Dodaj do ulubionych

Nowe Forum Marek

18.08.05, 19:56
Serdecznie zapraszam wszystkich nowych mieszkańców Horowej Góry, a także
przyszłych mieszkańców tego osiedla do nowego forum Miasta Marki:
webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=6248
Forum to oferuje poza takimi drobnostkami jak przystępna i prosta obsługa
także możliwość wysyłania między użytkownikami prywatnych wiadomości czy
będącego integralną częścią forum czatu... a także wiele innych możliwości
jakich nie uświadczycie na forum Gazeta.pl.

Do pisania na tym forum wystarczy posiadania dowolnego aktywnego adresu e-
mail... a rejestracja na moim forum i założenie nowego konta trwa dosłownie
maksymalnie 60 sekund.

Składam także propozycję moderatorowi tego forum, aby (jeżeli będzie jego
taka wola) przenieść to forum na moje forum – oferuję osobne podforum na
którym będzie dotyczyło wszystkich sprawach związanych z urokami życia
osiedli na terenie miasta Marki (wtym także Horowej Góry) – gdzie oczywiście
także zachowa funkcję moderatora.

Pozdrawiam
Flash3
Obserwuj wątek
    • neuron8 Re: Nowe Forum Marek 18.08.05, 22:10
      Tak widziałem już to forum jakiś czas temu - przechodząc ze „starego” forum
      marek.

Oby się dobrze rozwijało.

A co do propozycji, nie mówię, że nie – ale jest to do przemyślenia w
      późniejszym terminie, gdyż myślimy aby zintegrować jakieś forum (oczywiście to
      jest jakoś zintegrowane) z nasza strona WWW, ale to jest temat na przyszłość –
      tak jak pisałem i nie ja będę podejmował decyzje tylko mieszkańcy osiedla
      którzy urzutują TO forum smile. Jednak co mnie zastanawia (oczywiście bez urazy)
      ale to forum gazety jest na serwerach Gazety (śmiem przypuszczać ze dość dobrze
      zabezpieczonych, odwirusowanych, aktualizowanych, archiwizowanych itp). Twoje
      forum jest na jakim serwerze, bo ta baz danych (czytaj wpisy) gdzieś się
      gromadzi (SQL – jak się nie myle?) i gdzieś trzeba by ja archiwizować itp... a
      przyglądałem się budowie tego Twojego forum i wywnioskowałem z ono „stoi” na
      jakimś prywatnym sewerze. Jeśli jest jakoś inaczej popraw mnie bo mogę się
      mylić. Chyba, że jest możliwość wyodrębnienia bazy wpisów i trzymać to na
      naszym serwerku na którym mamy stronę WWW - ale to jest na ewentualne
      przemyślenie. I ewentualne dyskusje podejmiemy w innym terminie

Pozdrawiam
      • flash3 Re: Nowe Forum Marek 20.08.05, 13:31
        neuron8 napisał:

> Tak widziałem już to forum jakiś czas temu - przechodząc ze „starego
        > 221; forum
        > marek.
        >
        > Oby się dobrze rozwijało.
        >
        > A co do propozycji, nie mówię, że nie – ale jest to do przemyślenia w
        > późniejszym terminie, gdyż myślimy aby zintegrować jakieś forum (oczywiście
        to
        > jest jakoś zintegrowane) z nasza strona WWW, ale to jest temat na przyszłość
        &#
        > 8211;
        > tak jak pisałem i nie ja będę podejmował decyzje tylko mieszkańcy osiedla
        > którzy urzutują TO forum smile. Jednak co mnie zastanawia (oczywiście bez urazy)
        > ale to forum gazety jest na serwerach Gazety (śmiem przypuszczać ze dość
        dobrze
        >
        > zabezpieczonych, odwirusowanych, aktualizowanych, archiwizowanych itp). Twoje
        > forum jest na jakim serwerze, bo ta baz danych (czytaj wpisy) gdzieś się
        > gromadzi (SQL – jak się nie myle?) i gdzieś trzeba by ja archiwizować itp
        > ... a
        > przyglądałem się budowie tego Twojego forum i wywnioskowałem z ono „stoi&
        > #8221; na
        > jakimś prywatnym sewerze. Jeśli jest jakoś inaczej popraw mnie bo mogę się
        > mylić. Chyba, że jest możliwość wyodrębnienia bazy wpisów i trzymać to na
        > naszym serwerku na którym mamy stronę WWW - ale to jest na ewentualne
        > przemyślenie. I ewentualne dyskusje podejmiemy w innym terminie
        >
        > Pozdrawiam

Witam i od razu śpieszę rozwiać twoje wątpliwości: Forum się znajduje na
        serwerze prywatnej firmy która żyje z twego, że udostępnia bezpłatnie i bez
        żadnych ograniczeń swoje powierzchnie dyskowe na serwerach oraz komponenty
        forum, ale w zamian w górnej części forum cały czas znajduje się baner
        reklamowy (co na pewno zauważyłeś) oraz przy wejściu na forum czasem wyskakuje
        jakaś reklama... im więcej osób odwiedza forum tym jest dla nich większy zysk –
        taka to jest właśnie z nimi polityka... istnieją już parę lat i dobrze na tym
        zarabiają od właśnie reklamo dawców, a tacy zwykli ludzie jak m.in. Ja mogą
        sobie u nich założyć za darmo forum z pełną bezpłatną obsługą techniczną z ich
        strony.
        Nie słyszałem aby komuś zlikwidowali forum bądź to ktoś stracił u nich swoje
        forum.

Tak więc jeszcze raz zapraszam do współpracy... wiesz gdzie mnie szukać...
        wystarczy się załogować na moim forum i wysłać do mnie prywatną wiadomość.

Natomiast resztę użytkowników tego forum zapraszam jeszcze raz do siebie...
        właśnie dorzuciłem tematy dotyczące budowy obok waszego osiedla supermarketu,
        bezpłatnego autobusy Carrefour, a także nowej oferty kulturalnej Mareckiego
        Ośrodka Kultury na sezon 2005/2006.

Jeszcze raz zapraszam do siebie na forum, a tam do aktywnego uczestnictwa smile.

Pozdrawiam
        Flash3

• flash3 Nowe Zasady 03.09.05, 12:26

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka