Dodaj do ulubionych

Czy jest jakis dobry ortodonta w Łukowie ???

21.09.06, 18:39
Poszukuje dobrego lekarza ortodonty - prosze o wszelkie wskazówki i
ewentualne namiary Pozdrawiam !
Obserwuj wątek
    • matt1410 Re: Czy jest jakis dobry ortodonta w Łukowie ??? 22.09.06, 17:55
      Przyłączam się do pytania.Chociaż słyszałem że do Łukowa przyjeżdża jakaś dobra
      ortodontka z Lublina,ale gdzie przyjmuje itd?-tego mi nie wiadomo.Może jakis
      ortodonta z okolic Łukowa?
      • xp77 Re: Czy jest jakis dobry ortodonta w Łukowie ??? 01.11.06, 11:22
        Mniw też bardzo interesuje czy jest dobry ortodonta w naszym mieście. Jak ktoś
        coś wie, proszę o informacje.
        Dzieki,
        MK
        • iwierzbicki Re: Czy jest jakis dobry ortodonta w Łukowie ??? 04.11.06, 12:51
          Przyjmuje w soboty (chyba raz w miesiącu) ortodonta z Lublina w gabinecie
          stomatologicznym na oś. Unitów Podlaskich 5/7. A tak wogóle to większość moich
          znajomych jeździ do ortodonty w Radzyniu i bardzo sobie chwali tą panią.
          • anetaa ortodonta z Lublina 15.12.06, 16:57
            Ta pani z Lublina to dobra jedynie jest w wyciąganiu kasy - ceny ma Warszawskie
            ale standard i jakość to raczej bardziej niż prowincjonalne. Po 2 latach
            leczenia u pani musiałam zacząć leczenie u nowego ortodonty praktycznie od
            początku. NIE POLECAM.
            • serenee Re: ortodonta z Lublina 01.04.07, 10:51
              Ja chodzę do tej orto z Lublina i powiem, że ogólnie kobieta jest w porządku(
              noszę aparat piąty miesiąc i praktycznie mam już proste ząbki, także efekt jest
              cudny),ale minus jest taki,że rzeczywiscie zależy jej baaardzo na
              pieniążkach.Da się to odczuć podczas rozmowy, przykładowo powiem ,że jak
              zakładałam aparat to płaciłam 100 zł za wizytę, i po 4000zł za oba łuki.
              Obecnie po tak krótkim czasie wizyty zdrożały już do 120 zł , natomiast aparat
              kosztuje 4400zł( porcelanowy). Mimo wszystko polecam:)
              • demo1212 Re: ortodonta z Lublina 02.04.07, 00:44
                Na Wyszyńskiego 42 jest chyba ortodonta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka