kiara22 21.09.06, 18:39 Poszukuje dobrego lekarza ortodonty - prosze o wszelkie wskazówki i ewentualne namiary Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matt1410 Re: Czy jest jakis dobry ortodonta w Łukowie ??? 22.09.06, 17:55 Przyłączam się do pytania.Chociaż słyszałem że do Łukowa przyjeżdża jakaś dobra ortodontka z Lublina,ale gdzie przyjmuje itd?-tego mi nie wiadomo.Może jakis ortodonta z okolic Łukowa? Odpowiedz Link Zgłoś
xp77 Re: Czy jest jakis dobry ortodonta w Łukowie ??? 01.11.06, 11:22 Mniw też bardzo interesuje czy jest dobry ortodonta w naszym mieście. Jak ktoś coś wie, proszę o informacje. Dzieki, MK Odpowiedz Link Zgłoś
iwierzbicki Re: Czy jest jakis dobry ortodonta w Łukowie ??? 04.11.06, 12:51 Przyjmuje w soboty (chyba raz w miesiącu) ortodonta z Lublina w gabinecie stomatologicznym na oś. Unitów Podlaskich 5/7. A tak wogóle to większość moich znajomych jeździ do ortodonty w Radzyniu i bardzo sobie chwali tą panią. Odpowiedz Link Zgłoś
anetaa ortodonta z Lublina 15.12.06, 16:57 Ta pani z Lublina to dobra jedynie jest w wyciąganiu kasy - ceny ma Warszawskie ale standard i jakość to raczej bardziej niż prowincjonalne. Po 2 latach leczenia u pani musiałam zacząć leczenie u nowego ortodonty praktycznie od początku. NIE POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
serenee Re: ortodonta z Lublina 01.04.07, 10:51 Ja chodzę do tej orto z Lublina i powiem, że ogólnie kobieta jest w porządku( noszę aparat piąty miesiąc i praktycznie mam już proste ząbki, także efekt jest cudny),ale minus jest taki,że rzeczywiscie zależy jej baaardzo na pieniążkach.Da się to odczuć podczas rozmowy, przykładowo powiem ,że jak zakładałam aparat to płaciłam 100 zł za wizytę, i po 4000zł za oba łuki. Obecnie po tak krótkim czasie wizyty zdrożały już do 120 zł , natomiast aparat kosztuje 4400zł( porcelanowy). Mimo wszystko polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
demo1212 Re: ortodonta z Lublina 02.04.07, 00:44 Na Wyszyńskiego 42 jest chyba ortodonta. Odpowiedz Link Zgłoś