jacekglm Re: Ulga! 30.08.07, 03:12 święte słowa właśnie poczułem ulgę bo wróciłem do ciepłego domku :) następne wyjście jak się ciepło zrobi czyli jakoś w kwietniu... Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Ulga! 30.08.07, 07:57 jacekglm napisał: > następne wyjście jak się ciepło zrobi czyli jakoś w kwietniu... Zasypiasz na zimę? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Ulga! 30.08.07, 08:18 raczej się zaszywam...w domu ;) ale powiedz co z tą ulgą bo tak tajemniczo... Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Ulga! 30.08.07, 08:46 jacekglm napisał: > ale powiedz co z tą ulgą bo tak tajemniczo... A nic. Myślałem, że zgubiłem klucz ;) To kiedy wreszcie pojeździmy? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Ulga! 30.08.07, 08:50 > A nic. Myślałem, że zgubiłem klucz ;) wiesz co... aż monitor koledze oplułem nie mówiąc o swoim :) > To kiedy wreszcie pojeździmy? ja codziennie śmigam...rób ten napęd i przy jakimś weekendzie wyskoczymy do Smo może... Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Ulga! 30.08.07, 10:10 richo napisał: A nic. Myślałem, że zgubiłem klucz ;) odnosze wrażenie że to nie pierwszy raz..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ek1111 Re: Ulga! 30.08.07, 07:59 Aaaa! Myślałam, że objawiła się jakas ulga podatkowa :( Albo coś. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Ulga! 30.08.07, 09:05 ek1111 napisała: > Aaaa! > Myślałam, że objawiła się jakas ulga podatkowa :( > Albo coś. TA kołderka jest za krótka. Już ją przecież przeciągnęli w jedną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Ulga! 30.08.07, 08:19 Myślałem, że tylko ja jestem uzależniony od internetu, a tu koledzy po piwku jeszcze w nocy zasiedli przez komputerami :) Miło było Was poznać i do kolejnego spotkania w piaseczyńskich lokalach. "Śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej... Ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi Czasami człowiek musi inaczej się udusi Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu................." Miłego dnia Martin Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Ulga! 30.08.07, 09:08 marcin-borkowski napisał: > Myślałem, że tylko ja jestem uzależniony od internetu, a tu koledzy po piwku > jeszcze w nocy zasiedli przez komputerami :) Po jakim piwku? Mówisz o tym półpiwku? > Miło było Was poznać i do kolejnego spotkania w piaseczyńskich lokalach. Albo na rowerze. Np. > "Śpiewać każdy... Taa, taa, ale wczoraj przepuściłeś okazję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Ulga! 30.08.07, 09:15 richo napisał: > Po jakim piwku? Mówisz o tym półpiwku? ja to bym rzekł nawet:ćwierć piwko... > Albo na rowerze. Np. I to jest słuszna koncepcja... > Taa, taa, ale wczoraj przepuściłeś okazję ;) ale za to robiliśmy świetną choreografię za stolikiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Ulga! 30.08.07, 09:25 jacekglm napisał: > ale za to robiliśmy świetną choreografię za stolikiem :) Tiiiaaa... choreografię mam już opanowaną ;) Martin Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Ulga! 30.08.07, 10:08 Witam i ja:) dzięki za miłe spotkanie oby takich więcej i w jeszcze większym gronie:) Jesli chodzi o choreografię to tylko rurki Wam brakowało ;))mam nadzieje ze następnym razem więcej pokazecie a nie tylko małe co nieco ;p ps. miało być karaoke a był klub go go :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś