kasi5 12.08.07, 12:53 Witam, oczekuję na przesyłkę i dość długo do mnie nie dochodzi.Czy ktoś wie gdzie jest nasza poczta i gdzie można interweniować? Czy do państwa poczta dochodzi regularnie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wito74 Re: Poczta 12.08.07, 22:19 Witam! Poczta jest przy ulicy Rubinowej.. Hmmm - numeru nie pamietam :-). W kazdym razie Rubinowa to jest ostatnia ulica odchodzaca od geodetow w lewo jadac w strone Auchan ( w tym przypadku ostatnia oznacza spory kawalek przed Auchan :-) )Poczta jest przy takim "zygzaku" ul. Rubinowej (prawo-lewo) mniej wiecej w polowie odleglosci miedzy Energetyczna i Geodetow. Niestety, jakosc dzialania naszej poczty przechodzi powoli do legendy, ponoc nawet byla migawka w kurierze dot. katastrofalnej jakosci obslugi. Przesylki docierajace po czasie, rachunki dostarczane dlugo po terminie zaplaty, zaginione paczki etc. to nic nadzwyczajnego :-( Zawsze kiedy mam (watpliwa) przyjemnosc zalatwiac tam sprawy to jest jakas awantura. Jedna z lepszych akcji o jakiej slyszalem bylo dostarczenie PLATNEJ przesylki do NADAWCY (zamiast do ODBIORCY :-D). Oczywiscie zeby odebrac przesylke ktora sam wyslal, nadawca musial zaplacic za odbior cene ktora sam ustalil wysylajac paczke :-))) Ponoc ostatnio naczelniczka poczty zostala zwolniona.. niniejszym stan osobowy obslugi poczty ulegl dalszej redukcji :-))) Nie tracmy nadziei.. moze uda im sie w koncu dostarczyc paczke (szczegolnie ze sam czekam oczekuje na przesylke) pozdrawiam, WiTo Odpowiedz Link Zgłoś
kamaimarcin Re: Poczta 13.08.07, 09:53 Hej No to otwieramy wspanialy temat poczta.. Nasza poczta znajduje sie na Rubinowej (geodetow w prawo, potem w lewo przed willanowa). I jest to.. najgorsza poczta w polsce. Jak do tej pory byla juz 2 razy w telewizji - raz na tvp3, raz w tvn. Jescze rok temu bylo tam calkiem niezle, ale od paru miesiecy zaczelo im brakowac ludzi, a potem dobrych checi. W tej chwili na list polecony mozna czekac i miesiac a czas oczekiwania do okienka dochodzi do 2 godzin. Co zrobila nasza wspaniala poczta? skrocila swoj czas urzedowania - teraz sa czynni tylko pn-pt 13-19. Za kazdym razem jak tam jestem - 90% ludzi w kolejce przychodziu tam tylko po to zeby sie klocic... ale trudno sie dziwic. Na paczke priorytetowa czekam juz 6 tygodni, kiedy poszedlem sie zapytac co sie dzieje dostalem... 3 listy polecone zaadresowane do moich rodzicow. Nazwisko sie zgadzalo wiec pani mi je dala (pod warunkiem ze nie wpisze daty odbioru na kwitku). Listy te (z piaseczna) szly 3 tygodnie.. a i to tylko dlatego ze pofatygowalem sie na poczte.. Jednym slowem - jesli na cos czekasz to idz sie dowiedziec. Jesli to otrzymasz - idz zagrac w totolotka - masz dzisiaj szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi5 Re: Poczta 13.08.07, 22:36 Acha,no to pocieszyliście mnie!Ze zgrozą myślę ,że będę musiała tam pójść. Odpowiedz Link Zgłoś