monia2611 22.09.06, 13:20 Witam, Jestem nową mieszkanką Piaseczna i poszukuję jakichś fajnych sklepów z odzieżą i zabawkami dla dzieci. Może ktoś mógłby mi podpowiedzieć, z góry dziękuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasika75 Re: Sklepy dla dzieci 22.09.06, 15:32 na bazarku pod kopułą prowadzi fajna młoda babeczka polecam duży wybór Odpowiedz Link Zgłoś
basiakoc Re: Sklepy dla dzieci 23.09.06, 11:28 Na bazarku jest kilka sklepów z odzieżą dziecięcą, trzeba przejść i rozeznać. W części bliżej Szkolnej, na końcu pierwszej lub drugiej alejki, po lewej stronie jest sklep, w ktorym są całkiem fajne ciuchy po przyzwoitych cenach. Zawsze jest tam spory ruch. Jest też kilka sklepow na galerii Auchan: 5 10 15, Qadri foglio (jeśli dobrze napisałam), i dla trochę większych dzieci dział w Reserved. Odpowiedz Link Zgłoś
mkitlinska Re: Sklepy dla dzieci 09.11.06, 10:16 podobno 15 listopada ma powstać nowy (duży i nie drogi) obok odzieży ciążowej w Piasecznie. Poza tym polecam internet:) Odpowiedz Link Zgłoś
kpt5 Re: Sklepy dla dzieci 09.11.06, 10:32 Około 4 tygodni temu otworzył się sklepik w mojej okolicy, tzn. przy skrzyżowaniu Stołecznej z Pomorską. Ktoś w domku jednorodzinnym otworzył sklepik z zabawkami i odzieżą dla dzieci na przeciwko komisu samochodowego. Odpowiedz Link Zgłoś