anka000001 08.03.07, 21:58 czy kos wie gdzie mozna kupic po rozsadnych cenach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonamysz Re: jagniecina 09.03.07, 08:56 Raz trafilam w Lidlu ale to byl jakis evenement.Sama bym chciala wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
mahony2109 Re: jagniecina 15.03.07, 20:38 Piotr i Paweł: Janki & Blue City. Kiedyś bywała, nie wiem jak teraz. Ale oni słyną z produktów niedostępnych. Sprowadzają jakieś włoskie parówki, waniliową Colę, Bounty w ciemnej czekoladzie i wiele innych produktów, po które ludzie jeżdżą z daleka, więc może i to mają. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.11 Re: jagniecina 20.03.07, 09:56 Hwj, w P&P zawsze miałem problemy z dostaniem jagnięciny, zresztą świeże mięso w tym sklepie nie powala. Bez problemu jagnięcinę można dostać w Auchan, niestety nie jestem pewien cy jej cena tam odpowiada założeniu "normalnej" ceny, to mięso generalnie jest drogie, więc ... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: jagniecina 20.03.07, 10:03 yhy. w tę niedzielę widziałam jakieś części jagnięcia w auchan. jakiś mostek, udziec, goleń i coś tam jeszcze leżało. na cenę nie patrzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś