franciszka_wygrzmot 16.03.07, 12:16 U kogo warto robić prawo jazdy w Łukowie i okolicy? Jakie ceny za kurs i za dodatkowe godziny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k9003 Re: Prawo jazdy 03.04.07, 14:43 Kurs na prawo jazdy w Łukowie jest stratą czasu. Chodziłam na taki kurs w Łukowie i efekt był opłakany / 3 razy oblałam/ Za namową ukończyłam kurs dodatkowy w Siedlcach / firma chyba nazywała się JACEK/ i dopiero zdałam. Tutaj u nas tylko łupią kasę, gadają przez komórki,załatwiają swoje sprawy i robią zakupy w czasie jazdy. Zdecydowanie odradzam. Jedź do Siedlec przynajmniej nauczą cię i zdasz egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
milaosobka1 Re: Prawo jazdy 03.04.07, 19:36 Zgadzam sie z Toba, mnoża sie u nas szkolki jazdy ale nie warto dawac im zarobic, lepiej zaplacic za dojazd do siedlec i tam sie szkolic, bez sensu jest jezdzic prawie 30 godz po Łukowie w kólko gdzie zna sie kazdy kąt :-) Jednak z tym zdaniem na prawo jazdy to nie takie proste, wiele osob swietnie jezdzi samochodem ale nie moze zdac bo brakuje im poprostu szczescia, (te okrzyki jednego egzaminatora do drugiego :"oblej ja" nie bylam zdzwiona) Ciesze sie ze 3 lata temu zrobilam prawko teraz napewno nie udaloby mi sie za 2 razem, czy jest taki kierowca ktory w ciagu 45 min nie popelni nawet najmniejszego bledu?? przeciez dochodzi tu jeszcze stres egzaminu! powodzenia dla wszystkich kursantow i zdajacych Odpowiedz Link Zgłoś
katela Re: Prawo jazdy 04.04.07, 09:52 Nie znam wielu szkół jazdy w łukowie, ale nie polecam p.Wardaka. Kurs robiłam w Warszawie, jednak tam dosyć długo czeka się na egzamin, więc postanowiłam kupić sobie kilka dodatkowych lekcji(zwłaszcza na placu), a że byłam akurat w Łukowie poszłam do Wardaka. No i przeżyłam szok. W czasie godzinnej jazdy po mieście 15 min spędzałam na parkingu, bo instruktor załatwiał swoje sprawy. Na placu manewrowym byłam zdana na siebie, bo człowiek, który miał mnie uczyć wolał gadać ze znajomymi. Szybciutko wróciłam do Warszawy i do mojego instruktora, u którego lekcja kosztowała tyle samo co w Łukowie, za to poziom był nieporównywalny. Zdałam za pierwszym razem. W Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
ama_2 Re: Prawo jazdy 05.04.07, 09:03 takie historyjki z kursów prawa jazdy to temat rzeka. Ja chodziłem do Zabielskich, zdałem, więc nie wypada źle mówić, bo jednak efekt był. Ale.. Odpowiedz Link Zgłoś
milaosobka1 Re: Prawo jazdy 05.04.07, 12:37 ja tez jestem po zabielskim, nikomu nie polecam oczywiscie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1025 Re: Prawo jazdy 10.04.07, 21:22 Polecem MAK ja płaciłem 950 złza 30 godz jazd wykłady graris miła atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś