Dodaj do ulubionych

Ogar polski

28.05.12, 21:14
Dobrego domu szuka 1,5 - roczny, rodowodowy pies rasy ogar polski. Pies nie jest przeznaczony do budy. Wychował się w bloku razem z dziećmi. Powodem szukania nowego domu jest choroba dziecka.
Tu: www.ogarkowo.pl/viewtopic.php?f=26&t=1860 są zdjęcia psa.
Kontakt: i.klagisz@ogarzygon.pl
Obserwuj wątek
    • artsg Re: Ogar polski 29.05.12, 17:41
      koza1403 napisała:

> Dobrego domu szuka 1,5 - roczny, rodowodowy pies rasy ogar polski. Pies nie jes
      > t przeznaczony do budy. Wychował się w bloku razem z dziećmi. Powodem szukania
      > nowego domu jest choroba dziecka.
      > Tu: www.ogarkowo.pl/viewtopic.php?f=26&t=1860 są zdjęcia psa.
      > Kontakt: i.klagisz@ogarzygon.pl
    • artsg Re: Ogar polski 29.05.12, 17:42
      koza1403 napisała:

> Dobrego domu szuka 1,5 - roczny, rodowodowy pies rasy ogar polski. Pies nie jes
      > t przeznaczony do budy. Wychował się w bloku razem z dziećmi. Powodem szukania
      > nowego domu jest choroba dziecka.
      > Tu: www.ogarkowo.pl/viewtopic.php?f=26&t=1860 są zdjęcia psa.
      > Kontakt: i.klagisz@ogarzygon.pl

Spróbuję zgadnąć.
      Zeszłoroczny prezent komunijny?
      • koza1403 Re: Ogar polski 29.05.12, 22:43
        Niestety źle zgadujesz. Jest to pies z naszej hodowli, który z powodu alergii dziecka szuka nowego domu. Pomyślałam, że jest to jeden ze sposobów szukania mu lokum.
        • artsg Re: Ogar polski 29.05.12, 22:46
          koza1403 napisała:

> Niestety źle zgadujesz. Jest to pies z naszej hodowli, który z powodu alergii d
          > ziecka szuka nowego domu. Pomyślałam, że jest to jeden ze sposobów szukania mu
          > lokum.

Naprawdę nie pojmuję. Hodowla psów w bloku????
          • koza1403 Re: Ogar polski 30.05.12, 21:00
            Hodowla nie jest w bloku. Pies wraca z bloku, gdzie mieszkał do tej pory.
            I czytając te forum, to mam wrażenie że wszyscy tylko doszukują się jakiś spisków.
            • gaota Re: Ogar polski 31.05.12, 10:00
              Nie dziwi mnie, że ludzie są nieufni. Stwierdzenie "choroba dziecka" wcale nie przekonuje. I ogar w kolczatce, bo jest masywny? Chyba to nie jest najlepsze narzędzie do nauki posłuszeństwa.
              • koza1403 Re: Ogar polski 31.05.12, 22:59
                Żeby było jasne: zdjęcia są mojego autorstwa, pies pochodzi z naszej hodowli, nie jest u mnie od czasu gdy skończył 3 miesiące, zdjęcia są z aktualnymi właścicielami, moje psy nie chodzą w kolczatkach (nie mam zamiaru oceniać innych), a co do choroby dziecka to chyba nie powinnam wyjaśniać, bo to po prostu nie moja sprawa.
                Decydując się na sprzedaż psa zastrzegliśmy sobie prawo poinformowania o różnych przypadkach losowych i taki właśnie się zdarzył. Staram się mu znaleźć nowy dom, bo uważam, że decydując się na hodowlę moja odpowiedzialność za życie szczeniaków nie kończy się w momencie ich sprzedaży. I może skoncentrujmy się na tym, ze pies szuka domu.
      • crustace Re: Ogar polski 01.06.12, 08:47
        Spróbuję zgadnąć.
        Artsg jak zwykle próbuje mącić, raczyć złośliwymi komentarzami nie na temat. Pewnie biedaczka cały czas wszystkich mierzy swoją miarką...
        • artsg Re: Ogar polski 01.06.12, 18:05
          crustace napisała:

> Spróbuję zgadnąć.
          > Artsg jak zwykle próbuje mącić, raczyć złośliwymi komentarzami nie na temat. Pe
          > wnie biedaczka cały czas wszystkich mierzy swoją miarką...

Jesteś tu nowa i jak sie domyślam pewnie z lubelskiego lub podkarpackiego, na dodatek nie przedstawiłaś się a już chcesz innych pouczać.
          • crustace Re: Ogar polski 01.06.12, 20:33
            Nowa wcale nie jestem, a tym bardziej nie z lubelskiego ani podkarpackiego (wow, co za próby jasnowidzenia :))) i śledzę wiele wątków, w których artsg raczy nas złośliwościami...
            • artsg Re: Ogar polski 01.06.12, 21:00
              crustace napisała:

> Nowa wcale nie jestem,

No rzeczywiście, to już twój trzeci post
              • crustace Re: Ogar polski 02.06.12, 09:28
                To, że nie piszę śmieciowych postów, nie znaczy, że już parę łądnych lat nie jestem na tym forum
                • artsg Re: Ogar polski 03.06.12, 08:38
                  crustace napisała:

> To, że nie piszę śmieciowych postów, nie znaczy, że już parę łądnych lat nie je
                  > stem na tym forum

Wiesz jakie jest rozwiązanie twojego problemu?
                  Odpowiednia konfiguracja konta.
                  fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3130890,2,1,ustawienia-konta.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka