Dodaj do ulubionych

Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejskiej

21.08.08, 16:13
Czy moze ktoś zna powód dlaczego nowo budowana ulica przy osiedlu
Zielony Sad ma nosić nazwę Solidarności Wiejskiej?
Osiedle jest niedaleko stadionu, obok jest ulica Olimpijska i wg
developera ulica miała nazywać się Kusocińskiego lub Górskiego. A tu
niespodzianka ?!?!?
Obserwuj wątek
    • kasienkagrzes Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 15.11.08, 12:42
      pewnie jakiś pajac dostał ......
      • chups Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 24.11.08, 13:10
        ale opóźnienia, kto by słyszał żeby ciągle przekładać terminy
        oddania budynków, masakra.
        • anar.2 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiej 22.01.09, 14:49
          opóźnienia mają straszne, oszukują też strasznie. Każdemu mówią co innego . Ja
          mam już ponad rok opóźnienia.
          • dudi999 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiej 01.02.09, 11:30
            zgadzam się z wami nazwa ulicy to jakaś pomyłka.
            a to co piszecie o developerze to ciekawe, ja mam odbior wg umowy do konca maja,
            ale obiecuja ze nastapi to wczesniej ??????????
            • deszczokrata Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiej 12.02.09, 11:03
              Developer budujący to osiedle robi sobie żarty z ludzi.Ja podpisałem
              umowe z developerem 2 lata temu i dopiero się wprowadziłem. Nowicki
              (prezes) kłamie i oszukuje.Jakość oddawanych mieszkań jest
              skandaliczna!!! róznica w poziomie syfitu wynosiła w moim mieszkaniu
              7 centymetrów !!! o kątach prostych można pomarzyć, bardziej
              prawdopodobne są kąty rozwarte. Na osiedlu pełno pijanych
              pracowników,rzucających pety i oddających mocz gdzie popadnie.Nie ma
              na tym osiedlu 1 -rzeczy zrobionej dobrze.ABB - ABY BYŁO.
              • sibeliuss Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiej 15.02.09, 16:41
                Co zamierzasz z tym faktem zrobić?
                • dudi999 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiej 18.02.09, 22:53
                  hm..... to ja juz nie wiem czy sie cieszyc z wlasnego M czy go sprzedac i
                  zamieszkac w innym miejscu. a czy wśród was jest moze ktos kto juz tam
                  zamieszkuje i moze sie podzielic informacjami spostrzezeniami na temat
                  wykonania i ogolnie....
                  pozdrawiam.
              • tomas555 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiej 21.03.09, 20:45
                Moim zdaniem post ten nie odzwierciedla calej prawdy. Ja jestem
                bardzo zadowolony z mieszkania ktore odebrałem. Co do jakości nie
                mam zadnych zastrzeżeń: ściany równe, sufity równiez, wszystkie kąty
                proste zachowane; drzwi i okna w rewelacyjnej jakości. Poza tym
                wszystkie materiały używane do budowy sugerują podwyższony standard
                budynków, nie ma tutaj miejsca na żadnego rodzaju suporex/belit czy
                betonowe płyty. Zgodzę sie z tym że jest pewne opóźnienie w terminie
                oddania, ale finalnie równiez wpływa to na jakść budynku - jest
                suchy, bez jakichkolwiek pęknięć czy grzybów. W trzech słowach:
                wielkie dzięki ABB!!!
                • deszczokrata Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiej 23.03.09, 20:21
                  Człowieku zadowolony z jakosci ABB zapytaj jak gigantyczne
                  opóznienia ma developer przy oddawaniu mieszkań !!!! Zapytaj
                  administratora wspólnoty mieszkaniowej czy budynki mają konieczne
                  odbiory wymagane !!! Wejdz do piwnc budynku 17 i zobacz jak
                  pozalewane są piwnice i garaże !! Zobacz tez ze kobieta mająca
                  dwójke małych dzieci nie moze się doprosic o szybe hartowaną na
                  balkon co zagraża bezpieczenstwu jej dzieci.JESZCZE RAZ NAPISZE Z
                  ABB TO BANDA NIEUDACZNIKÓW I OSZUSTOW.
      • malpka098 Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 05.02.09, 17:59
        Oczywiście życzę jak najlepiej i oby było tak jak mówią, że oddadzą
        wcześniej. My mieliśmy oddanie na sierpień zeszłego roku, akt
        podpisaliśmy dopiero w tym natomiast jeszcze wszystko nie zostało
        zrobione. Można osiwieć.
    • pszptr Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 09.04.09, 23:40
      Janusz Karbowiak - to ten kut*s wymyślił tą nazwę ulicy. Bo "W zeszłym roku
      minęło 25 lat od powstania na naszym terenie Solidarności Rolników
      Indywidualnych" i ... "należy uczcić działalność setek często anonimowych ludzi
      z naszej ziemi" oraz "się cieszę, że inicjatywę tę poparli poseł Mirosław
      Maliszewski, starosta Janusz Różycki, Zastępca Burmistrza Grójca Tadeusz
      Krzyżanowski oraz wielu innych działaczy politycznych i społecznych związanych z
      szeroko pojętym ruchem ludowym.." Kur*a mać!!! (pełna wypowiedź Pana Kurwobiaka
      (specjalnie przekręcone nazwisko !) na
      www.okolica.wgr.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1404)
      Czytałem na innych forach na temat tych ludzi "radnych" to są *uje maks!! i
      wszędzie dookoła jest coraz piękniej a w Grójcu "Sogoma i Gomora" chyba
      zapanowała bo nic się nie robi i cytuję pewną panią "Dziś z podziwem patrzę na
      Warkę, Mogielnicę, Tarczyn, Mszczonów - a wstydzę się miasta, w którym mieszkam.
      Przepraszam...."
      • slawkotr Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 17.04.09, 13:14
        "Solidarności Rolników Indywidualnych. Ruch ten był niezwykle silny
        w grójeckiem, z naszego terenu wywodzi się przewodniczący zarządu
        wojewódzkiego ruchu „S” R.I. Witold Rak". Pan Rak był właścicielem
        działek na których powstaje osiedle Zielony Sad. Czyli wynika z
        tego, że na jego cześć, w podzięce, że był łaskaw sprzedać grunty
        nadano imię ulicy Solidarności Wiejskiej, bo S.R.I. była za długa.
      • malpka098 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 03.06.09, 12:09
        czy ma ktoś jakieś informacje czy w końcu została zmieniona nazwa
        naszej ulicy?
    • waldek258 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 03.06.09, 16:13
      Teraz to ulica Maratończyków:
      www.okolica.wgr.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=2913
      • dudi999 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 20.07.09, 21:27
        Witam.
        Mam pytanie czy ktos wie co sie dzieje, jaka jest przyczyna, ze budowa na
        osiedlu staneła i nic sie niedzieje od ok. 4 miesiecy.
        pozdrawiam.
        • malpka098 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 21.07.09, 09:15
          Zablokowali sie troszkę finansowo, ale wszystko od przyszłego
          tygodnia ruszy pełną parą, tylko ciekawe od którego przyszłego
          tygodnia, stara śpiewka. Teraz co niekrórzy się urlopują i gdzieś
          mają budowe, która miała być już dawno zakończona.
          Pozdrawiam
          • dudi999 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 23.07.09, 20:50
            dzieki za odp.
            mi to samo mowili juz w czerwcu, prezes obiecywal ze od lipca rusza pelna para.
            jak narazie wielkie nic..........
            pozostaje dalej czekac.
            pozdeawiam
            • malpka098 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 24.07.09, 15:46
              szkoda że nie powiedzieli od którego lipca 2009, 2010.... banda
              oszustów. Jak sie ktoś do nich dodzwoni to już wielki sukces.
            • schirleyonly Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 24.07.09, 18:54
              ha, wlasnie dzis byałam na budowie i kierownik budowy po raz kolejny mnie
              zapewnił ze ruszaja z roboty, i wlasnie czekaja na tira z materialem ... bardzo
              ciekawe...
              • malpka098 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 25.07.09, 20:44
                Ciekawe tylko skąd ten tir jedzie, bo jedzie i dojechać nie może.
                Chyba chińczyk z Chin go pcha.
                • dudi999 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 03.08.09, 19:38
                  juz sierpien, ciekawe czy sezon urlopowy skonczyl sie i czy na budowie zacznie sie cos wkoncu dziac.
                  • schirleyonly Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 10.08.09, 23:38
                    no niestety nie.... niby cos robia, aczkolwiek tempo maja zabójcze .....
                    • dudi999 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 01.09.09, 12:07
                      Witam.
                      Mam pytanie do przyszłych użytkowników - właścicieli mieszkan, czy podejmujecie jakies kroki w stosunku do firmy ABB, ktora nie wywiazuje sie z podpisanych umow i przez ostatnie kilka miesiecy nic nie robi na placu budowy. wszysko stanelo w marcu i ani drgnie!!! tylko odwieczne obiecywanie od przyszlego miesiaca...........
                      Macie jakies pomysly?
                      Moja cierpliwosc sie powoli konczy i chciałbym w koncu odebrac swoje ''M''.
                      • schirleyonly Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 08.09.09, 12:44
                        tez juz nad tym is ezastanawiałam, ale ciagle mialam nadzieje ze cos sie jednak
                        na budowie ruszy ... ale moja cierpliwosc sie juz wyczerpała .... mialam termin
                        na kwiecien, potem na jesien, a jeszcze nawet okien nie wstawili , ostro
                        przeginali ...
                        w przyszlym tygodniu wybieram sie do prawnika i zobaczymy co powie... heh
                      • schirleyonly Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 16.09.09, 12:37
                        no i klops ... byłam na budowie i nowy termin odbioru jaki dostałam to wiosna ...
                        jak dla mnie to juz ostre przegiecie ... :/
                        • marcinoskar Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 18.09.09, 09:26

schirleyonly a w którym budynku masz mieć mieszkanie?
                          • dudi999 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 18.09.09, 13:38
                            ja wczoraj rozmawiałem telefonicznie z prezesem R.N. i kolejny termin oddania
                            podobno juz ostateczny to luty. wszystko przez klopoty finansowe firmy - kryzys
                            gosp., a co za tym idzie mniejsza ilosc udzielanych kredytow dla chetnych na
                            mieszkania. ;;mydlenie oczu;;.???

podobno wczoraj podpisal umowe z nowym inwestorem ktory wylozy kase i budowa
                            ruszy z kopyta od przyszlego tygodnia - pozyjemy zobaczymy!!!! MOJA CIERPLIWOSC
                            SIE KONCZY!!!!!!!

ale co mnie to obchodzi, dla mnie wazne jest moje M.

mam mieszkanie w bud. G tym bez okien.
                            • schirleyonly Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 18.09.09, 22:12
                              witaj sąsiedzie, moje M rowniez w tym budynku, na parterze ...
                              mi prezes kazał zadzwonic po niedzieli i poda mi ostateczny termin ... a powody opoznienia, dokladnie takie same jak Twoje ..heeh
                              ja probuje zrozumiec jego klopoty, ale wplacilam prawie calą kasę i chce swoje mieszkanie, bo nie widzi mi sie wynajmowac albo gdzies po ludziach mieszkac ...
                              a cierpliwosc moja juz sie wyczerpala, teraz jestem przerazona :/ tym co oni robia, a moze raczej czego nie robia ... heh
    • schirleyonly Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 24.07.09, 18:57
      ta nazwa juz jest nadana, ale jacys protestuja i chca aby nazywała sie
      Maratonczykow .... wiec ciekawe co im z tego wyniknie
      • malpka098 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 05.11.09, 13:16
        Pytanie czy ktoś wie co się dzieje z piecem w bloku F? Bo Ci oszuści
        ciągle tylko ściemniają i odkładają z tygodnia na tydzień. Macie
        może jakieś konkretniejsze informacje? Pozdrawiam
    • slawkotr Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 24.09.09, 11:28
      można sobie poczytać o oficjalnych postępach budowy:
      www.rp.pl/artykul/76535,359603.html
      • swojak21 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 23.11.09, 22:17
        Witam,

A czy są jakies mieszkania do obioru od ręki? Rozmawiałem jakis rok
        temu z P. prezesem w sprawie mieszkania. Nie dało sie dogadać. Nie
        chciał zejsc z ceny na mieszkaniu 80 m - nawet grosza. Cos tam o
        garazu mowil. Ale dalismy sobie spokoj. Na prawdę tak schodzą te
        mieszknia? Chetenie poznam opinie mieszkancow Zielonego Sadu - jak
        sie mieszka?. Jak ja sie dowaidywałem, to kuchenki mialy byc
        elektryczne. Cos sie zmieniło?
    • swojak21 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 24.11.09, 08:15
      Witam,

A czy są jakies mieszkania do obioru od ręki? Rozmawiałem jakis rok
      temu z P. prezesem w sprawie mieszkania. Nie dało sie dogadać. Nie
      chciał zejsc z ceny na mieszkaniu 80 m - nawet grosza. Cos tam o
      garazu mowil. Ale dalismy sobie spokoj. Na prawdę tak schodzą te
      mieszknia? Chetenie poznam opinie mieszkancow Zielonego Sadu - jak
      sie mieszka?. Jak ja sie dowaidywałem, to kuchenki mialy byc
      elektryczne. Cos sie zmieniło?
      • malpka098 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 24.11.09, 14:29
        Witam, Twoje szczęście, że nie zdecydowaliście sie na współpracę z
        tym prezesem, ja mogę go określić że to wielki oszust i ściemniacz,
        kłamie jak z nut. Do mieszkań nie ma doprowadzonego gazu czyli płyty
        tylko elektryczne.Jak sie mieszka na razie sie nie wypowiem bo już
        ponad rok temu powinniśmy mieć odebrane mieszkanie a tu jeszcze nie
        ma pieca!
        Pozdrawiam
        • dudi999 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 29.01.10, 18:30
          Witam.
          Mam pytanko do was przyszli sasiedzi czy cos sie dzieje na budowie.
          Chodzi mi najbardziej o budynek G, sa jakies postepy prac, od ponad miesiaca nie
          zagladalem tam.
          pozdrawiam.
          • lulu.0304 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 02.02.10, 13:27
            Czy ktoś wie od kiedy trwa budowa bloków na zielonym sadzie tych pierwszych dwóch od ul. Laskowej ?
            • slawkotr Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 03.02.10, 09:27
              O ile się nie mylę budynek H bliżej przychodni to początek 2008.
              • lulu.0304 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 04.02.10, 08:03
                i nie wiadomo kiedy skończą:) w ogóle czy warto kupować mieszkanie na zielonym sadzie?
                • dudi999 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 04.02.10, 16:46
                  Ja na swoje mieszkanko w bloku G ten od ul. Maratońskiej czekam od czerwca 2009r.
                  We wrześniu 08r zdecydowaliśmy się na zakup M, i wszystko było pięknie do marca
                  a potem gorzej niż źle, mamy tylko nadzieje ze w końcu je oddadzą w tym roku.
                  Wnioski wysuń sama........

• malpka098 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 11.02.10, 19:58
                  Ja jakbym wiedziała co to za ludzie i jak pracują to nigdy w życiu
                  bym tam nie kupiła mieszkania. Szkoda nerw. Mamy mieszkanie w
                  budynku F i od początku 2008 roku czekamy na oddanie ... Najgorsze
                  jest to że nikt nie potrafi powiedzeć prawdy kiedy zakończy sie ta
                  cała budowa. No i już na samym początku nas oszukali przy
                  podpisuwaniu umowy przedwstępnej, każdy miał zupełnie inny termin
                  oddania budynku. Paździoch, wielki kierownik budowy nigdy nic nie
                  wie umie tylko powiedzieć dzwonić do prezesa a ten tylko ściemnia.
          • malpka098 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 11.02.10, 19:59
            Dudi na budowie wielkie nic, niestety.
            • dudi999 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 11.02.10, 21:30
              Dzieki za info malpka,

tak tez przypuszczałem i potwierdziła to rozmowa z R.N.
              Mówi ze opóźnienie jeszcze ok 2 mc. przez zimę. tylko co mnie to trzeba było
              robić latem....
              miejmy nadzieje ze przedłuży się tylko rok .......
              ja miałem termin maj 09r.
              Pozdrawiam.
              • enj Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 04.03.10, 11:41
                Czy może ma ktoś jakieś konkretne wiadomości nt. harmonogramu prac lub terminu
                zakończenia budowy budynku "G"???
                Pozdrawiam
                • schirley79 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 28.03.10, 17:18
                  Myśle, ze tego to nikt nie wie ...;/ moja cierpliwosc sie wyczerpała...porazka z
                  tym developerem :/
                  • slawkotr Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 30.03.10, 14:26
                    Czy ktoś słyszał o terminie spotkania u notariusza, żeby developer
                    przepisał na wspólnotę wąską działke przed wejściami do bloków G i
                    H, gdyz nie zostala ona ujeta w aktach notarialnych sprzedaży
                    mieszkań?
                    • dudi999 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 30.03.10, 20:27
                      Witam.
                      Po rozmowie telefonicznej w ubiegłym tygodniu z prezesem R.M. termin oddania
                      bud G i H wstępnie - czerwiec ale jak wiecie z ta firma .......

Natomiast to co napisałeś - slawkotr - nic z tego nie rozumiem, nie wiem w
                      którym bloku mieszkanie posiadasz albo będziesz, ale z tego co ja się orientuje
                      to w każdym bloku możne być inna wspólnota, bloki są na rożnych działkach i
                      wszystko zależny od właścicieli mieszkań.
                      • slawkotr Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 31.03.10, 09:41
                        Budynki G i H stoją na 3 działkach i wszyscy właściciele mieszkań na
                        tych budynkach są współwłaścicielami wszystkich trzech działek -
                        czyli musi być wspólnota obydwu bloków. Ale jest jeszcze jedna
                        działka:3353/43, która też ma być własnością wspólnoty - jest ona
                        przed wejściami do bloków - jesli ona nie będzie własnością
                        wspólnoty to mamy dojście do bloków szerokością ~2 metrów. Ta
                        działka nie znajduje się na aktach notarialnych.
                        • dudi999 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 03.05.10, 22:38
                          Witam,
                          na budowie znowu zastój, chociaż przez telefon - rozmowa z kier. bud. robota wre!!!

Czy podejmujecie jakieś kroki w związku z opóźnieniem budowy?
                          • slawkotr Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 05.05.10, 14:01
                            Zastanawiam sie czy lepszy byłby pozew zbiorowy, czy każdy
                            indywidualnie?
                            • deszczokrata Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Solidarności Wiejs 11.05.10, 09:43
                              zawsze mozecie dodać opinie o tym developerze.Podaje linka
                              www.zanimzamieszkasz.pl/grojec/osiedle-zielony-sad.html
                            • jacekdesigner Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Maratońska 11.05.10, 22:03
                              Witam
                              Niestety ja również dałem się naciągnąć na zakup mieszkania w bloku H na tym osiedlu.
                              Mam poważne obawy, że nic z tej budowy nie będzie. Pan Robert N. ściemnia tak bezczelnie, że już sam gubi się we własnych kłamstwach. Z każdym telefonem wysłuchuję innych, niespójnych ze sobą opowiadań na temat powodów opóźnienia i jak to za chwilę budowa ruszy z kopyta. Oczywiście od dawna nie wierzę w te opowiadania i nie jestem ciekaw co usłyszę jutro od pana N.R. i spółki. W tej chwili zastanawiam się nad możliwościami prawnymi.
                              Myślę, że trzeba wystąpić do sądu i zmusić tę firmę ABB.. do akcji lub do ogłoszenia upadłości.

Pozdrawiam.
                              • schirleyonly Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Maratońska 02.07.10, 17:33
                                czy moze ktos wie jak nazywa sie syn kierownika budowy w Grojcu
                                • deszczokrata Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Maratońska 03.07.10, 19:05
                                  Jeśli chodzi ci o syna tego idioty który siedzi w budzie na budowie i
                                  wołają na niego Pazdzioch ? To jego syn nazywa się Rafał Stacewicz
                                  jesli mam rzetelne info.
                                  • schirleyonly Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Maratońska 04.07.10, 13:32
                                    tak,dokładnie o tego goscia..podobno ten nowy blok to on stawia,, a czy jest jakims sensownym człowiekiem czy typu pana N.
                                    • deszczokrata Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Maratońska 07.07.10, 16:11
                                      Nowicki i Rafał są w starej inwestycji i są i w nowej...To sobie sama
                                      odpowiedz na swoje pytanie.Pozdro.
                                      • schirleyonly Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Maratońska 07.07.10, 23:28
                                        Dzieki, juz przekonałam sie sama...sprawdziłam" podobno" nowego inwestora w KRS, co stawia ten nowy blok, i tam rowniez prezesem jest R.Nowicki ...nie tak mi przedstawiano ..i zreszta opowiada takie same bajki wiec....pozdrawiam
                                        • malpka098 Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Maratońska 14.07.10, 19:45
                                          Strzeżcie się i tego bajkopisarza, wszyscy są tacy sami (Paździoch,
                                          Lowelas i R.N.)umią tylko jedno kłamać i oszukiwać ludzi. Ciekawe
                                          czy coś już sprzedali z tego budowanego bloku? i ile sobie cenią za
                                          metr? Pozdrawiam
                                          • deszczokrata Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Maratońska 17.07.10, 08:19
                                            Prawo daje nam doskonałe narzędzie zeby z tą BANDĄ wreszcie zrobic
                                            porządek.Podaje linka:
                                            biznes.onet.pl/czarny-poniedzialek-dla-firm-pozwy-zbiorowe-juz-w-,18497,3323853,1,news-detal
                                            • enj Re: Osiedle ZIELONY SAD na ul. Maratońska 31.08.10, 22:02
                                              Ze względu na brak perspektyw na dokończenie w normalny sposób
                                              budowy budynków G i H (ciągłe opowiadanie bajeczek i określanie
                                              nierealnych terminów zakończenia) zastanawiamy się nad
                                              wykorzystaniem w tym celu pozwu zbiorowego przeciwko ABB. Dlatego
                                              zwracam się z prośbą - do wszystkich osób, które kupiły mieszkania w
                                              obu ww. budynkach - o kontakt w tej sprawie na e-mail:
                                              ewunia_jarek@op.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka