klara5555 13.07.07, 22:50 napiszcie jaką polecacie ksiązkę do przeczytania,coś co zawsze mozna zabrac na wakacje,cos naprawde dobrego,bo dużo ksiązek wydawnictwa polecają,ale nie są czassem zbyt ciekawe. Ja plecam---samotność w sieci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_beret Re: kniga. 14.07.07, 09:10 1.Pasje utajone Tom I i II Irving Stone 2.Sto lat samotności García Márquez Gabriel Odpowiedz Link Zgłoś
karina_a Re: kniga. 14.07.07, 16:35 Jeśli chodzi o współczesne książki lekkie i przyjemne w czytaniu polecam autorów: Izabela Sowa-wszystkie jej książki są fajne ale najbardziej przypadły mi do gustu "Herbatniki z Jagodami" Małgorzata Warda "Ominąć Paryż" Marta Madera "Przyjaciele" Matuszewicz Irena "Salonowe życie" Jarosław Klejnocki "Przylądek pozerów" Wszystkie do dostania w łukowskiej bibliotece publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
serenee Re: kniga. 25.10.07, 10:34 Moja ulubiona książka to " Jeździec Miedziany " Paulliny Simons, książka dosyć gruba, ale czyta sie jednym tchem:) polecam, bo naprawdę warto ją przeczytać( niejeden raz) :) Odpowiedz Link Zgłoś