zemfiroczka 05.08.08, 08:28 ...okrutnie cicho się zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zemfiroczka Re: Śpicie?... 05.08.08, 17:08 richo napisał: > A skądże! Hałas, że spać nie można ;) To chyba mnie przygłuszyło po woodstockowym kurzeniu, bo nic nie słyszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Śpicie?... 05.08.08, 18:51 Wichura taka panocku aże mi pióra pizgajom ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Śpicie?... 05.08.08, 18:52 Zemfi to chodź na sushi - przypomniało mi się Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Śpicie?... 05.08.08, 19:10 gabryella napisała: > Zemfi to chodź na sushi - przypomniało mi się A to nie jest głupi pomysł! Kiedy paniusia proponuje? Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Śpicie?... 05.08.08, 19:45 A do której czynne?, to niech paniusia zaanonsuje, ja się dostosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Śpicie?... 05.08.08, 19:54 gabryella napisała: > A do której czynne?, to niech paniusia zaanonsuje, ja się dostosuję. Czekaj! Jutro jakąś kiecę kupić muszę i w cichobiegi się zaopatrzyć,w związku do Wawy wybyć muszę- zatem popołudnie odpada... ....czwartek 16.00? Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Śpicie?... 05.08.08, 20:07 zemfiroczka napisała: > ....czwartek 16.00? oki doki, fona mam do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Śpicie?... 05.08.08, 20:17 gabryella napisała: > zemfiroczka napisała: > > ....czwartek 16.00? > oki doki, fona mam do Ciebie Tośmy umówione. Ktoś jeszcze chętny? Teqilaa? jak tam? Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Śpicie?... 06.08.08, 09:25 a gdzie? tam na rogu? nie obiecuję ale może wpadnę. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Śpicie?... 06.08.08, 13:49 teqilaa napisała: > a gdzie? tam na rogu? nie obiecuję ale może wpadnę. Dokładnie- tam, gdzie ze Stentonikiem wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Śpicie?... 06.08.08, 19:57 Czesc. Wreszcie po urlopie. Weźmiecie mnie>??Po dwóch tygodniach na syryjskiej baraninie chetnie bym ususził w miłym towarzystwie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Śpicie?... 06.08.08, 20:04 stentonik napisał: > Czesc. Wreszcie po urlopie. Weźmiecie mnie>??Po dwóch tygodniach na > syryjskiej baraninie chetnie bym ususził w miłym towarzystwie:)) O! już wróciłeś?! Miło :) Stenciu, no jasne, że tak- wpadaj śmiało. Jutro o 16 :) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Śpicie?... 07.08.08, 22:08 Sushi dobre, soczek tudzież. Towarzystwo wyborowe ;) Stenciu dzięki za esa. Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Śpicie?... 07.08.08, 22:17 Chyba Zemfi nie zanudziłam ;P dobre jedzonko, Stenciu sorki za zmianę godziny ale tak to już jest z tymi babami budowniczymi ;), a i poproszę o szkolenie w sensie obsługi pałeczek :D. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Śpicie?... 07.08.08, 22:24 gabryella napisała: > Chyba Zemfi nie zanudziłam ;P Napisz słownik budowlany i go wydaj- możesz zarobić na przyszłych budowniczych ;)P >poproszę o szkolenie w > sensie obsługi pałeczek :D Trenuj narazie na tamtych ;) a potem zwerbujemy Stencia i weźmiesz doszkalanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Śpicie?... 08.08.08, 10:53 Służę uprzejmie miłym paniom i czekam na nowy termin spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Śpicie?... 08.08.08, 13:22 stentonik napisał: > Służę uprzejmie miłym paniom i czekam na nowy termin spotkania. Coś się wymyśli, bo mam tam jeszcze tofu upatrzone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Śpicie?... 05.08.08, 21:36 mnie to się chce spać więc idę spać dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Śpicie?... 05.08.08, 22:09 schwinn1 napisała: > mnie to się chce spać > więc idę spać > dobranoc Yo! jak wstaniesz, to ja prywatę fotograficzną mam do Ciebie- wrzuć na moją skrzynkę gazetową to i owo- proszę ładnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Śpicie?... 06.08.08, 22:23 schwinn1 napisała: > yhy, zrobię to dziś Dzięki! Do stópek padam ;) Fajnie wyszły. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Śpicie?... 06.08.08, 22:24 zemfiroczka napisała: > schwinn1 napisała: > > > yhy, zrobię to dziś > > Dzięki! Do stópek padam ;) Fajnie wyszły. Yyyy w sensie, że zdjęcia, nie- stópki ;) Odpowiedz Link Zgłoś