magda_ilena Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 25.02.15, 09:07 Potrzebuję by zapisać dziecko do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
young-gun Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 27.02.15, 10:13 Widzę że słoiki już zaczynają kombinować na większą skale... Nie możesz zapisać dziecka tam gdzie jesteś zameldowana?? Wynajmujesz tu mieszkanie to pogadaj z właścicielem nich Cie zamelduje. Od 2013r nie ma czegoś takiego jak meldunek czasowy, został tylko stały. Ktoś Cie zamelduję a potem nie będzie opcji by się Ciebie pozbyć... Odpowiedz Link Zgłoś
gazwod Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 27.02.15, 12:05 young-gun napisał(a): > Od 2013r nie ma czegoś takiego jak meldunek czasowy, został tylko stały. > Ktoś Cie zamelduję a potem nie będzie opcji by się Ciebie pozbyć... young-gun - nie wiem skąd masz takie informacje, nadal można meldować się na pobyt czasowy, znam osoby które z tego korzystają(ostatnio w sierpniu 2014), maksymalny okres to 2 lata, później oczywiście można przedłużyć Odpowiedz Link Zgłoś
nomado Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 27.02.15, 15:11 Kolejny kretyn traktujący ludzi przedmiotowo! Nie znasz sytuacji tej pani to się nie wypowiadaj! Jak widać Twoja jest tak znakomita że masz meldunek i dla Ciebie jest to rzecz standardowa, przeciętna. Niektórzy go nie mają i są z tym ogromne problemy. Słoiki jeśli już to są w Warszawie (warszawskie słoiki) poza terenami tego miasta nie należy używać tego zaszczytnego tytułu. Może sam nim jesteś i Cię to razi? < Odpowiedz Link Zgłoś
magda_ilena Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 28.02.15, 09:32 Nie jestem słoikiem, i mam stały meldunek we WŁASNYM mieszkaniu w Piasecznie. Nie chcę posyłać dziecka do 5-ki, gdzie ma powstać w tym roku podobno ponad 25 klas. Szkołę w Zalesiu znam, bo chodziło tam moje starsze dziecko. Czyto źle, ze drugiemu chcę zapewnić naukę w szkole, gdzie byłam bardzo zadowolona z poziomu nauczania? Nie stać mnie było na zakup domu w Zalesiu, a rejonizacja obowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
3alfa.alfa Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 02.03.15, 00:22 magda_ilena napisała: > Nie jestem słoikiem, i mam stały meldunek we WŁASNYM mieszkaniu w Piasecznie. N > ie chcę posyłać dziecka do 5-ki, gdzie ma powstać w tym roku podobno ponad 25 k > las. Szkołę w Zalesiu znam, bo chodziło tam moje starsze dziecko. Czyto źle, ze > drugiemu chcę zapewnić naukę w szkole, gdzie byłam bardzo zadowolona z poziomu > nauczania? Nie stać mnie było na zakup domu w Zalesiu, a rejonizacja obowiązuj > e. Niektórym to się wydaję że jak mają kasę to wszystko mogą kupić. Otóż nie. W tym przypadku najprawdopodobniej wystarczyłaby rozmowa z dyrektorem tak jak to jest w innych okolicznych szkołach. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_ilena Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 02.03.15, 07:01 Zamiast stwierdzać, może najpierw trzeba było zapytać, czy byłam w szkole i rozmawiałam z dyrekcją, a potem komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
teoatino Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 02.03.15, 10:03 Proszę ignorować użytkownika 3alfa.alfa, większość na forum już tako robi. Odpowiedz Link Zgłoś
3alfa.alfa Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 03.03.15, 00:45 magda_ilena napisała: > Zamiast stwierdzać, może najpierw trzeba było zapytać, czy byłam w szkole i roz > mawiałam z dyrekcją, a potem komentować. Jeżeli dyrekcji też proponowałaś łapówkę tak jak tutaj na forum to wcale się nie dziwię że cię pogoniono Odpowiedz Link Zgłoś
magda_ilena Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 04.03.15, 08:27 Temat nieaktualny. Pozdrawiam największego złośliwca forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Kupię meldunek czasowy w Zalesiu Dolnym 04.03.15, 09:50 magda_ilena napisała: > Pozdrawiam największego złośliwca forum ;) Oj, chyba mnie jeszcze nie doceniasz! :-P :-D ;-) Odpowiedz Link Zgłoś