waldek1974 12.05.05, 07:20 WITAM WSZYSTKICH!!WCZORAJ DOSTAŁEM POCZTĄ INFORMACJĘ O KOLEJNYM DNIU OTWARTYM DLA MIESZKAŃCÓW BUDYNKU C1. TERMIN TEN TO 11 CZERWCA (SOBOTA) GODZ.10.POZDRAWIAM!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neuron8 Re: DZIEŃ OTWARTY 12.05.05, 07:26 No proszę - juz zapewne będzie niemalże wszystko skończone w sumie 11 czerwca to juz tylko 19 dni do terminu oddania Odpowiedz Link
agac1_21 Re: DZIEŃ OTWARTY 12.05.05, 08:01 Rozumiem, że będzie to ostatni dzień na złożenie przez nas niedoróbek zaś 30.06 to kwestia zmierzenia naszych kątów? Troszkę się tego obawiam, dobrze by było mieć jakiegoś "ziokma" , który znałby sie na rzeczy. Odpowiedz Link
neuron8 Re: DZIEŃ OTWARTY 12.05.05, 08:28 Jeżeli mówisz o odbiorze mieszkania lub/i pomiarach końcowych to na naszej stronie www.horowa.pl w dziale „serwis dla mieszkańców” jest zbiór artykułów z gazet i z internetu które traktują o tym temacie. Mi trochę to rozjaśniło sprawę Odpowiedz Link
bas56 Re: DZIEŃ OTWARTY 13.05.05, 14:44 My też otrzymaliśmy zaproszenie na kolejny dzień otwarty dla bloku D1 i E na sobotę 18 czerwca. Pozdrawiam. Była tam też informacja o instalowaniu przez firmę Witex dodatkowego zamku do drzwi wejściowych - za opłatą. Do wyboru dwa zamki. Odpowiedz Link
agac1_21 Re: DZIEŃ OTWARTY 13.05.05, 23:41 W serwisie jest faktycznie wszystko bardzo ciekawie i prosto wytłumaczone. Przeczytałam z dużym zainteresowaniem, ale boje się, że moje obawy są uzasadnione brakiem doświadczenia w tym temacie. Pewnie wiele "niedociągnięć" zostanie przeze mnie niezauważone. Mam nadzieję, że do 30 czerwca znajdę dobrego fachowca, który pomoże nam chociażby w pomiarze. Nie ukrywam, że jestem laikiem ..... Jestem dobrej myśli ... Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link