Dodaj do ulubionych

chciałam pochwalic Pocztę

21.09.06, 10:04
jakiś czas temu narzekaliśmy, a tu proszę, taka niespodzianka. Dostarczyli mi
paczkę do domu !!

Ciekawi mnie czy to już tak zawsze będzie, czy była to jednorazowa akcja.
Obserwuj wątek
    • woy Re: chciałam pochwalic Pocztę 21.09.06, 10:40
      Ostatnio w soboty rozwożą listy polecone, bardzo rozsądne.
      w.
    • alienxxx Re: chciałam pochwalic Pocztę 21.09.06, 21:55
      przepraszam ale nie rozumiem - chwalisz Poczte za to ze wykonala usluge, za
      ktora pobrala pieniadze?
    • mahony2109 Re: chciałam pochwalic Pocztę 21.09.06, 22:26
      Nie rozumiem posta. Mi co parę tygodni poczta dostarcza paczkę do domu, co w
      tym takiego niezwykłego?

Pzdr.
      • miafarrow Re: chciałam pochwalic Pocztę 22.09.06, 09:29
        > Nie rozumiem posta. Mi co parę tygodni poczta dostarcza paczkę do domu, co w
        > tym takiego niezwykłego?

To że jeszcze jakiś czas temu nie dostarczali. Ale może nasze forumowe żale do
        nich dotarły i dostarczają :)
        • mahony2109 Re: chciałam pochwalic Pocztę 22.09.06, 11:09
          Chyba akurat w Twoim rejonie musieli mieć problemy kadrowe albo nieuczciwego
          listonosza. U nas się kiedyś zdarzyło to pierwsze. Było chyba dwóch listonoszy
          na całe Piaseczno 6 i pracowali od rana do nocy, a i tak odwiedzali każdy dom
          raz na parę dni i nic ciężkiego nie mogli już wziąć z braku miejsca, więc
          paczki były awizowane. Ale to był bardzo krótki okres w czasie którym
          intensywnie szukali pracowników...
          Pzdr.
          • jolha Re: chciałam pochwalic Pocztę 22.09.06, 14:39
            No ja niestety nie mogę ich pochwalić. Mieszkam w Piasecznie już prawie rok i w
            tym czasie conajmniej trzy razy w miesiącu przychodzi do mnie paczka albo
            polecony i jeszcze nigdy nie odebrałam niczego z rąk listonosza - zawsze
            zastaję awizo w skrzynce. A już najlepszy numer był jakiś miesiąc temu, gdy po
            powrocie z pracy zaglądam do skrzynki, bo czekałam na paczkę i pusto.
            Wdreptałam do domciu - patrzą z okna - listonosz, więc pewnie zaraz zadzwoni.
            Robię sobie kawkę i czekam, ale nie - cisza. Myślę sobie, że pewnie jeszcze
            nic nie przyszło i idę z pieskiem na spacerek i co widzę - awizo w skrzynce...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka