teqilaa 27.08.07, 11:37 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,4436056.html sory ale ideał kobiety z mózgiem jak fistaszek? =8-O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
southcalgary Re: Dramat! po prostu dramat! 27.08.07, 14:08 To jest miss urody, a nie inteligencji ;)) Wiec nie rozumiem Twojego wzburzenia ;))))))))))))))))) Czy wyobrażasz sobie co by się stało, gdyby zorganizowano konkurs w którym inteligencja jest wprost proporcjonalna do inteligencji??? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dramat! po prostu dramat! 27.08.07, 14:52 yyyyyyyyy? taka np. ja jestem w stanie to sobie wyobrazić - spotkanie członków Mensy alboco. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Dramat! po prostu dramat! 27.08.07, 14:58 ale przeciez jury przeprowadza wywiady za kulisami, podobno inteligencja jest już jednym z kryteriów na takich imprezach...więc czego to nierozgarnięte dziewcze szuka? choc ameryka i europa to jednak dwa baaardzo odległe światy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dramat! po prostu dramat! 27.08.07, 15:02 eno, Teqilaa, ty na serio sądzisz, że wywalą taką śliczną barbi z konkursu piękności, bo ma nienachalne ajkju? Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Dramat! po prostu dramat! 27.08.07, 16:17 pewnie pomyliła w ankiecie z rozmiarem biustu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
treserka Re: Dramat! po prostu dramat! 28.08.07, 20:41 teqilaa nie ma co zazdrościć. Jednemu Bóg daje urodę, a drugiemu nie. Masz z tym jakiś problem?? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Dramat! po prostu dramat! 28.08.07, 20:59 Rozmowa zdaje się była o... korelacjach nie urodzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Dramat! po prostu dramat! 29.08.07, 09:48 Treserka ma chyba problem ze mną he he he he, marna prowokacja ;D a tak na marginesie i w zaufaniu powiem Ci że jestem piękna, mądra i wogóle miss karoliny południowej to przy mnie pikuś ;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Dramat! po prostu dramat! 29.08.07, 09:57 teqilaa napisała: > ... to przy mnie pikuś ;D;D Taaa... Trzeba przyznać masz coś w sobie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Dramat! po prostu dramat! 29.08.07, 11:03 richo napisał: Taaa... Trzeba przyznać masz coś w sobie :-)))) no ba! dwa w jednym ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
treserka Re: Dramat! po prostu dramat! 30.08.07, 16:53 To jest dopiero Dramat! po prostu dramat i procenty na pocieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Dramat! po prostu dramat! 30.08.07, 17:07 no cóż kółko różańcowe to nie mój styl :) Odpowiedz Link Zgłoś