kasiek05 13.09.05, 21:56 czy są na terenie piaseczna lub okolic kluby dla dzieci lub tzw. przechowalnie na godziny. Czy korzystacie z takich miejsc? proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bedok Re: klub dla dzieci? 13.09.05, 22:10 Jest Stonoga - od Chyliczkowskiej trzeba skręcić w prawo (ulica bodajże Zielona) - fajne miejsce dla dzieci, nie za duże (ale atrakcji dla dzieci wystarczająco dużo), ale przez to robi się kameralnie i miło - jedyny problem to w weekendy cały czas urodziny. Jest też Uśmiech bociana na Multi Heku - byłem raz, nie podobało mi się, dzieci akurat siedziały i oglądały bajki - nie ma za wielu atrakcji. Pozdrawiam Bedok Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek05 Re: klub dla dzieci? 14.09.05, 10:39 bardzo dziękuję za podpowiedź. Jestem ciekawa czy w ww miejscach jest tylo tzw. przechowywalnia czy można liczyć na jakieś dodatkowe zajęcia. Na pewno srawdzę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dotesia Re: klub dla dzieci? 14.09.05, 13:40 Zajęcia dla małych dzieci w godzinach przedpołudniowych organizuje też OK w Piasecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-sarenka Re: klub dla dzieci? 23.09.05, 12:00 Usmiech bociana na MH?ja znam "usmiech Dziecka"-na godziny przyjmują na pewno,kiedyś(ale to bylo ze 2 lata temu) zostawiałam syna-był zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek05 Re: klub dla dzieci? 23.09.05, 19:24 Dzięki za podpowiedż. Ja nawet szukałam tego klubu na osiedlu, ale nie znalazłam (jezu ale tam ciasno). Proszę o nazwę ulicy albo inne podpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamba11 Re: klub dla dzieci? 27.09.05, 11:19 Ul. Pelikanów 2 (albo 4 - nie pamiętam) Odpowiedz Link Zgłoś
rajd2 Re: klub dla dzieci? 03.12.05, 19:39 wlasnie sie dowiedzialem, ze w poniedzialki i wtorki rano sa fajne zajecia plastyczne (m.in. ceramika i rekodzielo) w nowej pracowni na dawnym dworcu waskotorowki. informacje pod mailem beata.zamorska@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek05 Re: klub dla dzieci? 06.12.05, 09:34 będę wdzięczna za więcej informacji. jakie zajęcia i wjakiej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś