czesio48 02.12.05, 19:45 podaj mi od jakiej firmy bierzesz w Krakowie internet, bo dla abonamentów jednej z firm mogę załatwić ulgę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabbs Re: Do Darino 02.12.05, 19:51 no to widze ze czesc Birczan wyemigrowala do Krakowa. Witam w takim razie... Odpowiedz Link
sabbs Re: hej, hej ! 04.12.05, 08:43 no tak jak narazie mieszkam w Krakowie i myślę że nie zmieni się to przez kilka następnych lat. Dodam że dość często bywam w Birczy!!! Odpowiedz Link
darino Re: hej, hej ! 04.12.05, 12:22 To napiszę do ciebie na priv. Tera mam cały ekran w kolorowe paski, chyba siadła mi karta graficzna - muszę chyba jutro wyskoczyć do serwisu ... Odpowiedz Link
darino Do Czesia ! 03.12.05, 03:25 Dzięki, Czesiu, ale mam w domu najszybszą Neostradę, więc nie chcę zmieniać. Byłbym natomiast zainteresowany providerem w rejonie dzielnicy Kazimierz ? Odpowiedz Link
czesio48 Re: Do Czesia ! 03.12.05, 10:33 No to nic z tego bo ta moja firma działa na Prądniku, Łobzów - krowodrza i nowe osiedla Ruczaj, Obozowa, Chmieleniec itp. A co do Krakowa to tam studiowałem a i teraz często odwiedzam bo tam mieszka mój syn. To jednak piękne miasto i piękne okolice zwłascza dolinki. Pozdrawiam wszystkich krakusów z gminy bircza. Odpowiedz Link
stodrugi Re: Do Czesia ! 05.12.05, 12:48 hej, czy "przekraczasz" z lobzowa swoim zasiegiem ul. armii krajowej w kierunku rudawy?? jestem kolejnym birczanskim "krakusem" wiec moze zostane takze twoim klientem : ) Odpowiedz Link
darino do Stodrugiego i Sabbsa ! 05.12.05, 16:36 Ja mieszkam przy Lea koło kościoła oo. Misjonarzy, to może się spotkamy na jakimś piwie ? A może i Czesio dołączy przy okazji odwiedzin w Krakowie ? Pozdrawiam osierocony - mój komputer leczy się w serwisie :((( Odpowiedz Link
stodrugi Re: do Stodrugiego i Sabbsa ! 06.12.05, 12:45 no to ja mam do ciebie rzut beretem :) co do piwka to chetnie tylko nie w ten weekend Odpowiedz Link
darino Re: do Stodrugiego i Sabbsa ! 06.12.05, 14:06 OK - skontaktuję się po weekendzie :))) Odpowiedz Link
czesio48 Re: Do Czesia ! 05.12.05, 21:49 Sieci tej firmy (nie jest moją) na łobzowie sięgają jak na razie po ul. Piastowską. Odpowiedz Link