Dodaj do ulubionych

Nawoływania do mordowania Polaków !!!

04.04.13, 19:40
W Kijowie pojawiło się setki ulotek o treści : " Dajcie Lacha,dajcie Żyda ! Mało mi, mało! Dajcie Lacha , dajcie złej krwi utoczyć ! Morze krwi... Mało morza..."
Lach po ukraińsku znaczy się Polak.
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: Nawoływania do mordowania Polaków !!! 04.04.13, 20:01
      natura ciągnie wilka do lasu a rezuna do mordowania.
      • bidaskwirczy Re: Nawoływania do mordowania Polaków !!! 04.04.13, 23:34
        skoro dziki kraj to co się dziwisz!
        a my tak bardzo pragniemy go ucywilizować,
        najlepiej przejąć te ziemie tak jak dawniej bywało!
    • darino Re: Nawoływania do mordowania Polaków !!! 04.04.13, 23:12
      To cytat z wiersza znanego rezuna Tarasa Szewczenki.
      • klawisz2 Re: Nawoływania do mordowania Polaków !!! 05.04.13, 07:13
        A czym skrajna prawica w Polsce różnią się od Ukraińskiej? To swołocz i to.
        Na jednej z manifestacji młodzież katolicka niosła baner z napisem „do pieca z pedałami”. Na meczu piłkarskim kibice śpiewali piosenkę „zabij żyda skurwy….”.
        • czesio48 Prawica/lewica 05.04.13, 07:58
          Tak u nas klasę to ma tylko komuna, po wojnie wymordowała kilkanaście tysięcy patriotów a mogła przecież więcej. Widać głupota niektórych nie ma granic.
          • klawisz2 Re: Prawica/lewica 05.04.13, 08:22

Mówimy o bieżących wydarzeniach. Nie widzę, aby to SLD tryskało jadem tylko raczej PIS i cała ta hołota smoleńska, która wysłałaby rząd, „pedałów”, ateistów, wszystkich mających inne poglądy od katolików do obozów koncentracyjnych. Rozpętałby wojnę z Rosją i Niemcami itd. Czym się równi jakiś głupek w Kijowie od Kaczyńskiego. Kaczor cały czas podsyca nienawiść przeciw Niemcom, Moskalom, Żydom itd.
            • baristan Re: Prawica/lewica 05.04.13, 11:14
              "Mówimy o bieżących wydarzeniach"
              Dobrze że w końcu to zrozumiałeś i nie wyjechałeś z inkwizycją i krucjatami ;)
              A tak na poważnie, to osobiście też mierzi mnie sposób postępowania prawicy, bo pomimo tego że zgadzam się z większością ich postulatów, to mają fatalną formę przekazu. I podpinanie się pod kościół/katolików, w momencie głoszenia haseł nasyconych agresją jest dla mnie czystą obłudą.

Katechizm kościoła katolickiego w punkcie 2357-2359 - jasno naucza, że pomimo niepopierania homoseksualizmu, należy się takim osobą szacunek jak każdej innej osobie ludzkiej. I powinno się unikać wobec nich jakichkolwiek oznak niesłusznej dyskryminacji.

I nie stosownym wydaje mi się jak ktoś z wizerunkiem Maryi na piersi, głosi hasła godzące w godność drugiej osoby.
            • czesio48 Re: Prawica/lewica 05.04.13, 11:22
              hołota smoleńska - pomyśl klawisz o psychiatrze
        • darino partie/ideologie 05.04.13, 08:13
          A z jaką polską partią podpisało porozumienie programowe WO "Swoboda" ? Z Narodowym Odrodzeniem Polski :))).
          • 99venus Re: partie/ideologie 05.04.13, 11:44
            swój do swojego ciagnie.jedni warci drugich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka