popi3152 25.06.09, 13:20 Witam, czy zna ktoś warsztat warty polecenia do pospawania plastikowego zderzaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aganowi1 Re: Spawanie plastików 25.06.09, 13:34 Nie wiem czy jest to warsztat wart polecenia bo nic tam nie robiłem ale taki warsztat jest na ul.Słowiczej i przy bramie jest tabliczka o specjalizacji spawanie plastików robi to starszy gość więc może dobrze robi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
exuprad Re: Spawanie plastików 06.08.09, 12:42 Własnie wróciłem od tego Pana. Miła atmosfera, spawanie na miejscu, niski koszt ok. 40 PLN za pospawanie zaczepów od zderzaka. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ljagodzinski Re: Spawanie plastików 07.10.09, 09:53 ja polecam zakład w markach na ul orzeszkowej 6 robiłem już u nich sporo rzeczy i jestem zadowolony szybko i tanio przede wszystkim np. dospawanie uchwytu w lampie 10 zł. a jak go brakowało to wzięli za dorobienie 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
dawid_kolodziejski Re: Spawanie plastików 08.11.16, 11:21 Witam, Proszę wejść na tę stronę : ataszek.info/poradniki/ , następnie zapisać się i oglądać bezpłatne poradniki. www.youtube.com/watch?v=zMHaNxD0dns - a tutaj link do filmu o zderzakach. Odpowiedz Link Zgłoś