tosiakosia 19.02.10, 22:36 prosze o opinie na temat tego zespołu z łukowa z ul. żelechowskiej. słyszałam że piją na weselu i to sporo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: profil zespół 19.02.10, 22:37 No to Ty już masz opinię, ktoś zespołowi nieźle obsmarował zady. Szukasz innej opinii? Odpowiedz Link Zgłoś
tosiakosia Re: profil zespół 20.02.10, 10:41 tak szukam. czy to dziwne? wydaje mi sie że nie kazdy chciałby zeby na jego weselu zespół był the best Odpowiedz Link Zgłoś
lal-a27 Re: profil zespół 23.02.10, 22:55 Jeśli naprawdę chcesz mieć udane wesele i żeby goście byli zadowoleni odnośnie muzyki, czyli super poprowadzone i zagrane wesele? To polecam Ci super zespół VIVAT są naprawdę rewelacyjni.Byłam na kilku weselach gdzie grali i za każdym razem są lepsi.Grają długo i robią krótkie przerwy i są od początku do końca trzeźwi.Mają chyba swoją stronkę ale chyba to ten nr.505117239.Nie czekaj tylko dzwoń jeśli naprawdę zależy Ci na dobrym zespole.Życzę udanych poszukiwań:) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: profil zespół 24.02.10, 14:45 Żeby było jasne, nie znam zespołu Profil. Śmieszy mnie, że wierzysz opinii przygodnych ludzi, a jeśli faktycznie chlają to zwyczajnie należy ich nie angażować. Odpowiedz Link Zgłoś
videolukow Re: profil zespół 31.05.10, 21:00 Witam. Miałem przyjemność filmowania wesela z zespołem PROFIL i moje zdanie jest nastepujące. Grają fajnie, ciekawie prowadzą całą uroczystość. Jeśli chodzi o tzw. picie powiem tak: filmuję wesela już nie jeden rok i spotkałem tylko JEDEN zespół, który nie pije wcale. (teraz nie powiem jak się nazywają). Osobiście polecam PROFIL. Zapraszam również do zapoznania się z naszą ofertą foto+video na stronie www.videolukow.pl. Miło Nam będzie jeśli przypadną Państu do gustu Nasze prace. Pozdrawiam HD-STUDIO. P.S. Mamy jeszcze 1 termin wolny na początku czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś