pipul81 05.05.09, 14:53 gdzie najlepiej w Łukowie ubezpieczyć samochód, oprócz pzu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagusia.net Re: ubezpieczenie 05.05.09, 19:33 Polecam Warte koło Wierzejek jest tam agencjia PKO i Watra Odpowiedz Link Zgłoś
barlink Re: ubezpieczenie 05.05.09, 20:25 Warta = drożyzna jak cholera. Ja polecam firmę na tyłach hotelowca przy ul. Międzyrzeckiej (przeniesli się z budynku ŁOK). Miła i fachowa obsługa i przede wszystkim tanio. Po co ubezpieczać auto drogo skoro w razie kraksy i tak nie będzie z niego korzystac ten kto zapłacił tylko ten poszkodowany (druga strona). Mówię oczywiście o OC. Bo jeśli masz zamiar kupić AC to polecam PZU. Odpowiedz Link Zgłoś
majster65 Re: ubezpieczenie 06.05.09, 09:27 Ubezpieczałem wszędzie. Z tym AC gościu to przesadzasz popatrz tylko na ranking likwidacji szkód to są lepsi .Teraz ubezpieczam na starej 700-lecia ,tam widać że liczy się klient a nie ich prowizja.Warto zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
etaor Re: ubezpieczenie 06.05.09, 09:39 Masz rację tam koło szpitala też ubezpieczałem i polecam wszystkim .Myśleli jak zrobić żeby wyszło tanio. Straciłem 15 min ale mam super oc i ac w najdroższej opcji.A z tymi oc kolego to nie do końca ,bo jak masz szkodę osobową i jesteś sprawcą to i oc lepiej mieć w dobrej firmie . Odpowiedz Link Zgłoś