Dodaj do ulubionych

hotel Wiktoriański ... proszę o opinie

11.11.09, 16:37
Witam serdecznie drogich Forumowiczów...

poszukuję informacji i opinii na temat hotelu Wiktoriańskiego w Waszym mieście - czy ktoś z obecnych na forum miał wesele lub był na weselu
zorganizowanym w tym hotelu ???
www.hotelwiktorianski.pl/
Będę wdzięczna za każdą opinię.
pozdrawiam
anett
Obserwuj wątek
    • kika1983 Re: NIE polecam ! 12.11.09, 14:37
      serio - hotel może i ładny (akurat nie mój styl ale wiem że wielu się podoba) ale jedzenie na weselach TRAGICZNE ! po pierwsze bardzo mało, po drugie niesmaczne. Za cenę jaką proponuje hotel za os za przyjęcie weselne naprawdę można wiele przygotować a tu niestety cena z jakością i ilością nie idzie w parze. Byłam na weselu gdzie goście byli głodni podczas wesela, ponieważ posiłki nie docierały (dziwnym trafem) do ich stolików, znam osoby które podczas wesela musiały wyskoczyć na małe co nieco do pobliskiego baru :-/ nie mówię tu o sytuacji w której para młoda skąpiła i strasznie wynegocjowała cenę za os tylko o normalnej sytuacji gdzie płaciła za zaproponowaną przez właściciela stawkę. Nie znam osoby która była gościem na weselu w hotelu Wik i sama zorganizowała w nim własne wesele, raczej się potem unika tego miejsca. Hotel ten jest uważany za coś elitarnego (organizowanie ślubu dzieci to niestety w Grójcu wciąż temat do przechwałek i małomiasteczkowej dumy) ale w efekcie wychodzi niezła kaszanka z wesela.
      Miłego szukania.
      • gizmo292006 Re: NIE polecam ! 12.11.09, 23:30

Witaj Kika :)
        bardzo dziękuję Ci za cenną informację. Niestety przeważnie opinie
        na temat wesel organizowanych w hotelach nie są najlepsze :( no cóż
        trzeba szukać dalej ...
        Kika a może znasz i możesz polecić jakąś fajną salę - dom weselny
        który by pomieścił ok 220 osób ??? interesują Mnie właśnie okolice
        Grójca,Góry Kalwarii i Piaseczna.
        Jeśli możesz coś polecić bedę niezmiernie wdzięczna :)
        pozdrawiam serdecznie
        anett
        • kika1983 Re: NIE polecam ! 13.11.09, 13:29
          szczerze to niebradzo mogę pomóc choć spróbuje

- wiem że jest jakiś nowy dom weselny otwarty niedaleko Grójca u p. Świderskich
          (kontaktu do nich nie mam ale mają sklep na ul. Mogielnickiej z meblami więc tam
          może byś zasięgnęła informacji) - ponoć bardzo ładny i fajnie urządzony
          (osobiście nie byłam tylko słyszałam dobre opinie)działa on od niedawna (chyba
          od wakacji tego roku) więc podejrzewam że na początku muszą się starać żeby
          zyskać klientów :-)

Jest też taka sala w Kobylinie - ładna w środku, z tego co wiem dużo znajomych
          tam śluby organizowało (można wynająć samą salę lub z obsługą kucharki) nie wiem
          ile ona może pomieścić osób ale chyba sporo, tylko jedynym mankamentem tej sali
          jest to że znajduje się ona na piętrze więc trzeba po meeeega schodach wchodzić
          (co nie jest bezpieczne po kilku weselnych głębszych)

pozdr.
          • gizmo292006 Re: NIE polecam ! 13.11.09, 20:31
            Dzięki Kika za namiary ,na pewno postaramy się sprawdzić te miejsca:)
            jeśli jeszcze jakieś ciekawe miejsce wpadnie Ci Kika do głowy to chętnie je poznam:-)

pozdrawiam
            anett
    • zmyslowona BEZNADZIEJNY 21.04.10, 16:35
      Byłam w tym hotelu. Obsługa olewająca i zachowująca się tak jakby
      goście byli problemem który trzeba nadzorować. W kwietniu już nie
      grzeją (marznie się w pokoju), a klimatyzacja wyłączona (ma
      możliwość grzania). Nic godnego polcenia. Telefon w pokoju ma być
      włączany na życzenie gościa... ale akurat nie działa centralka.
      Zimno, przeciętnie i słaba obsługa.
      • gizmo292006 Re: BEZNADZIEJNY 29.04.10, 01:20
        dzięki zmyslowona za info
        sala już wybrana - w głoskowie :)
      • malwin-a1988 Re: BEZNADZIEJNY 07.07.11, 11:29
        W dzisiejszych czasach niektórzy ludzie( buraki) obsługę traktują jako gorszy gatunek człowieka. Jeśli goscie próbują leczyć kompleksy wywyszając się to mają na co zaslugują. Na weselu mojej siostry obsluga spisała się bardzo dobrze. Zapakowała jedzenie, które zabralismy do domu. Jedzenie bardzo dobre, ciasto z hotelu sobieskiego. Napewno nikt nie wyszedł głodny. Dziwie się ze ktos pisze o tym jak to nic nie mozna zabrac ze stołu;/
        A propo pokoii, skoro jest tam tak strasznie czemu wszystkie były zajęte:/:) ?
        • naranja10 Re: BEZNADZIEJNY 18.05.14, 09:41
          Chciałabym podzielić się swoją opinia ma temat hotelu wiem jak to jest, jak szuka się czegokolwiek w internecie na temat sali na wesele. Sami też zastanawialiśmy się czy nie urządzić wesela w tym hotelu ale cieszę się ogromie że jednak dotarłam do tego forum i skutecznie mnie zniechęciły te opinie. Niestety od ostatniego postu w 2009 roku nic się nie poprawiło w tym hotelu a byliśmy niedawno tam na weselu no i niestety klapa współczuję Parze Młodej bo na pewno wydali dużo pieniążków a tu niestety jedzenie słabe i mało obsługa taka sobie np kelner ktory podawał mi rosół włożył w niego swój palec pewnie nie celowo ale podziękowałam za to danie. Nie wiem czy to standard czy zależy od Pary ale brak coolerów na alkohol przy dzisiejszych standardach to porażka. Także odradzam.
    • bgz-grojec Re: hotel Wiktoriański ... proszę o opinie 14.04.14, 13:15
      fotowrzut.pl/M12I1XTDRU
      • konwalia2203 Re: hotel Wiktoriański ... proszę o opinie 31.03.16, 12:20
        aż nie chce się wierzyć, sprawdza się przysłowie nie oceniaj po wyglądzie tylko w druga strone...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka