Dodaj do ulubionych

Może Ktoś słyszał??

08.12.05, 17:52
Pozdrawiam serdecznie wszystkich na forum. Dawno mnie tutaj nie było. Mam pytanie. Czy Ktoś słyszał a może zna historię człowieka którego nazywano ""HENIO Z KOPANII"". Kopań to prawdopodobnie Leszczawa Górna, ale tyle usłyszałem, a reszta ma kosztować piwo. Postawię aby wiedzieć więcej, ale chcę sprawdzić czy warto.
Obserwuj wątek
    • darino nie wiem, czy to ten sam Henio ??? 08.12.05, 18:14
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23313&w=21346376
    • anatol111 Re: Może Ktoś słyszał?? 08.12.05, 22:20
      Tego Henia z Kopani - Leszczawy Górnej widziałem około 2-3 m-ce temu w Kużminie
      w sklepie. Ubrany jak zawsze poszedł w kierunku na Ustrzyki. Wiadomo mi, że
      wstępuje do domów, zagaduje w rodzaju <zjadło by się coś>, a jeśli dostanie
      jedzenie to nie zawsze chwali. Nie żebrze lecz ludzie sami mu dają różne rzeczy.
      Przegląda i wybiera to co uważa za stosowne. Nie wybieram się do Świąt w tamte
      strony, ale jeśli dowiem się czegoś bliżej to napiszę.
      Pozdrawiam.
      • darino "ubrany jak zawsze" ? 08.12.05, 22:34
        Jeśli to ten sam Henio, o którym pisałem, to powinien mieć gumofilce, spodnie
        robocze, kufajkę i czapkę uszankę ?
        Oprócz tego lufka do palenia długości 30 cm wystrugana z jakiegoś korzenia, kij
        w ręku i worek na plecach ?
        • nina40 Re: "ubrany jak zawsze" ? 09.12.05, 17:26
          Pamiętam Henia doskonale, zawsze bardzo bałam się jego. Szczerze mówiąc to
          jestem zdziwiona,że on jeszcze żyje, chociaż chyba nikt nie wie ile ma lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka