Dodaj do ulubionych

Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym

24.02.15, 14:12
Szczegóły na priv.
Obserwuj wątek
    • magda_ilena Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 25.02.15, 09:07
      Potrzebuję by zapisać dziecko do szkoły.
      • young-gun Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 27.02.15, 10:13
        Widzę że słoiki już zaczynają kombinować na większą skale... Nie możesz zapisać dziecka tam gdzie jesteś zameldowana?? Wynajmujesz tu mieszkanie to pogadaj z właścicielem nich Cie zamelduje. Od 2013r nie ma czegoś takiego jak meldunek czasowy, został tylko stały.
        Ktoś Cie zamelduję a potem nie będzie opcji by się Ciebie pozbyć...
        • gazwod Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 27.02.15, 12:05
          young-gun napisał(a):

> Od 2013r nie ma czegoś takiego jak meldunek czasowy, został tylko stały.
          > Ktoś Cie zamelduję a potem nie będzie opcji by się Ciebie pozbyć...

young-gun - nie wiem skąd masz takie informacje, nadal można meldować się na pobyt czasowy, znam osoby które z tego korzystają(ostatnio w sierpniu 2014), maksymalny okres to 2 lata, później oczywiście można przedłużyć
        • nomado Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 27.02.15, 15:11
          Kolejny kretyn traktujący ludzi przedmiotowo! Nie znasz sytuacji tej pani to się nie wypowiadaj! Jak widać Twoja jest tak znakomita że masz meldunek i dla Ciebie jest to rzecz standardowa, przeciętna. Niektórzy go nie mają i są z tym ogromne problemy.
          Słoiki jeśli już to są w Warszawie (warszawskie słoiki) poza terenami tego miasta nie należy używać tego zaszczytnego tytułu. Może sam nim jesteś i Cię to razi? <
        • magda_ilena Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 28.02.15, 09:32
          Nie jestem słoikiem, i mam stały meldunek we WŁASNYM mieszkaniu w Piasecznie. Nie chcę posyłać dziecka do 5-ki, gdzie ma powstać w tym roku podobno ponad 25 klas. Szkołę w Zalesiu znam, bo chodziło tam moje starsze dziecko. Czyto źle, ze drugiemu chcę zapewnić naukę w szkole, gdzie byłam bardzo zadowolona z poziomu nauczania? Nie stać mnie było na zakup domu w Zalesiu, a rejonizacja obowiązuje.
          • 3alfa.alfa Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 02.03.15, 00:22
            magda_ilena napisała:

> Nie jestem słoikiem, i mam stały meldunek we WŁASNYM mieszkaniu w Piasecznie. N
            > ie chcę posyłać dziecka do 5-ki, gdzie ma powstać w tym roku podobno ponad 25 k
            > las. Szkołę w Zalesiu znam, bo chodziło tam moje starsze dziecko. Czyto źle, ze
            > drugiemu chcę zapewnić naukę w szkole, gdzie byłam bardzo zadowolona z poziomu
            > nauczania? Nie stać mnie było na zakup domu w Zalesiu, a rejonizacja obowiązuj
            > e.
            Niektórym to się wydaję że jak mają kasę to wszystko mogą kupić. Otóż nie. W tym przypadku najprawdopodobniej wystarczyłaby rozmowa z dyrektorem tak jak to jest w innych okolicznych szkołach.
            • magda_ilena Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 02.03.15, 07:01
              Zamiast stwierdzać, może najpierw trzeba było zapytać, czy byłam w szkole i rozmawiałam z dyrekcją, a potem komentować.
              • teoatino Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 02.03.15, 10:03
                Proszę ignorować użytkownika 3alfa.alfa, większość na forum już tako robi.
              • 3alfa.alfa Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 03.03.15, 00:45
                magda_ilena napisała:

> Zamiast stwierdzać, może najpierw trzeba było zapytać, czy byłam w szkole i roz
                > mawiałam z dyrekcją, a potem komentować.

Jeżeli dyrekcji też proponowałaś łapówkę tak jak tutaj na forum to wcale się nie dziwię że cię pogoniono
    • magda_ilena Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 04.03.15, 08:27
      Temat nieaktualny.
      Pozdrawiam największego złośliwca forum ;)
      • tomjani Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 04.03.15, 09:50
        magda_ilena napisała:

> Pozdrawiam największego złośliwca forum ;)

Oj, chyba mnie jeszcze nie doceniasz! :-P :-D ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka