Dodaj do ulubionych

psi fryzjer

01.12.06, 20:57
Witam.
Mam sznaucerka miniaturowego i chciałbym go ostrzyc jak się należy. Czy macie
informacje gdzie w Piasecznie lub okolicach można to zrobić solidnie. Wiem,
że takie usługi są świadczone w Piasecznie na Kilińskiego i na bazarku ale
nie wiem co wybrać, a może polecicie coś jeszcze.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • maranka Re: psi fryzjer 02.12.06, 17:34
      na bazarku w sklepie dla zwierząt strzyże młoda pani - dardzo dobrze , niedrogo
      i co najwazniejsze lubi zwierzeta i to co robi
      • gawron36 Re: psi fryzjer 02.12.06, 21:45
        a to nie można sobie maszynki kupić i po swojemu owłosienia zbędnego usuwać?

--
        pozdro z www.slowicza.org.pl
      • jankos_i_szarik Re: psi fryzjer 03.12.06, 10:14
        Zdecydowanie Pani Kasia z bazarku. Z tego co słyszałem to na bazarku mozna się
        zapisywać a Pani Kasia otworzyła ekskluzywny salon na osiedlu Lech na ul
        Młynarskiej. Jakieś 500 m. od bazarku. Ona się nie reklamuje nigdzie a trzeba
        się zapisywać z wyprzedzeniem. Więc to o czymś swiadczy. Ja polecam. Ma
        podejście do zwierząt a porównując innych psich fryzjerów, jest w tym co robi
        wyjatkowa.
        • arek732 Re: psi fryzjer 04.12.06, 00:13
          No właśnie te terminy są przerąbane bo i na Kilińskiego i na bazarku zajęte.
          Znajomi mówią, że na Kilińskiego pozwalają być przy strzyżeniu a na bazarku
          wyganiają jak to jest?
          • maranka Re: psi fryzjer 04.12.06, 10:43
            na bazarku " WYGANIAJĄ " bo tam po prostu nie ma miejsca , ale pieskowi z
            pewnością nic się nie stanie - dostanie pić itp. , a na kilińskiego nie byłam
    • a-maxi Re: psi fryzjer 18.01.16, 23:01
      Witam.
      Nazywam się Anna Maksimowicz, zapraszam wszystkie pieski małe, średnie i duże do Studia Pielęgnacji Psów MAXi w Piasecznie .
      Oferuję usługi groomerskie poparte doświadczeniem w tym zawodzie. Pielęgnacja odbywają się w miłej i przyjaznej atmosferze.
      W pracy wykorzystuje wiedzę z zakresu behawioryzmu popartą wieloletnią pracą ze zwierzętami, dzięki czemu państwu gwarantuje prawidłowe podejście do zwierząt które maksymalnie zminimalizuje stres u czworonożnego przyjaciela. Wykonywanie moich usług cechuje się dokładnością, co skutkuje estetycznym i zdrowym wyglądem psa.
      W Studio MAXi również są przyjmowane pieski tzw trudne, czy agresywne.

Zachęcam do odwiedzenia strony na FB i zapoznania się z moimi pracami, jak również z opiniami klientów... web.facebook.com/piesjaknowy/

W celu rezerwacji wizyty proszę o kontakt tel. 731 954 508
      w godz. pon.- piąt.09:00-18:00
      sob.09:00-14:30

Studio MAXi jest czynne w godzinach umówionych wizyt.

Zapraszam do współpracy!
      Pozdrawiam
    • petcut_pl Re: psi fryzjer 22.07.24, 20:49
      Witajcie Psi Przyjaciele!

Zapraszam do salonu pielęgnacji psów PetCut w Piasecznie, mieszczącego się przy ul. Albatrosów 24B!
      Oferuję kompleksową pielęgnację, w tym strzyżenie, trymowanie, kąpiele, czyszczenie uszu oraz obcinanie pazurów - zależnie od potrzeb Twojego pupila. :)

Oprócz szkoleń i doświadczenia jakie zdobyłam w ostatnich 4 latach w zawodzie Groomera, jestem również wykwalifikowanym technikiem weterynarii z ponad siedmioletnim doświadczeniem, mogę zapewnić, że Twój pies będzie w najlepszych rękach. Dzięki mojej wiedzy i praktyce, jestem w stanie dokładnie rozpoznać potrzeby każdego psa, niezależnie od rasy, wielkości czy stanu sierści. Każda wizyta to nie tylko estetyczna pielęgnacja, ale także profesjonalne podejście do zdrowia Twojego pupila, co gwarantuje mu bezpieczną i komfortową opiekę.

Mój salon otwarty jest w różnych godzinach elastycznie dopasowanych do potrzeb klientów. Aby zarezerwować wizytę, skontaktuj się ze mną telefonicznie pod numerem +48 533 850 036, odwiedź stronę internetową www.PetCut.pl lub wybierz konkretny dogodny dla Ciebie termin na Booksy!

Pozdrawiam serdecznie Karolina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka