miafarrow 21.09.06, 10:04 jakiś czas temu narzekaliśmy, a tu proszę, taka niespodzianka. Dostarczyli mi paczkę do domu !! Ciekawi mnie czy to już tak zawsze będzie, czy była to jednorazowa akcja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woy Re: chciałam pochwalic Pocztę 21.09.06, 10:40 Ostatnio w soboty rozwożą listy polecone, bardzo rozsądne. w. Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: chciałam pochwalic Pocztę 21.09.06, 21:55 przepraszam ale nie rozumiem - chwalisz Poczte za to ze wykonala usluge, za ktora pobrala pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś
mahony2109 Re: chciałam pochwalic Pocztę 21.09.06, 22:26 Nie rozumiem posta. Mi co parę tygodni poczta dostarcza paczkę do domu, co w tym takiego niezwykłego? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
miafarrow Re: chciałam pochwalic Pocztę 22.09.06, 09:29 > Nie rozumiem posta. Mi co parę tygodni poczta dostarcza paczkę do domu, co w > tym takiego niezwykłego? To że jeszcze jakiś czas temu nie dostarczali. Ale może nasze forumowe żale do nich dotarły i dostarczają :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahony2109 Re: chciałam pochwalic Pocztę 22.09.06, 11:09 Chyba akurat w Twoim rejonie musieli mieć problemy kadrowe albo nieuczciwego listonosza. U nas się kiedyś zdarzyło to pierwsze. Było chyba dwóch listonoszy na całe Piaseczno 6 i pracowali od rana do nocy, a i tak odwiedzali każdy dom raz na parę dni i nic ciężkiego nie mogli już wziąć z braku miejsca, więc paczki były awizowane. Ale to był bardzo krótki okres w czasie którym intensywnie szukali pracowników... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jolha Re: chciałam pochwalic Pocztę 22.09.06, 14:39 No ja niestety nie mogę ich pochwalić. Mieszkam w Piasecznie już prawie rok i w tym czasie conajmniej trzy razy w miesiącu przychodzi do mnie paczka albo polecony i jeszcze nigdy nie odebrałam niczego z rąk listonosza - zawsze zastaję awizo w skrzynce. A już najlepszy numer był jakiś miesiąc temu, gdy po powrocie z pracy zaglądam do skrzynki, bo czekałam na paczkę i pusto. Wdreptałam do domciu - patrzą z okna - listonosz, więc pewnie zaraz zadzwoni. Robię sobie kawkę i czekam, ale nie - cisza. Myślę sobie, że pewnie jeszcze nic nie przyszło i idę z pieskiem na spacerek i co widzę - awizo w skrzynce... Odpowiedz Link Zgłoś