paulisia1128 01.12.12, 11:50 Witam Proszę o opinie nt. Salonu fryzjerskiego znajdującego się na terenie osiedla. Chodzi mi o koloryzację czy Panie tam pracujące znają się na tym i czy mają duży wybór kolorystyczny Będę wdzięczna za odpowiedzi Pozdrawiam nowa mieszkanka osiedla Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedynyhorka Re: FRYZJER NA OSIEDLU 01.12.12, 14:16 witaj, nie wiem jakie masz włosy i co chcesz zrobić ale ja korzystałam z normalnej koloryzacji i byłam bardzo zadowolona. Panie korzystają z dobrych farb i dobrze dobierają kolory-patrza na woje włosy i tak mieszają aby wyszło super. Ogolnie bardzo polecam ten salon, bo dziewczyny bardzo przykładają się do pracy. Ja polecam do kolorozacji Panią Monikę. Odpowiedz Link
mfab83.hg Re: FRYZJER NA OSIEDLU 01.12.12, 23:20 także polecam P. Monikę. Moim zdaniem, nie ma się do czego przyczepić a wybór kolorów jest duży. Odpowiedz Link
paulisia1128 Re: FRYZJER NA OSIEDLU 07.12.12, 18:06 A jak cenki u Fryzjera na osiedlu? ile kosztuje farba 1 kolor ? Odpowiedz Link
mfab83.hg Re: FRYZJER NA OSIEDLU 07.12.12, 22:41 nie wiem ile 1 kolor, ale np. ja płacę zazwyczaj ok 150 zł (farba z refleksami, strzyżenie, modelowanie i dobre samopoczucie w gratisie) Odpowiedz Link