Dodaj do ulubionych

DZIEŃ OTWARTY

12.05.05, 07:20
WITAM WSZYSTKICH!!WCZORAJ DOSTAŁEM POCZTĄ INFORMACJĘ O KOLEJNYM DNIU OTWARTYM
DLA MIESZKAŃCÓW BUDYNKU C1. TERMIN TEN TO 11 CZERWCA (SOBOTA)
GODZ.10.POZDRAWIAM!!!!
Obserwuj wątek
    • neuron8 Re: DZIEŃ OTWARTY 12.05.05, 07:26
      No proszę - juz zapewne będzie niemalże wszystko skończone w sumie 11 czerwca
      to juz tylko 19 dni do terminu oddania smile
      • agac1_21 Re: DZIEŃ OTWARTY 12.05.05, 08:01
        Rozumiem, że będzie to ostatni dzień na złożenie przez nas niedoróbek zaś 30.06
        to kwestia zmierzenia naszych kątów? Troszkę się tego obawiam, dobrze by było
        mieć jakiegoś "ziokma" wink, który znałby sie na rzeczy.
        • neuron8 Re: DZIEŃ OTWARTY 12.05.05, 08:28

Jeżeli mówisz o odbiorze mieszkania lub/i pomiarach końcowych to na naszej
          stronie www.horowa.pl w dziale „serwis dla mieszkańców” jest zbiór artykułów z
          gazet i z internetu które traktują o tym temacie. Mi trochę to rozjaśniło sprawę
          • bas56 Re: DZIEŃ OTWARTY 13.05.05, 14:44
            My też otrzymaliśmy zaproszenie na kolejny dzień otwarty dla bloku D1 i E na
            sobotę 18 czerwca. Pozdrawiam.
            Była tam też informacja o instalowaniu przez firmę Witex dodatkowego zamku do
            drzwi wejściowych - za opłatą. Do wyboru dwa zamki.
          • agac1_21 Re: DZIEŃ OTWARTY 13.05.05, 23:41
            W serwisie jest faktycznie wszystko bardzo ciekawie i prosto wytłumaczone.
            Przeczytałam z dużym zainteresowaniem, ale boje się, że moje obawy są
            uzasadnione brakiem doświadczenia w tym temacie. Pewnie wiele "niedociągnięć"
            zostanie przeze mnie niezauważone. Mam nadzieję, że do 30 czerwca znajdę
            dobrego fachowca, który pomoże nam chociażby w pomiarze. Nie ukrywam, że jestem
            laikiem ..... Jestem dobrej myśli ...
            Pozdrawiam
            Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka