata. Nas napadli zbójcy. Zwiazali nas, pieniedzy chcieli. A przeciez my pieniedzy nie mamy. Ale swinka, swinka wiedziala co nam grozi. Przeskoczyla swoja zagrode, sploszyla zbójców... - Prooosze pana..., opowiada mi pan trzecia historie, a ja chcialem tylko wiedziec, dlaczego ona ma jedna noge drewniana? - A pan by zjadl taka kochana swinke od razu? Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 20:28 No fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 20:46 A Ty?? Zjadlabys taka swinke od razu? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 22:01 Ja nie jem mięsa, więc pytanko nie do mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 22:04 Zawsze wszystkich wegetarian pytam - dlaczego? (ciekawi mnie to - bo ja nie moge sie obyc bez miesa...) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 22:18 Bo nie lubię ;P Pewnie odpowiedź cię nie satysfakcjonuje - ale niestety... po prostu nie lubię mięsa, i nie widzę nic fajnego w spozywaniu trupa :) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 22:22 Zawsze to jakis punkt widzenia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 22:22 Ja mam to samo. Zwyczajnie nie lubię, rybke uznaje, ale ryba to nie zwierzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 23:01 A ja dzisiaj zjadłem jakieś osiem plasterków szynki, kotleta schabowego i pierogi z mięsem a i poprawiłem jeszcze zingerem. Ileż to istnień, ilez to ssaków (i jeden nielot) musiało zginać żebym mógł sobie teraz przy pilsnerku pierdnąć i beknać. A pomyslęć że każde z nich miało jeszcze nie dawno mame. Pozatym nie ufam nikomu kto nie je mięsa i nie umiera i nikomu kto regularnie raz na miesiąc krwawi przez kilka dni ciągiem i nie umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 23:03 Cwaniakujesz jakbys conajmniej popierdolił coś poza własną ręką. I sygnaturki sie dorobiłeś - dojrzewasz chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 23:22 Przepraszam, ze pytam - a uklady mieszane?? Krwawi ale zre miesko?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 23:30 No to prorokuje napewno trwalszy związek niż: nie żre mieska ale się wykrwawia;] Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 23:32 Moje serce zabilo mocniej.... ;] A wiec jednak jest szansa.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 23:47 I tak qrwa na moich oczach !!! ;( idę powiesić się na nitce :P Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 23:50 Ja probowalabym strzelic sobie z luku w plecy... Ale co kraj ... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 23:42 mniam,Mniam,MNiam....pyyyyszne trupki,pyszniusieńkie:))) a Ty jedz tą Twoja zielenine az Ci uszy zwiędna! Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 23:45 A teraz panie doktorze prosze powiedzieć coś wiecej o tym więdnieciu małżowin usznych... I z góry przypominam, że skoro panu fiut zwiędł od chorób wenerycznych (nie żeby tych paru cm było szkoda), wcale nie znaczy, że wszystkim też jakieś części ciałą usychają. Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 23:50 Z łac. małzowinus terestis...częśc wewnętrza ucha ssaków ,która pod wpływam zaniku spozycia białka zwierzęcego,przechodzi w stan wiotkości i ulega .....klapnieciu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 23:54 Yntelygent z małym fiutkiem się znalazł <ziewam> Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 24.09.04, 23:56 w Twoim wieku My juz dawno spalismy.... ..jak nie pójdziesz do łózka to nie urosną Ci piersi!!! A juz...gasic to i spac:) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: ... - lekki HC na poczatek dnia... 25.09.04, 00:01 Aleś się tych piersi uczepił... :) Chyba ci czegoś brakuje, a może jakieś pedofilskie skłonności ? Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: ... 24.09.04, 21:32 Sa trzy rodzaje kobiet: 1.ładne- to te kobiety z którymi chodzi sie do łózka, 2.Inteligentne-to te kobiety z którymi sie rozmawia, 3.Brzydkie-.........kur....powie mi ktos po co sa te brzydkie,bo jeszcze nie wymysliłem! Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: ... 24.09.04, 21:50 Oczywiscie zeby hot dog tez mial szanse podupczyc... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: ... 24.09.04, 23:17 Nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: ... 24.09.04, 23:19 Nie zgadzam się, jumar jest wyjątkowo brzydką babą, nawet ta tapeta ala Cher mu nie pomaga, zaoraną twarz i tak widać przez ten tynk. Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: ... 24.09.04, 23:20 ale za to mam coś czego Tynigdy nie bedziesz miała:) Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: ... 24.09.04, 23:23 chciałas napisac tą wstrętna chorobę,ale nie wiesz jak to sie pisze? Dobrze,że Ci jeszcze piersi nie urosły...to mozna Cie bez sentymentów do przedszkola cofnąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: ... 24.09.04, 23:33 :) a ja już nic nie powiem A pan to niech się lepiej zdrzemnie Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: ... 24.09.04, 23:20 no jakos tak to leciało!Czasem sam sie naciam...na swoja głupote! Nieraz widze ślicznie zadbana dziewczyne i az sie z wrażenia obejrze kurde:)...a gdy sobie pomyslę ,że to ta czy tamta na która nie zwracałem uwagi to az mnie ciary przechodza! Wystarczy,że kobieta troszkę sie wokół siebie zakreci i juz sa efekty! Pozdrawiam dbających o siebie:) Jumar1 Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 I znowu mi qrwa popsuliscie wątek 24.09.04, 23:46 a taki ładny, milusi grzeczniutki był... Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: I znowu mi qrwa popsuliscie wątek 24.09.04, 23:48 No widzisz jacy niewychowani, jak dzieci, normalnie jak dzieci w piaskownicy banany dla wszystkich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: I znowu mi qrwa popsuliscie wątek 24.09.04, 23:53 Złe doświadczenia z pisakownicy???...ja tam wspominam piaskowniće świetnie... no ale coż,jak widac nie wszyscy:) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: I znowu mi qrwa popsuliscie wątek 24.09.04, 23:55 Boś wpierdalał batoniki, zwane później kocimi kupkami - dlatego taki szczęśliwy byłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: I znowu mi qrwa popsuliscie wątek 24.09.04, 23:58 No cos Ty? ja to pamietam twoój wieczny bek ,i łzy na polikach jak wsypywałas sobie piasek za ten mikro-stanik i ryczałas bo nie były takie jak kolezanek...a ten piasek bokami sie wysypywał:) Hahahha... Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: I znowu mi qrwa popsuliscie wątek 24.09.04, 23:59 Niech ci będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: I znowu mi qrwa popsuliscie wątek 25.09.04, 00:01 ide juz spac...bos mnie wymeczyła juz @ wstretna! Dobrej nocy pa Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: I znowu mi qrwa popsuliscie wątek 25.09.04, 00:04 Weź nie badź miły, bo się nie dobrze robi... Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: I znowu mi qrwa popsuliscie wątek 24.09.04, 23:48 i co się z nim stało?opowiadaj....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: ... 25.09.04, 09:32 Facet wybrał się ze swoją dziewczyną na romantyczny spacer.. I gdy zrobiło się już baardzo romantycznie spojrzał jej w oczy i zapytał: - Kochanie... wyjdziesz za mnie? - Tak Misiu, wyjdę jak kupisz mi norki... Facet pomyślał chwilkę... i zaraz odpowiedział: - Dobrze Kochanie... kupię. Ale pod jednym warunkiem: - Jaki? - Ty sprzątasz klatkę... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: ... 25.09.04, 09:34 - Doktorze, dlaczego wszyscy mi mówią, że jestem nimfomanką? - No tak od razu to ciężko powiedzieć.. trzeba się temu przyjrzeć, badania porobić.. No ale niech pani puści mego członka bo karty nie wypełnię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: ... 25.09.04, 18:58 Spotyka się dwóch lekarzy na korytarzu szpitalnym. - dokąd tak lecisz? - Do pokoju, w ktorym leży ten prawnik. Idę mu powiedzieć, że umrze. - K..wa, ja mu to chciałem powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: ... 29.09.04, 21:38 Niedźwiedź szaleje w lesie... strasznie podniecony, wszystko co się rusza ma zamiar grzmocić. Wiewiórka schodzi sobie z drzewa, ten dopada do niej, łapie ją za szyję i dawaj, ale to mu nie wystarcza... zza krzaków wychyla się lisica, dopada do niej i zaczyna gwałcić. W pewnym momencie lisica krzyczy "och niedźwiedziu, jaki z ciebie wspaniały kochanek, jakiego masz ogromnego i owłosionego pisiora", a niedźwiedź robi głupią minę i myśli "... o k... ! Nie zdjąłem wiewiórki !" Odpowiedz Link Zgłoś