Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy

16.03.07, 12:16
U kogo warto robić prawo jazdy w Łukowie i okolicy? Jakie ceny za kurs i za
dodatkowe godziny?
Obserwuj wątek
    • k9003 Re: Prawo jazdy 03.04.07, 14:43
      Kurs na prawo jazdy w Łukowie jest stratą czasu. Chodziłam na taki kurs w
      Łukowie i efekt był opłakany / 3 razy oblałam/ Za namową ukończyłam kurs
      dodatkowy w Siedlcach / firma chyba nazywała się JACEK/ i dopiero zdałam. Tutaj
      u nas tylko łupią kasę, gadają przez komórki,załatwiają swoje sprawy i robią
      zakupy w czasie jazdy. Zdecydowanie odradzam. Jedź do Siedlec przynajmniej
      nauczą cię i zdasz egzamin.
      • milaosobka1 Re: Prawo jazdy 03.04.07, 19:36
        Zgadzam sie z Toba, mnoża sie u nas szkolki jazdy ale nie warto dawac im
        zarobic, lepiej zaplacic za dojazd do siedlec i tam sie szkolic, bez sensu jest
        jezdzic prawie 30 godz po Łukowie w kólko gdzie zna sie kazdy kąt :-)
        Jednak z tym zdaniem na prawo jazdy to nie takie proste, wiele osob swietnie
        jezdzi samochodem ale nie moze zdac bo brakuje im poprostu szczescia, (te
        okrzyki jednego egzaminatora do drugiego :"oblej ja" nie bylam zdzwiona) Ciesze
        sie ze 3 lata temu zrobilam prawko teraz napewno nie udaloby mi sie za 2 razem,
        czy jest taki kierowca ktory w ciagu 45 min nie popelni nawet najmniejszego
        bledu?? przeciez dochodzi tu jeszcze stres egzaminu!
        powodzenia dla wszystkich kursantow i zdajacych
        • katela Re: Prawo jazdy 04.04.07, 09:52
          Nie znam wielu szkół jazdy w łukowie, ale nie polecam p.Wardaka. Kurs robiłam w
          Warszawie, jednak tam dosyć długo czeka się na egzamin, więc postanowiłam kupić
          sobie kilka dodatkowych lekcji(zwłaszcza na placu), a że byłam akurat w Łukowie
          poszłam do Wardaka. No i przeżyłam szok. W czasie godzinnej jazdy po mieście 15
          min spędzałam na parkingu, bo instruktor załatwiał swoje sprawy. Na placu
          manewrowym byłam zdana na siebie, bo człowiek, który miał mnie uczyć wolał
          gadać ze znajomymi. Szybciutko wróciłam do Warszawy i do mojego instruktora, u
          którego lekcja kosztowała tyle samo co w Łukowie, za to poziom był
          nieporównywalny. Zdałam za pierwszym razem. W Warszawie.
          • ama_2 Re: Prawo jazdy 05.04.07, 09:03
            takie historyjki z kursów prawa jazdy to temat rzeka. Ja chodziłem do
            Zabielskich, zdałem, więc nie wypada źle mówić, bo jednak efekt był. Ale..
            • milaosobka1 Re: Prawo jazdy 05.04.07, 12:37
              ja tez jestem po zabielskim, nikomu nie polecam oczywiscie :-)
    • anka1025 Re: Prawo jazdy 10.04.07, 21:22
      Polecem MAK ja płaciłem 950 złza 30 godz jazd wykłady graris miła atmosfera
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka